FarmOraculum

Diskuze na fóru 'FarmOraculum' zahájená uživatelem FarmOraculum, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Nooo, tak to mi připomnělo tu šílenost klikání na trhu, přebytek fialových, nedostatek modrých :cry:
    Matlafous123: Díky.
    Jestli bude stejný princip, nejspíš zadupu KFC a na tuto akci hodím guáno. Ty nervy mi za to nestojí.

2. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Aby to nebylo jako ve filmu: modeláci zelená, modrej a pak ulítli a byli fuč. Nebaví mne spoléhat na náhodu, co si neudělám, to nemám... systém něco vypadne mne dostává do stavu zuřivosti. Jára

3. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Vstávej semínko holala,
    bude z tebe fiala
    bude vonět, bude krásná
    přinese nám kousek jara

[​IMG][​IMG]

V teple, pěkně v teploučku
    vypěstujem voničku
    bude třeba pro Vítka
    nebo taky Haničku.

[​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG]

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Kouličko, díky za info, ale nepotěšilas... náhoda střídá náhodu. Nemůžeš tu svou věšteckou kouli poslat někomu z "rozhodujících" v BP na stůl a rozbít? (Beztak máš náhradní.) To by možná pomohlo, když je někdo v šoku, podává zvýšené nebo nečekané výkony... 8)

5. myš59

myš59 Vévoda fóra

žeby akce na zlváštní - akční ploše? ;)Asi na farmě, jak jsem koukla pár příspěvků, je to dost podobné, takže budem hledat poklad?

6. MatysekKamilek

Ne a ne a ne... to jsou ty pitomý semena, náhodný počet semen v bedně, náhodný kytky, sklidíš a nezaseješ.... Nenenene...

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

MatýskuK, tak to jsem nehrála a jestli je to jen o náhodě a možná pamatuji, že se to hráčům hodně nelíbilo, tak zase vynechám a je to, to je taková volnost si moci rozhodnout, co dělat a co už ne, moc si to užívám skoro každou druhou hru a je mi fajn, dělám si co potřebuji do úkolů a akce mne nechává chladnou
    ;)

8. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Náhodné néééééééééééééé!

9. FarmOraculum

Střípek skla za pětník
    nač? No přec na skleník
    Jarní slunce začne hřát
    semínka do půdy dát
    nechat v klidu klíčit, růst
    farmář ten měl v zimě půst.

Na jaře ho Slunce vzbudí
    aby sázel mrkev, kvítí
    a tak do práce se dej
    celý skleník osázej

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Klidně se těšte na akci
    už se těším na vaši reakci
    Velká náhoda a hodně kytek
    však už si domyslíte zbytek
    Akce lehká nebude
    Kdo se do ní pustí - na poli si pobude​

10. Y_n_O

Dva řádky mám, ale ten třetí jsem tenkrát neuhrála; budou chybět i další, protože už těch náhod a nekonečného pěstování mám plné zuby...

Naposledy upraveno: 14/2/19
  11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

To se, mila koule, nacekas
    driv odrikas 100x otcenas :p

12. MatysekKamilek

Evoku57: Jj, to byla ta šílená akce o náhodě, "blbbloček napráskal", že jsem poslední den na trhu (tedy večer) strávila chytáním kytek 4,5h a spát šla až kdovíkdy... zacálovala nějaký FL a získala všechny 3 řádky. No nějak fakt nevím, ten stres atd... Asi budu taky pěstovat bílou lilii, tak s řádkem přibývá velmi pěkně a celkem rychle.

13. medved222

medved222 Analytik fóra

MatysekKamilek, to byla opravdu děsná akce. Já jsem zase pro změnu vstávala před 5. hodinou ráno, aby si hráčka ze stejného trhu mohla ode mne odkoupit přebytky a někdo jí to nevybral. A stejně to nezískala všechno.

14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ale mám dojem, že byly tam docela slušné ty vedlejší odměny, ne? Stejně jsem to ovšem celé nezvládla, mám ty větvičky jen 2.

15. Y_n_O

kiki2305, na celou minulou akci se můžeš podívat v mém příspěvku o kousek výš, dala jsem tam klikací odkaz.

16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jo, tak to bylo ono.
    Ynuško, já vím, ale mně to prve nešlo, vedlejší okno se pořád jen načítalo a nic. (A na vlastní hledání jsem byla moc líná :oops:;))

17. MatysekKamilek

Teď jsem na to koukla, odměnou byl řádku jarní věnec a cukiňák... proto jsem do toho šla a blbnula do noci... Zpětně ještě jednou děkuji evainfo za kytky přes trh.... pomohlo to moc.:inlove:

18. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Z tej akcie mám aj ja dve haluze,tretia chýba,no do takého šialenstva,ako to bolo minule sa asi znovu púšťať nebudem.Škoda cukiňáka.:sleepy:

coneznam, Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  19. FarmOraculum

Ten kdo hledá
    ten i najde,
    hledat nutno tam
    i onde

Semínka, ta nejsou stejná
    vyber správně, je to síla
    nebo si je namíchej
    hlavně do práce se dej

20. Y_n_O

Jestli ty bazmeky půjde měnit, možná se zúčastním. Jestli to bude o náhodě jako posledně, na celou akci smolím...

Naposledy upraveno: 16/2/19