FarmOraculum

Diskuze na fóru 'FarmOraculum' zahájená uživatelem FarmOraculum, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Y_n_O: Fakt? Tak pak by byla hra teoreticky hratelná... No je od čtvrtka (to je doma jen malý a má knihovnu, stihnu nějak začátek), v pátek odjede k tátovi na víkend a od pondělí jarňáky, děti tady celý týden....Ehm... tak to budu asi v loji.... s nimi horko těžko točím akční. Natož u toho přemýšlet... /pořád je totiž "mamíííí,.... můžu, potřebuju, kde je, kam jsi dala, ... a milion dalších nezbytně nutných dotazů do minuty/

2. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Zítra po desáté by mohlo být jasno... Jára

3. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Docela mě rozesmál rým to co budem dodávat,tak to budem nadávat doufám že já nadávat na odměny nebudu doufám že budou pořádný

vilm4, evainfo a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  4. MatysekKamilek

Honzulko speciálně pro tebe od shora až dolů jedině ponožky! xDxD

5. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

[​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Přijdou moji kamarádi
    přijdou rovnou domů k nám
    budeme si spolu hrát
    Neřeknu vám už nic víc
    protože už dávno spím

[​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

MatyskoKamilková: škoda, že nejde ocenit několikanásobně, tohle se povedlo, ultimátně... xD

Kouličko: mláďata na nás zase chystají? A to jsem si myslela, že v Polsce to byl minulý týden výstřel do tmy...

Naposledy upraveno: 19/2/19
  7. MatysekKamilek

Y_n_O: Když to bylo první, co mě napadlo po přečtení příspěvků... :p

8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

No,tak jedna akcia lepšia,ako tá druhá!

9. MatysekKamilek

Tak jsem mrkla na ten odkaz od Y_n_O a to je jediný tip akce, co za a) nedohrála ani na stonek a b) podruhé úplně vynechala.

10. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Kouličko,kouličko, co to na nás zase chystáš? Vlastně ty ne-e,ale RT:( No uvidíme, řekl slepý hluchému a šli na němý film

11. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Šla Karkulka za babičkou
    přinesla jí košíček
    nebyla v něm bábovička
    ani kávy koflíček

V tomhle divném košíčku
    najdeš akční kytičku
    taky něco na hnojení
    aby ti šlo farmaření

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

12. Y_n_O

Jop, budou to asi fakt mláďata, ty duhové kytky se dodávaly pro ně... čtyři kytky, čtyři doby růstu, u každého má kytka jinou hodnotu... jojo, prostě eintopf, který já vařit nebudu...

EDIT: a to ani v případě, že by v dosažitelných odměnách byla Kobylka v pyžamu 8)

Naposledy upraveno: 20/2/19
  13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

To je ozaj akcia s mláďatkami,ktoré dorastajú,pamätám sa na ňu.No ale poviem Vám,že posledných 6-7 týždňov to na nás RT sype jedna radosť!Tak asi na chvíľu vypnem a budem si len tak chovať svoje jaky a rysy.Kebyže chcem robiť každú akciu,tak to nie je hra,ale dostihy!

14. MatysekKamilek

Jjjoooooo, tak tuhle akci jsem nejela a asi ani nepojedu.-)

15. Y_n_O

Peto121: a u spousty farmářů dostih, kdy skončí na Taxisu nebo Vodním příkopu - ne že by neuměli skákat, nemají doping v otevřených stájích, rostlinkách... a padátkách při nesplněné legendě, nevlastnictví obrstromů a nepřítomnosti želváků v depozitu... :cry: Chjo...

Naposledy upraveno: 20/2/19
  16. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O - Tak,tak!Aspoň v tom nie som sám.xDTiež nemám toho dosť,hrám len dva a pol roka.Minule som túto akciu robil a aj dokončil! No teraz neviem,zajtrajšiu akciu nebudem robiť,lebo tie infarktové nákupy na trhu ma skoro dorazili,tak mláďatká možno začnem a uvidím.;)

17. Y_n_O

Já asi vynechám hodně akcí... dřív jsem si chodila na farmu odpočinout od práce a skutečného života celkově. Teď bych měla nervačit ve skutečnosti i na síti? Děkuji, nechci 8)

18. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

Koukala jsem, že u této akce nejsou pajdátka, tak zkusím pěstovat a uvidím jak to pújde...

Honzulka05, vilm4 a myš59 tohle ocenili.
  19. Trilian55

Trilian55 Pilný autor

Tuto akciu si nepamatam, ale so zaujmom som si ju precitala a veru nehrniem sa do nej. Presne ako pise Y_n_O, asi pred rokom, dvomi som hry opustila asi na polroka, chodila som sem raz denne vecer, pozbierala co sa dalo, doplnila som zasoby a sem tam nieco vyslachtila a hodila na trh. Az ked bola kralovna (este ta stara :D) som sa vratila a zacala znova robit akcie. Boli zasoby, mala som namlete SH, zrazu mi isli akcie ovela lepsie. Ale odvtedy si akcie vyberam, nemusim mat vsetko ;)

20. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Minule jsem mláďata dala, začnu a uvidím, na dřeň nepojedu. Jára