FarmOraculum

Diskuze na fóru 'FarmOraculum' zahájená uživatelem FarmOraculum, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

pechfógl-Asi bude lamí hnízdo(lamičí?lamčí?)-pozor!plivou!Nebo stáj,chlívek,chlév,ohrada,lamárna,lamín,lamičák,lamentoso,lamento,lamčín,lampárna(tam bychom si mohli chodit stěžovat).

Naposledy upraveno: 31/5/19
  2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já to myslela tak, že kamkoli se vrtnu (např. e-shopy) nabízejí mi předměty s lamami. A lama není zrovna zvířátko k pomilování. Mimochodem, v léčebně v Bohnicích mají ZOOkoutek a v ěm taky lamy. Asi nám to dělá dobře.

3. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

4. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak to bude teda o_Oo_Oo_O,ani nevím co na ty stáje říct,natož na koše

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Dobré ráno, lama mi až na plivání nevadí, je to vlastně "odrůda" velblouda a k těm mám v reálu kladný vztah, nemají kopýtka, ale mozolnou tlapku, která by mohla při kopnutí udělat stejnou paseku jako kopyto a jako velbloudi chodí stylem ruka, noha pravá a pak ruka a noha levá, no na přehlídku je nevezmou, protože v pořadovém kroku by to nesedělo.
    Mám oblíbený a krásný dětský vtípek o velbloudech, ale nevím, jestli jsem ho tady už za ty roky nepsala, pokud ano nechť prominou:
    Malé velblouďátko se ptá maminky: Maminko proč máme takové hrubé nožičky na tlapkách,
    Mamka odpoví: Víš, když takhle jdeme s karavanou pouští, tak aby tě horký písek nepálil do tlapiček.
    Mrně praví: Hmmm, hmm. A maminko, proč máme na zádečkách ten hrbeček?
    Mamka odpoví: No když jdeme tou pouští a není nikde voda, tak vlastně využíváme zásoby z hrbu.
    Mrně opět praví: Hmm, hmm, a mami proč máme takové klapičky na očíčkách?
    Velbloudice zase svému mrněti odpoví: No to je kvůli tomu, že když přijde v poušti vítr, tak aby tě očička nebolela, kdyby ti tam nafoukal písek, víš?
    A mrně to rozštípne: Hmm, hmm, a mami, není nám to v zoologické k prdu?
    :-D

6. -pechfógl-

Ano, ten mám taky ráda, jen to zakončení je trochu drsnější. A taky jsem slyšela variantu o imigrantech : A tati, není nám to v té Paříži... atd.:D

7. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

neonové chlévy jsou fajn na úsporu krmiva, jen přemýšlím jak dlouho asi bude trvat bobří neonový chlívek než vyplcne bobříky.

v kalendáři je letní kalendář, to budou asi dárečky. To máme všichni rádi.

Děsivka zase týden, už posledně jsem přemýšlela o tom, že nebude možnost doplňovat stodolu děsivými rostlinkami, protože i tady je každý měsíc akce.
    Ubývají mi rostlinky na krmiva.

Naposledy upraveno: 2/6/19
  8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak tedy nevím kdo vybírá nová zvířátka pro farmu?
    Ale i na něj došlo...
    Lama je dobrá i do klobás (ochutnal sem)
    Ale snad budou aspoň srandovní protože klobása voněla jak združení postarších hostesek.
    Co by na to řekl řezník Krkovička?

9. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Ach ti muži!Lamu bych moc chtěla,jíst ji nehodlám,ale líbil by se mi zimník z lamí srsti.

10. FarmOraculum

11. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Hmmm...
    Zase nějaká technobedna!
    A sazenice frňákovníku by nebyla?
    Tedy co to kecám..!
    Chtěl jsem napsat floreňákovníku!
    Kdo chce floreňákovník ať zvedne ruku...
    :D

12. -pechfógl-

Mně by se líbila lama plivající přes plot na mé zahrádce. Tedy lama na zahrádce (poseče i pohnojí) a plivat na kolemjdoucí. No, třeba nám odhalí tajemství, proč se říká místo já Milka já lama.

13. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

lama z beden?, nebo bude lama losovat, nebo měnit? zase mi kulinka zamotala mou šišku.(ne šíšu - pro ujasnění) Jára

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  14. libakos

libakos Polobůh fóra

Mě by se líbilo,kdyby z beden vypadlo to, co je na nich nakresleno,snad bych někdy ty šlechtící úkoly dodělalaxD

15. FarmOraculum

16. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Druhý obrázek mi připomíná místnost v jedné hře,vypadá to podobně

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Las Vegas nás volá!Vzhůru do kasina!Neony září do tmy,šrajtofle hubnou,pozlátko se třpytí-kdo by odolal?Já.

18. mariejosefa

mariejosefa Obyvatel fóra

asi to bude něco s hazardem, ale já v tom vidím tak trochu Titanik (velká nádhera, humbuk a krach)

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

vilm4, já neodolám. Nepěstovala jsem kytky pro lasičáka, abych kvůli němu musela navíc bloudit, chovala jsem zvěř, budu šlechtit xD
    Ale co ten krystal, hernajsfirnajz... a teď eště lehátko... zas farma a baha naráz, asi...

EDIT: pechfóglinko, titul kráva je v reálu, lama alternativa na síti... jsem kříženec, zřejmě xD Ale přes plot flusat neumím...

Naposledy upraveno: 4/6/19
  20. -pechfógl-

No, taky žvejkají trávu....xD