FarmOraculum

Diskuze na fóru 'FarmOraculum' zahájená uživatelem FarmOraculum, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

Neznám, zkusím...moje farmička není naladěná na správně vypadávající pajdátka a náhody mi moc nepřejí, ale zkusím a uvidím....

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Já nakonec tu akci dělala, bo mám všechny tři řádky a hledání pokladů mne bavilo :p tak to dám i tentokrát xD;)

3. burds

burds Titán fóra

Ach jo semínka.Posledně byla akce příšerná ale odměny šly.Počkám jaké budou odměny.Mám dojem,že akce byla na speciální ploše ale nejsem si jistá.

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já si zase počkám, jestli to půjde měnit... Jak to tak poslední dobou vidím, zaměřím se na bézetka a tébézetka, abych do té půlnoci 2020 stihla co nejvíc, protože v pokračování přestávám věřit...

5. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Když je správně namícháš
    zázraků se fakt dočkáš
    Zvířátkům, tu lekci dáš
    budou chytrá, budou skvělá
    to aby i nadále,
    pracovala pro tebe

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

6. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Přenosný skleník a pěstování 3 druhů rostlin píchavka,vodní bobule a červená růže nebo nějak tak o hlavní zábavu bude postaráno bude se hledat poklad

charlie.b46, coneznam a vilm4 tohle ocenili.
  7. FarmOraculum

Až zvířátka vyškolíš
    jak semínka použít
    odejdou ti do Nebe
    budou jenom pro tebe
    za to tvoje školení
    přinášet potěšení

[​IMG] [​IMG][​IMG]

8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Hmmm, řádek, jenom jeden? :sleepy:

9. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

No uvidím, jak se dostanu daleko, budu doufat, ale náhoda mi fakt nesedí. Nemám to ráda. Jára

10. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Taky nesnáším náhodu, ale akci zkusím;)

11. bloboj

bloboj Pisálek fóra

to mi trpaslíci máme řádky v nebíčku rádi, chodíme si tam oddechnout po težký práci nebo lehkým boji, ale páč je nás tu fakt hodně, potřebujeme opravdu hooodně řádků:))

12. coneznam

coneznam Osvícený autor

Valentýnskou akci jsem vypustila, tak uvidím, jestli se do další pustím. už jsem to taky dělala, mám myslím všechny řádky, tak možná zase zabojuji

Honzulka05, vilm4 a burds tohle ocenili.
  13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

To bude asi super výhonok,keď teraz je iba jeden!

14. Y_n_O

Nemyslím, že jen jeden, u sousedů na severu jejich věštecká koule napsala, že má hlavu v oblacích, ale neukáže nám je všechny, jen polovinu. A obrázky k řádkům jsou tam zatím dva... a na jednom je truhlička s poklady... uživatelé si dělají legraci, že z řádku budou padat floreny ;)

Naposledy upraveno: 18/2/19
  15. FarmOraculum

Skleníky, semínka
    pozvednu vám ramínka
    zavrť hlavou, protože
    tohle bude "na nože"
    Promaž mlýn
    a poruč větru
    mlít se bude
    na mou věru
    dlouho, hodně
    brzo zvíš
    jak náhodně umlet smíš
    to co budeš dodávat
    budeš asi nadávat
    jak to nejde, jak to dře
    ale všechno je to v hře

16. MatysekKamilek

Nooo, tak nevím... z obrázků moc chytrá nejsem, anglicky nepaněmaju...:cry:

17. Y_n_O

Pokus o překladatelské okénko:
    Vysévejte semena mystických bylin. Stále potřebujete více? Koupíte na trhu od ostatních farmářů.
    Navštivte Ziegfrieda a vyberte, se kterou z bylin chcete obchodovat. Směnný kurz začíná 5:1. Abyste trvale zlepšili kurs, nejprve dodejte určitou protihodnotu položek.
    Máte dvě možnosti, abyste získali odměny: zaplaťte v mystických bylinkách a hrajte minihru. Nezapomeňte zasadit semena! A teď se bavte!
    Sbírejte střepy ze stromů a stájí a lepidla ze stájí a pěstování rostlin na polích. Pak vyrobte skleníky ve mlýně, abyste spustili minihru.
    Způsob získání semínek: pomocí šipek hledejte bedny, otevřete je a získáte semínka mystických rostlin.

Tfuj, po týdnu marodování a lenošení přemýšlet celý den v práci a eště tady... Esi sou tam blbosti, prosím o nápravu... :oops:

Naposledy upraveno: 18/2/19
  18. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Y-n-O určitě tam blbosti nejsou, zní to i logicky. Ale stejně mne z toho mravenčí v zádech - náhodilosti ještě stále nemusím. Jára

19. MatysekKamilek

Y_n_O: kujuuu... Fakt skoro stejný princip, jen ta pomoc výměny 5:1 (v jednom obr bylo 4:1), ... uvidím, kolik a jaké nabídnou stonky. Mooooc váhám...:oops:

20. Y_n_O

MatyskoKamilková: Však ty si budeš moct ten kurs nastavit i 5:5, jen za to budeš muset nějak zaplatit, zatím netuším, jak a čím.

bursuk59, Jara268 a MatysekKamilek tohle ocenili.