FarmOraculum

Diskuze na fóru 'FarmOraculum' zahájená uživatelem FarmOraculum, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

To je ako Yetti,(nie škodovka!)nikto ho nevidel a každý vie,že jexD.

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jj, Bigfoot be in existence (velká noha existuje) :) A ten strom taky 8)

3. satelit

satelit Hvězda fóra

Jasně že existuje ;)

K Orakulu: To bude asi farmářská výuka na hřbitově.

4. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Ještě tu o Karkulce,prosím!

5. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Pošlechtíme příšerky
    taky bubu rostlinky
    vše proběhne krátce
    bude to parádní akce

6. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Njn, to je to co už bylo /Y_n_O dávala odkaz/ .... Tak to zkusím...

vilm4, maribeja a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

No uvidíme - na hřbitově se stále potýkám s nedostatkem všeho, takže akční jistě nebude výjimkou :p

8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Co existuje? - existujou!
    A jsou tu tací co existují třikrát i...

Na bubu farmě akce nemám rád, to by musel řádek dávat aspoň třeba floren?
    Ale to je jaksi blbost a tak akci na hřbitově slavnostně pohřbím!
    Účast na smutečním obřadu je dobrovolná...

Naposledy upraveno: 10/3/19
  9. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Jondý,ty se máš já florenovník nemám ani jeden považuje se za speciální strom na farmě

vilm4 a maribeja tohle ocenili.
  10. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

Jondý já ti jich přeji mě by stačilo i tak málo kdyby šlo pořád letní kino i tam by farmář mohl získat floreny.

11. FarmOraculum

12. Y_n_O

Kouličko, díky za info, ale šlechtit asi nebudu, neb nemám za co... ve stodole se krčí 611 SKáček, z toho žádná hitparáda nebude... a nemám čas namlet, protože na mýtině mám spoustu hladových obyvatel stájí, ohrad, výběhů, výroben, továren a tak... Počkám, jestli bude k získání nějaké nové zvíře, pak asi proluftuju konto ramamincí a pustím se do hry... 8)

Naposledy upraveno: 10/3/19
  13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Vypadá to na plazy, ptáky a členovce.... SK mám 1702 ks, tak snad to bude jako u totemů a budou padat i jiné odznaky...

14. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

No tak tu dopredu viem,že to nedám a preto budem chovať a mlieť a sadiť a ......;)

15. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Taky mám velké resty na hřbitově, až se otevře,budu plnit úkoly v družstvu;)

16. Trilian55

Trilian55 Pilný autor

Zas anakondy? počkám na ofi a podľa odmien uvidím. Nad desivkou som ani neuvazovala, tam by musel byt minimalne spominany florenovník. V marci som nerobila naplno ani jednu hru, boli dost narocne tak som si povedala marec - mesiac knihy :D

Trepifajksl, Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  17. FarmOraculum

Plazi:
    Plazi jsou obratlovci, jejichž tělo je pokryté tuhými šupinami nebo štíty, a kladou vejce. Patří ke studenokrevným (poikilotermním) živočichům (přebírají teplotu od okolního prostředí). Mláďata se líhnou plně vyvinutá. Lebka plazů je s páteří spojena kloubně a jsou to živočichové s plně vyvinutým amnionem.

Ptáci:
    Ptáci (Aves) jsou dvojnozí, teplokrevní a vejce snášející obratlovci, dle nové systematiky patřící mezi teropodní dinosaury a obecněji diapsidy. Vyznačují se především přítomností peří, trojprstými předními končetinami přeměněnými v křídla, redukovaným ocasem a mnoha charakteristickými srůsty kostí. Celkem je dnes známo asi 9978 druhů žijících ptáků (z toho 4083 druhů nepěvců a 5895 druhů pěvců) a přes 2000 druhů fosilních.

Členovci:
    Členovci (Arthropoda) jsou největší kmen živočišné říše. Jsou nejúspěšnějším a druhově nejpestřejším kmenem v evoluci celé živočišné říše a mají značný hospodářský význam. Popsáno je přibližně 1 000 000 druhů. Velikost dospělců se pohybuje od méně než 1 mm (např. roztoči) až po téměř 60 cm (korýši, hrotnatci).

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

18. Y_n_O

Jejdamane, z Kouličky máme tetičku Wiki... :) Počkám na nabídku od RT, co za to šlechtění... a pak se uvidí :) U severních sousedů taky nic konkrétního, jen napsali: "Co to bude? Jestli nám přidají nové zvíře?" Asi ještě půjdu na jih, ale nemám Matlafousku, aby mi pomohla, když něčemu nebudu rozumět; a to nebudu, neb jsem nemtudum Maďarum a překladač je lama...

19. doben

doben Ikona fóra

Y_n_O to zvíře uprostřed by měla být perlička, další nové zvíře je ta ještěrka vpravo (přesný název netuším). A pavouk je tam kvůli tomu, že půjde získat jeho výrobna.

20. Y_n_O

doben: dík. Ten divnej kohout je perlička? No nazdar... xD Ale co se divím, bláznivá farma... no a ta ještěrka vypadá jako gekon, teda mi tak připadá... No nic, jdu plnit úkoly z družstva, co nabízejí SKáčko, vyplenit to ramamincové konto a točit kolem neštěstí... šlechtit se bude... ;)