FarmOraculum

Diskuze na fóru 'FarmOraculum' zahájená uživatelem FarmOraculum, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

S těmi mláďaty mne to napadlo včera, jak se Honzulka ptal, jestli jsem si všimla gazely bez rohů...
    Krokodýlí vejce bych nechtěla ani na cibulce ani na slanině... takhle pštrosí... podělím celou domácnost (lidi i zvířata xD, tj. momentálně devět porcí) a ještě schovám na bábovku... 8)

2. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

;) pozrite si poriadne obrazky v prispevku c.4228 od nasej gulicky :)
    Chcete-li získat obdivuhodné a zajímavé záběry, začněte trénovat postřeh. myslim,ze budeme hladat co chyba na obrazku ;)
    uvidime aky mame postreh :):):)

3. Y_n_O

alexandrakerulova00: tak až teď je to hledání najdi rozdíl... :)

4. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Naše cestovní kancelář vám zaručuje, že vás dopraví na krásná místa, s exotickými zvířaty a úžasnou přírodou. Na vás je, tuto divokou krásu zachytit svými fotoaparáty. Nejkrásnější záběry pak naše cestovní kancelář odmění hodnotnými cenami.

5. Y_n_O

Jestli to chápu správně, vezmu si dovolenou, budu přilepená u PC, aby mi neutekla přítomnost jakéhokoliv z požadovaných zvířat a budu fotit, pak to pošlu, tedy dodám, ještě s pěstováním čehosi... to snad ne... počkám na hlásnou troubu, rozčílit se můžu kdykoliv ;) Třeba to bude jen jako sbírání schovaných vajíček na Velikonoce...

6. doben

doben Ikona fóra

7. Y_n_O

doben: Díky, o víkendu jsem zlenivěla ještě víc než jindy a nehledám... :)

EDIT 26.11.: teď jsem si procházela farmablbníček a zjistila jsem, že jsem dohrála s odřenýma ušima... tudíž tentotkrát nesmím začátek prolajdat, jestli to bude zase tak blbě padat... akční předměty už nekupuju, jsem vyléčený IÁček... 8)

Naposledy upraveno: 26/11/18
  8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No- já bych především hledala ten foťák. Osobní zkušenost.:p

9. Y_n_O

Foťák nemám, zmermomocnila dcera... ten v telefounu je naprd, špatné pixely, fšecko rozmazaný... tož si počkám na ten faremní... pak ho budu hledat 8)

jirinasinova198 a vilm4 tohle ocenili.
  10. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Prasátko a ovečka v golfovém vozíku na safari ? Myslím si že ovečce by mohlo být docela vedro když má hustou vlnu

11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Doben: pokud ano, tak doufám, že to nebude "padat" stejně.... ty květinové věnce byly strašný (ovšem nejhůř padaly lampy, hned druhé tiáry)

jirinasinova198, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Někdo jezdí po Africe, někdo se pomalu a pečlivě připravuje na blížící se svátky. Možná se tu najde něco pro každého

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

13. -pechfógl-

Adventní bedny - co víc si přát?-.-

14. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

-pégafólko- vánoce jsou za měsíc skoro a vánoční akce nejspíš budou přes prosinec a myslím že se na ty adventní bedny taky dostane

15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Třeba nám z adventního kalendáře budou vypadávat adventní bedny :)

16. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Marjá panno svatokopecká!Bedny kam se podíváš a ještě další bedny!Nechci vypadat nevděčně,ale nemám k tomu daleko.Zatracený vánoce!

17. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Včera večer v parku, našel jsem tam bednu.
    Ležele tam spousty dní, neboď byla faremní...

Jen básnická inovace živočichu!
    ;)

18. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Koukám, že se RT nechalo strhnout neuvěřitelným očekáváním hraného (no i když CGI není hraní) Lvího krále. Ten trailer má přes 250 000 000 shlédnutí a všichni cintají na koberec.
    Uvidíme jaké budou odměn. Snad nebudem dostávat tropické bedny beden ze kterých vypadnou bedny z tropickými bednami.
    Ale kreslit umí hezky. To je snad jediná věc kterou umí dokonale.

19. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Souhlasím obrázky jako z pohádky, ale bedny..., zatím máme jednu bednu beden, vypadá to na inovace beden, aby farmář brzo byl z beden na bednu. Jára

20. -pechfógl-

Jestli nás ono RT nechce úplně zabednit. Zdá se, že časem žádné odměny kromě stlučených prkýnek a více či méně vábného obsahu, nebudou.