FarmOraculum

Diskuze na fóru 'FarmOraculum' zahájená uživatelem FarmOraculum, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

A nebudeme ty šimpanze a lední medvědy a také kníry s kartáčky potřebovat na dodávku za tu gazelu? To abych mrkl, jestli ti moji krokouši byli líní a nespotřebovali všechny kartáčky na svoje tesáky... Kníry, kníry - tuhle jsem jich pár viděl na mašinách.

2. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Na co čekají ti fotografové? Na příchod hvězdy? TOP modelky? Nebo nějaké filmové star? Kdo ví...
    Možná je to skupina, která má za úkol vybrat nejkrásnější farmu, nebo možná nejšikovnějšího farmáře/ farmářku...
    Tak šup, načinčat Farmu, dojít k holiči či kadeřníkovi, vyndat ze skříně čisté montérky a holínky.

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Kouličko, vzhledem k tomu, že probíhá honička na morčata a poníky, zítra začíná dostih o TOPumístění, na čančání určitě nebude čas :) Snad ty fotky budou mít nějaké praktické využití, aby to bylo k užitku v honičce nebo dostizích... 8)

Naposledy upraveno: 21/11/18
  4. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Tak jestli to budou kníry a kartáčky tak polovinu dám, protože kartáčků mám 1000, ale knírů jen 11. Rostliny a plody stromů docela ve slušných číslech a zvířata také, Tak se nechám překvapit a pokusím se v rámci movember něco dochovat. Jára

myš59 a vilm4 tohle ocenili.
  5. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Nevýhodné pro ty co jsou chlupatí, chuť návštěvy u kadeřníka se vytratí!
    Jak výhodné pro žáby, raky, mloky co chodí nahatí od dávné doby!
    Och Bože, co chudák gorila, páv či panda když bude jim vidět holá... kolena!
    o_O

Naposledy upraveno: 23/11/18
  6. FarmOraculum

Cestovní kancelář BLOUDIL a ZTRACENÝ s r.o.
    nabízí skvělou příležitost na relaxační a zážitkovou dovolenou.
    Délka pobytu: 7 dní
    Strava: co si kdo uloví
    Doprava: terénní vůz - Pan Mopadži
    Výlety a zážitky: safari. setkání s divokými zvířaty,
    Soutěže: Kdo strčí lvovi hlavu do tlamy. počítání zubů krokodýlovi, šplhání se šimpanzem a poslední disciplina vytrvalostní běh s tygrem v zádech.
    Pro tuto netradiční dovolenou prosím zajistěte své osobní záležitosti, životní pojistku a poslední pořízení.
    Těšíme se na vás.

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Myslela jsem, že řekneš činčila.

8. FarmOraculum

Na našem úžasném safari a s jeho nervy drásajícím programem se bude hodit kvalitní fotoaparát a hlavně bystré oko a rychlé reakce. Divoká zvířata jsou opravdu "divoká" a určitě nebudou ladně pózovat pro turisty. Chcete-li získat obdivuhodné a zajímavé záběry, začněte trénovat postřeh.

[​IMG] [​IMG]

9. máťochov

máťochov Stará škola

No bezva, měl jsem problém kliknout správně na ležící krumpáč a teď budu honit sprintující gazeluxD.

10. Y_n_O

Gazela je v pohodě, ta víceméně hopká, i když rychle, ale s tím tečkovaným bude problém, ten v běhu přepíná na Turbo... 8)

11. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Y_n_O všimla sis ještě těch opicích jak tam jedna visí a jedna gazela nemá rohy

12. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ynočko v pohodě, turbo mu moc dlouho nevydrží!
    A tak naše gazela (Havlová) v pohodě zdrhne do houští.
    Odkud se bude smát jak to umí jen ona.
    A to si to klidně na startu odpískne, jak ji známe!
    :D

Naposledy upraveno: 23/11/18
  13. Y_n_O

Jondy, uklidnil jsi mne. Zah... zapálíme si, počkáme, uvidíme ;)

14. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak to nevím Ynočko.
    Hulení není to pravé ořechové!
    Už vidím jak sedí gazela vedle geparda a pod lavičkou leží krokodýl u plicního.
    Že se nemůžou sežrat protože gepardovi dochází dech z toho kouření a krokodýl pod vodou nevydrží taky ani minutu!

15. Y_n_O

Špatně, Jondy... všichni jsou tak uvolnění a klidní, že je jim šumák, kdo vedle nich sedí a kde... 8)

16. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Asi dobrej vzorek...
    Patrně všichni z jednoho oddílu TS Chvojkovice Brod?
    Hele, ale nebudem se raději pouštět do nějakých větších akcí!
    Počkáme co na to Hrachová. Třeba už přišli gumičky!

17. Y_n_O

Raději ukončíme diskusi, než dostaneme Baha výherní ovoce xD Jsme tak mimo téma, že už to víc nejde 8)

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mně připadá, že je tam vždycky rodič a mládě, ale možná je to tím, že mám dost vysokou horečku.
    P.S. Já jsem nekuřák, můžu si zobnout?

19. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Palec nahoru. ;) zvířata na obrázcích budou mírumilovná a fotografa určítě nesežerou. Jára

20. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak, tak Pechfoglinko...
    ;)
    A myslím že se vrací stará dobrá farma, všichni budeme hledat aligátoří vejce!
    A když budete chtít tak mám známou která nám je i ozdobí...
    Já bych dal ale přednost na cibulce a nebo slanině.