FarmOraculum

Diskuze na fóru 'FarmOraculum' zahájená uživatelem FarmOraculum, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. magibi5

magibi5 Zelenáč fóra

no jestli to tak bude , bude to jistě fajn

vilm4, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  2. babina51

babina51 Veterán fóra

Že by nové kolo?????Doufám,že trochu protřídí i obyčejné a oddělají nepotřebné věci.

vilm4, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky všem ;) na nové kolo se těším a je těžké říct, co je tam obyčejné a co néé :p přes 6 tisíc secího mě ničí, ale jiní by to potřebovali jako sůl xD sbírám hodně žluk a oranžů, ale při vláčku jsou nedocenitelné a zadarmo :p ... hnojiva určitě beru v jakémkoli množství, protože akce jsou nenažrané a obr nestíhají :p a hvězdičky, na které jsem dříve brblala a měla jich kvanta, moudře navyšují kapacitu hnojníku a teď už čekám na každou další. Tak uvítám každou novinku, co přijde, ale ať neberou starší věci, protože stopro vezmou to, co je potřebné a bude se to muset nakonec kupovat :sleepy:

4. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Tak tetka říkala,že všechny změny které RT udělá,jsou pravidelně v neprospěch hráčů?!?:cry:
    Ještě teď mi chybí komiks a hlavně MIXÉR!
    Jsem teda zvědavá,jak to bude vypadat a jestli se její předpověď opět splní ;)

5. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

ahoj evainfo samozrejme že RT veme všechni veci co jsou pro hráče dobré a pak nám ich naservíruje tak,aby jsme si je koupili,ale nato já nemám takže nic nekupuji.

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

No nene, labyrint... :oops:. Zase přemýšlet:mad:? Ach, jooooxDxDxD

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Matysku, přemýšlení je hodně zdravé, nebudeme mít "Alzhajmra" o to se RT postará, abychom trénovali, a mě to dokonce bavilo, jen to je trošku zdlouhavé
    ;)

9. libakos

libakos Polobůh fóra

No to jsem zvědavá na co zas budu nadávat ,tlak mi nazvedlo přes 6000 secího , po vyklizení už zase 34 žlutých výroben na peří a 47bobrů žlutých...Když se na 1 kole objeví kačeny 3x a to i za párty ,raději netočím.

10. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

evoku57: mám vážné obavy, že ten "Němec" zmetek už s námi bydlí... Každou chvíli něco hledám a přemýšlím, cože jsem to chtěla.:oops:

11. kuchynak

kuchynak Perspektivní autor

Holky s tím zdlouhavým souhlasím, ještě, pokud si blbě zapamatuješ konec akce, chceš to ráno honem honem dodělat abys do práce nepřišla úplně až na odpolední a pak zjistíš, že vlastně máš ještě den k dobru... a pak mi povídej, kolik že nás doma bydlí??
    Minihry a přemýšlení beru, jen to fakt trvá dlouho...

12. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

Kde jsou ty časy, kdy se dalo poslat sousedovi celou stáj.... i to se dalo, ale zase za bourání chlévů a polí se platilo, to už by to nikdo nehrál, s frekvencí akcí bych byla rychle na nule.

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tie KŠ,čo tu gulička už 2x ukázala sa mi páčia oveľa viac,ako tie terajšie,len aby to nebol guličkin prelud!;)Toľko kupónov na kolese naraz!To by v tom čerti boli,aby som si nejaký nevytočil i keď pri mojom šťastí....:music:.

14. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Bedno, bedničko, kdo v tobě přebývá? ;)

16. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Jen aby nepřebýval někdo na ní?
    "Dneska už mně fóry ňák nejdou přes pysky, stojím s dlouhou kravatou na bedně vod whisky.."
    Doufám že to není ona?
    :D

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jonsdy, možná nás na to pozvolna zvýšenou frekvencí akcí připravují... xD

18. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Pekny sobotny den vsetkym...len aby sme zas tie bedny ci krabice nebalili do nejakych papierov:pxDxDalebo novinka na kolese

19. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

20. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ještě jeden a bude to akce "desať stupňov ku zlatej"
    Že by se nám vracela sedmdesátá léta?
    Je tu nějaký pamětník?
    Já nemohl koukat, neb sem si vzal dudu a šel jsem do hajan!
    -.-