FarmOraculum

Diskuze na fóru 'FarmOraculum' zahájená uživatelem FarmOraculum, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

sovicka64 - jestli dobře počítám, tak to budou krásné kulatiny. A zrovna vyšly na rok kdy je můžeš slavit regulérně. Tak sice je to ještě za 1,5 měsíce, ale aspoň budu první gratulant. Takže trochu dopředu, ale přeju všechno nejlepší, pevné zdraví a a aspoň 500% do stodoly a 8 Jacků z pikolek. :)
    -------------------------------

A aby to nebylo Farmeramě líto, i jí přeju prosperitu, dobrou strategii a bezproblémové fungování. Na jejích narozkách mám nejraději, že dárečky dostaneme my. Kdy jindy se nám to poštěstí? Farmerama by mohla mít narozky klidně 4x do roka. :music:

2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.

K februárovému chovu...

Na susednom fóre píšu toto:

Ak som to správne videl v mojej citátovej knihe, budú nás zaujímať 3 kategórie...
    Videl som spolu 3 páry, každý farmár mal partnera z ostrova... ;)

Sú také, ktoré lietajú, ale nie sú vtáky... inklinujú k zámotku a ich partnerka nosí klobúk.

Je jeden taký, ktorý je ozajstným malým umývacím masom, ale jeho partnerka lúska arašidy...

A je tu aj jeden, ktorý sa podobá na Johna Citróna a jeho partner robí ostrovné jedlá...

*************************************************************************************

:)

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak první pár by mohl být motýl a opice. Druhý mýval a krab. Třetí želva a slon. Takže by to mohli být členovci, savci, plazi.
    Moc mi to už nemyslí, asi bych měla jít raději spát, ale tohle mě napadlo...

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pták není: netopýr,motýl,cikáda
    Podle nápovědy by to moh bejt motýl s cikádou ?!?Čili asi členovci
    Jelikož mám domek stejně narvanej myšákama,tak je mi to celkem jedno!:wuerg:
    Jinak si počkám,až tady bude i nápověda pro méně bystré farmáře(tedy včetně mně)!8)

5. Y_n_O

kaolíne, cikáda netvoří zámotek... A je to novinka...
    Já nemám v domku nic, naplním to rači až při akci, zichr je zichr, když není nápověd víc a nedá se odhadnout, co do tulipaneláku napchat xD

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Y_n_O
    Sem dumal co nám lítá po farmě a není to pták!
    Opice taky asi nelítá !?!:cry: Tedy pokud se nebere,že skáče ze stromu na strom!o_O

7. Y_n_O

Ale Opičí královna nosí klobouk. To je zvíře z farmy a z Baha, do páru.

8. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

To by mohl být ten motýl a z baha vážka (vyrábí letecké čepice)​
    Také myslím mýval, z baha krab (výrobna louskáčků na ořechy) nebo slon (výroba arašídového másla)? Ale spíš ten slon, neb arašíd není ořech, tak to úplně nesedí.
    Citrón je želvička, a z baha je to nejasné, mohl by to být zase ten slon (výroba arašídového másla), tuleň (tuková koule) nebo třeba panda (jídelní hůlky), přičemž panda se mi zdá, že sedí nejmíň, není to jídlo, jen s ním souvisí.
    ---------------

No, jsem zvědavá co to bude ve skutečnosti, dřív jsem skoro nešlechtila, neměla jsem dost zvířat ani parfémů. Teď padají šlechtěnci i z beden, z kola štěstí, stejně tak i parfémy, tak jsem se rozhdola víc se zaměřit na získání růžových výroben a neon stájí. Takže se na šlechtění těším, zase se víc přiblížím cíli.​

Naposledy upraveno: 17/1/24
  9. kocieva

kocieva Velmistr fóra

Tipuji:
    motýl - vážka, husa - papoušek, želva - anakonda.

10. lenak67

lenak67 Pilný autor

tak nevím,
    tipů je hodně, další nápověda zatím není :
    tak zkusím .. motýl a papoušek, ryba a slon , želva a panda ...

11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Motýľ - vážka, mýval - slon, korytnačka - anakonda? Môze byť?? Takže článkonožce,cicavce,plazy. 8):music: Neviem,preto bez záruky.

12. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

já netipuju, ale chci aby to bylo podle toho co mám v domku
    motýl-včela
    kočka-bobr, případně mlok - anakonda
    ryba - želva, může být i žába
    když to bude 50 na 50 budu spokojená.

13. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Že by nová atrakce :p

orak01.png

14. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Hmm...tigria delová guľa? Zaujímavé.Nepatrí k tomu náhodou aj toto? [​IMG]

15. Y_n_O

Pytlíčky se semínky neé :-(

16. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O -to bol len (v)tip. :D

17. Y_n_O

Nemám tento typ pěstování ráda, je to o náhodě, stejně jako třeba spojování příšerek v minihrách. Doufám proto v ten vtip, nikoliv tip :)

18. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

Možno nová minihra u Renza ???

19. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.

Fearless Tygra
    Nebojácna tigrica je pripravená vziať vašu farmu útokom!
    Získajte to teraz včas na narodeniny FARMERAMY a vychutnajte si burcujúce bonusy!

:)

20. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

(Dúfam len,že táto akcia bude fungovať lepšie,ako tá aktuálna,lebo to je des!)

:sleepy: