FarmOraculum

Diskuze na fóru 'FarmOraculum' zahájená uživatelem FarmOraculum, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. doben

doben Ikona fóra

Nové papouščí voliéry

Obrázek pochází přímo ze hry.​

burds, Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  2. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

doben díky za info,jsou hezčí než předešlé.Vůbec bych si toho nevšimla,protože se kupují kdysi dávno,když začínáme.

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mno, ještě že mám quanta těch zlatých, stejně jako u anakond. Tohle se teda hrubě nepovedlo... že by to dělal stejný grafik jako růžové anakondy? Ale když mění chlívek, teda voliéru, konečně bude, tedy "již brzy," ke šlechtění první, zadarmo obdržené zvíře na Baha? xD

4. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Já tedy rozdíl nevidím, jen ikonu při nákupu voliéry, pokud najedu myší tak vidím zřejmě stejný chlívek :D a nebo už to nepoznám bo mám jen ty C++ ostatní byly odvezeny vlakem na výlet a už se bohužel nevrátily 8)
    a tedy pokud to s těmi členovci myslí vážně nezbývá nežli pár motejlů s včelkami namnožiti

evainfo, Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  5. coneznam

coneznam Osvícený autor

Tedy taky mám pocit, že se změnila pouze ikona. Ta je sice pěkná, ale chlívek zůstal stejný>:(

Y_n_O, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  6. Y_n_O

coneznam, Tobě se to líbí? Naštěstí je nová jen ta ikona a voliéra je bez úpravy. A ještě se tahle inovace vetřela místo Továrny na vějíře... Někdy je nejlepší změna v tom, že se nakonec nechá všechno tak, jak to bylo dřív... Byly pokusy inovovat motýly, losy... neprošlo to.

nufi98, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. brutus2

brutus2 Rádoby autor

Hezký den všem vespolek. Víte někdo, co bude obnášet Fotbalová horečka? Děkuji.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  8. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

kouličko, prozraď, prosím, do jakých zvířat budeme v srpnu blázni ;)

sabma411, Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  9. Y_n_O

Tak jsem si zase udělala výlet po okolních věštírnách.
    Papoušci se šlechtit nebudou, ale v jedné z akcí můžeme dostat žluté a oranžové vylepšení jako odměnu.
    O akci Sladké dobrodružství píšou, že budeme mít dva druhy padátek, ale nebudeme potřebovat pole ani mlýn. Jedno padátko bude z farmy, jedno z Baha. Budeme padátky plnit lištu (píšou o zeleném pásku).
    Několikrát je zmíněná akce Madagaskar - že by šlo o Událost na akčním poli?
    Ze šlechtění znovu zmiňují savce, plazy a členovce, jinde savce, obojživelníky a členovce.
    V souvislosti s Farmářským dominem zmiňují hvězdy. Budeme skládat souhvězdí?

Akorát jsem nikde nenašla novou zmínku o tomhle, co avizovala ještě koulička.

EDIT: akce Madagaskar by měla být asi ta Přátelská akce, protože je na konci srpna a přechází do září; měla by být podobná, jako jsou Historky ze stáje

EDIT2: stále platí, co jsem psala už dřív, že nosorožci dostanou výrobnu a dostaneme nové zvířátko

Naposledy upraveno: 1/8/19
  10. doben

doben Ikona fóra

Smaragdový, Azurový, Šarlatový, Elegantní, Tropický, Párty, Shakespeare, Super...

Na řadu by měli přijít nejdříve v září. ;)

11. larelay

larelay Analytik fóra

doben: smaragdový, azurový, super... Kdo?

Y_n_O: moc moc děkuji!

Naposledy upraveno: 2/8/19
    vilm4, Jara268 a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. Y_n_O

Papagájové, myslím :)

EDIT: larelay, není zač, asi sem se trefila, když to doben ocenil. Hlavně že sem nemusela plavat přes La Manche pro ověření... :oops:

Naposledy upraveno: 3/8/19
  13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Shakespeare že by byl papoušek? To spíš Mozart... Pa-pa- Papageno.....

14. doben

doben Ikona fóra

Sladké dobrodružství

Událost na akčním poli

Akční úkol v družstvu - Sázení stromů

Přátelská akce

zdroj

15. Y_n_O

Hory sladkostí, kam oko dohlédne.
    Objevily se mraky růžové cukrové vaty, lízátka ve všech oblíbených podobách, čokoláda, točená zmrzlina, žvýkačky, "maršmalouny"... Jednorožci pobíhají a schovávají se mezi sladkosti.
    Něco bude padat z nebe - bude pršet? xD Tím ovlivníme zelený pásek (lištu?).

zdroj
    zdroj

Prosím, prosím, kdo rozumí maďarsky, druhý zdroj má informace, které mi strejda gůgl přeložil tak, že to nedává smysl, proto jsem je v úvodním textu vynechala. Je to něco o dodávkách (což je důležité) a něco o polích... Pomozte, prosím :oops:

Naposledy upraveno: 5/8/19
  16. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Ráda,moc ráda bych pomohla s maďarštinou,ale znám jenom örömü(foneticky eremy) od Cimrmana.A örög bondolog od mého švagrové.A včíl mudruj.

17. Y_n_O

Tož jsme všici nemtudom... xD

Rumunské orákulum poslalo medaile na šlechtění... Někde jsem zahlídla dva nové stromy, nějakou pravěkou kapraď a australskou borovici, ale fakt už nevím, kde to bylo. Asi k té akci na poli pod hřbitovem, tam máme dostat nějaký speciální strom na piliny a budou se opravovat lodě.

18. ssasulka84

ssasulka84 Aktivní autor

Ahojte, tam bolo písané o terajšej akcií ale o niečo ďalej na 43 strane 847 príspevok pozrite obrázok to bude treba do jednej akcií, tento mesiac, ja to neviem sem doniesť :)

Honzulka05, vilm4 a Apachie1 tohle ocenili.
  19. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

ssasulka84: myslela jsi tenhle obrázek?

"Obrázek v košíku říká vše!
    Chcete-li vidět zvířata a nástroje, plus něco jiného."
    [​IMG] zdroj

20. ssasulka84

ssasulka84 Aktivní autor

Ahojte, áno presne ten obrázok, produkt by mal byť len ten čo je na obrázku. Hráči sa pýtali či nebude treba aj ptodukty tých zvierat čo sú na obrázku, dostali odpoveď , že len to čo je na obrázkua ešte niečo, ale to neprezradil. :)

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.