FarmOraculum

Diskuze na fóru 'FarmOraculum' zahájená uživatelem FarmOraculum, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

No nevím, nevím...
    Jen aby to nebylo nějaké ománkové víno, či už zmiňované čučo?
    :D

2. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

to by potom světélkovalo....
    ta první část mi připadá jako linka miniúkolu s prasdiátory, ale ta druhá je nebíčko, tak z toho bude více řádků?????
    Stále tápám... Jára

Honzulka05, Trepifajksl a vilm4 tohle ocenili.
  3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Starořímský vepřín.....

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

No, já bych to viděla na vepřové na šuškavým víně, s přílohou nějaké houbičky ze hřbitovního, teda Měsíčního světa... a v srpnu ahoj 8)

5. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

No, v mém případě by to byl definitivní konec - takže jako vždy.(abstinuji ode všech lákadel) Ale akce, to je něco jiného. Jinak jdu kontrolovat pány rysy - mám jich mít kolem 900 až 1000. záleží na tom, jestli jsem zrovna neplnil nějaký ten úkol v družstvu.
    Na k jich je 1033. Snad budou stačit. Na E jsem strčil 4 chlévy a uvidíme, zapomněl jsem se juknout, kolik jich je.
    Tak jsem zkontroloval svůj stav a mám jich 1323,tož gut. Chtěl jsem je dát na noc, ale půjde hortenzie

6. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Teda Ynočko až na šuškavý víno bych tě jako kuchařku nechtěl..!
    :D:D:D

7. doben

doben Ikona fóra

Rychle doplňte stavY zvěře a zásoby Superkrmiva!

Budeme šlechtit. ;)

8. Y_n_O

Jo, rysy... k tomu, co se bude šlechtit s nimi, jsem nedohledala nic... ty ano, dobene?

Ale našla jsem mravence...

A fotbal...

Naposledy upraveno: 27/6/19
  9. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Zase budou mravenci lítat a honit jídlo pro celou svou rozvětvenou rodinu, do toho hlídat, aby bylo dost krmiva pro rysa a k tomu se budou prát čutálisti, no to bude letní pohoda, doufám, že naše přenosová síť vedřiny vydrží a budeme se moci připojovat ke sklizním. Jára

vilm4, Trilian55 a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. libakos

libakos Polobůh fóra

Naše koulička má asi dovču,doufám že nám tím vedrem nepraskla a brzy se ozve.Bude-li fotbálek už se těším aspoň na virtuální ,když ten náš reál za moc nestojí;)

vilm4, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  11. Y_n_O

Zahraniční věštírny mají pár informací o dění v červenci... nejvíc tradičně z Maďarska. Protože už tady, bohužel, nemáme milou a ochotnou matlafousku, aby mi pomohla s maďarštinou a oznámení spojila s krásným příběhem, dávám odkaz na originál fórum. Mají tam klikací odkazy na stejné nebo podobné akce. Třeba se někdo ze slovenských spolufarmářů nebo spolufarmářek, který/á tu hatmatilku také umí, ujme doplnění ;) (Google translator vyrobí z překladu kouzelný bazmek xD). Ale věřím, že šikovní farmáři a farmářky si to v seznamu akcí dohledají i podle obrázku.

zdroj

Naposledy upraveno: 29/6/19
  12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

No uvidíme ;) těch nenažraných rysů jsem stihla otočit od základu 1410 kusů - i tu jejich kopřivu, ale jen proto, že už nemám ve vysokém levelu zatím co plnit do družstva - no myslím expresní úkoly a vysoké dozrálé melounky xD ... další někde váznou, tak snad už brzy a co naše věštící koulička? ... je určitě někde zašitá na koupáku, tak ji to prostě přejme :p

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Co se nám to chystá?
    Už je to věc jistá.
    Gigantická bude akce
    účastnit se může, kdo chce.
    Motýl, kočka pes
    plná bude ves

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak to vypadá na vláček a obrchlívky :) nějaké už mám a vůbec je nedávám na plochu

15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Že by? Tak jsou v odměnách v nějakých expertních úkolech a tam než se dohrabu... mi bude tak 150 let.:p Někde na mě jukl obr-kůň a tuším obr-prase... ale kdeeee, netuchaju.

vilm4 a coneznam tohle ocenili.
  16. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Komix ?? Je tu panda od bývalé farma redakce ;);)

vilm4 a coneznam tohle ocenili.
  17. coneznam

coneznam Osvícený autor

obrchlívky??? Óóóóó jéééééé. Valím bulvyo_Oo_O. Ty bych ráda. Jsou krásné a plivou šlechtěnce, že???

karbar, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. Trilian55

Trilian55 Pilný autor

obrchlievy sú v úlohe "majstrovstvo na saniach" v družstve, takže to môže byť aj nová úloha

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

To plivou, ale taky jim to trvá věčnost a zabírají místo, které je potřeba při neustálém pěstování akční. Mám jich dost, ale už dlouho neviděly světlo světa ,-).

20. doben

doben Ikona fóra

Přehled červencových akcí
    1.-3. Borstyho nový dům
    1.-4. Stájbola
    1.-13. Letní kalendář
    4. Baha update
    4. Nové zvíře na šlechtění
    4.-10. Šlechtící akce
    4.-10. Historická akce
    5.-7. Letní víkendový úkol 1
    8.-10. Recyklomat