FarmOraculum

Diskuze na fóru 'FarmOraculum' zahájená uživatelem FarmOraculum, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Můj děda perličky choval, ale vypadaly jinak... asi jiný druh ;) Co asi bude vyrábět pavoučí výrobna? Třeba záclony :)
    Tedy, jesti už se tu o tom něco nepsalo, v poslední době mi toho hodně uniklo :oops:

2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Nové zviera?No,uvažujem,ale ďaleko to nedotiahnem,takže najskôr musím vidieť čo,začo,a,zakoľko.Mám nenažrané zvieratá a asi mi po nociach vyžierajú SK zo stodoly!:p

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Peto121, dvoje... takže já už syslím SK, kde se dá... :)

Naposledy upraveno: 12/3/19
  4. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Taky mrknu prvně do offi a pak se rozhodnu;)

Honzulka05, Jonsdorf a vilm4 tohle ocenili.
  5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Když budu chtít nové chlívky a výrobnu, tak si budu muset zašlechtit, ale zítra od 18 je BB, tak se to snad povede i když na přeskoky nevěřím Ale třeba to jednou vyjde. ;););)

6. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tohle zvíře., v temné díře,
    dělá na vás bububu
    tak ho nechte, jenom zlehka
    plácněte ho přes - ústa

Přední noha už se zvedá
    za své vzala stodola
    Jiného se dělat nedá
    jen si kráčí zvesela

7. Y_n_O

My budeme mít Brontíka? :oops:

8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tiež som z toho vedľa!:eek:Založíme Jurský park?

9. Y_n_O

Peto121, asi jo, na severu píšou, že může být z vlaku, tedy v akci Farmářský expres... a mají tam tenhle obrázek od naší Kouličky...

10. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Koulička,převlečená za pančelku,nás zase trochu vzdělala,což vítám.A pak nám sem šoupne takovouhle abstrakci.Vyděsila jsem se,že se po nás bude chtít vytvářet umění.Naštěstí půjde jen o to,abychom kupovali balíky SK.To se mi ulevilo!

11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Dinosaurus? Jaj, jdu zprovoznit třetí noťák, ať se mi děti u toho nezabijou, Mates dinosaury zbožňuje a Kamča ho bude chtít také...:oops:xD

12. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

:D:D:D
    Toto že je Dinosaurus a který?
    To jen někdo přebral a když se mu udělalo dobře čmáral na jídelní lístek!
    To nahoře je takový ten tooj-tooj záchodek a dole bude patrně utržený splachovač.
    Kdyby to byl dinosaurus?
    Možná tak trochu Magnapaulia ale zdatně zdeformovaný...

Spíš si myslím že jde o dokreslování podle čísel atd.
    Je zřejmé že na obrázku je více odmazáváno.
    No nic, dinosauři by byly lepší než tato mazanice.
    :p

Naposledy upraveno: 13/3/19
  13. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ani ryba, ani pták
    nebul, prostě je to tak
    nechoď nikam na sever
    máš to doma, tak to ber

14. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak a je to jasné..!
    Vypadá to na Bordanbér Bééé29.
    Určitě nese bombičky ďum, ďum.
    Proto ty dírky v baráčku..!

Nebo jde o nějakého afrického ptáčka u krmítka, někde v Africe.
    Proto je na obloze ten pouštní mrak.
    Hádal bych to na akci "napoj si svého ptáčka"
    Který létá pro vodu až do Asie a to k velké Žluté řece.

Pokuď se tedy nemýlím a jde o úplně jinou akci, což bych nerad.

15. Y_n_O

Že by se Bítlsák trefil s tím spojováním? Budou souhvězdí? To tady už bylo taky... to se mi vybavilo u těch jakožeteček na domečku...

EDIT: tady...

Naposledy upraveno: 13/3/19
  16. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

A víš že Ynočko vůbec nevím, těch akcí už bylo a listovat v historii se mi tedy vůbec nechce.
    Ale tedy kdyby někdo potřeboval mám doma dva prcky a Oldík by to nakreslil tedy mnohem lépe!
    Něco jako Francisco Goya nebo Salvador Dalí ale když jim bylo tak tři roky..!

17. Y_n_O

Jondy, to byl jen momentální impuls... ale ty tečky jako souhvězdí vypadají a v kalendáři jsou akce bez specifikace... Taskmap Event a Experimentální akce. A ta první by pasovala na tu plavbu podle hvězd. Snad :)
    Tak něco naskenuj a pošli do důchodců, já mám ty první pokusy o obrázky ráda, doteď schraňuju malůvky mých holek a to té starší bude v létě 33 a té mladší na podzim 28... ;)

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mně se podle té kresby vybavila spíš Cesta slepých ptáků - tam se taky nemělo chodit na sever, že? Ale kdo by v BP hledal Součka. A taky, jak jsem jim skočila na to, že souhvězdí jsou podle skutečnosti a vyinvestigovala souhvězdí Zajíce na jižní obloze....

19. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Týýýý, Ynočko máš taky bujnou fantazii!
    Tedy přiznám že ta spodní část tak trochu připomíná Velký vůz alias Velká medvědice.
    Tam je otevřená hvězdokupa Koliinder 285 která je obzvláš krásná.
    Hraje všemi barvami...
    Doporučuji návštěvu hvězdárny třeba Pražákům v Dáblicích kde snad by byla i dostupná.
    Je to k vězdokupě i když se řítí rychlostí 14/kms kousek, necelých 70 světelných let, což je vlastně za rohem.
    :D
    No přijde mi že by někdo tak neohrabaně dětský zvládl nakreslit toto souhvěhdí!
    No možné to je.
    Protože docela nedávno Oldík zvládnul do kapesníku docela věruhodně obrys našich státních hranic, ovšem předválečný.
    :D

20. Y_n_O

Pechfóglinko, máš pravdu, nemyslím si, že by některý z programátorů v Hamburku ty knihy četl... Koulička asi jo, ale to nemá vliv na akci... xD
    Jondy, kdybych neměla přístup do vedlejších světů, tak se z toho našeho zblázním... a to nechci, tak utíkám jak a kdy můžu. Napsala jsem, momentální impuls...
    Do hvězdárny nemusím, sleduju přenosy z Habla prostřednictvím stránek STScl...

Ale co to, krücipisk, bude? Kdo si počká, ten se dočká, já vím, ale totok je na palicu... ;)