FarmOraculum

Diskuze na fóru 'FarmOraculum' zahájená uživatelem FarmOraculum, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. .macca.

.macca. Hrabě fóra

A kde budeme chovat ty zvířata aby jsme ty výrobny nakrmili?

milostivas, evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  2. Norquis

Norquis Perspektivní autor

.macca. : předpokládal bych že to nebude jen na výrobny ale i na zvěřince a arboreta. Jedno je dokonce na obrázku vidět. Takže to všechno asi nandáme na tuhle jednu plochu.

Nechám to zatím bez reakce i když mi to přijde jako zajímavý nápad. Otázkou tedy zůstane, jestli budou tyto plochy 2, jedna na farmu a jedna na baha, nebo bude jen jedna a budou se tam dát umístit zvěřince, arboreta a výrobny jak z farmy tak i z bahamky.
    Nechám to na Orákulu. Snad se vyjádří přesněji a z více detaily.

evainfo, milostivas a vilm4 tohle ocenili.
  3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Další potencionální přísun penízků.Ode mně ani halíř!:p Kombajn 1xměsíčně je až dost!:p

4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

macca: Ony ty výrobny jsou ale na prostor opravdu tak nějak nejvíc náročné (s ohledem na výnos za jednotku času). Hodně druhů zvířat se dá nachovat docela rychle, zatímco výrobny jsou dlouhodobé asi všechny. Pak zabírají dost místa po dlouhou dobu a výsledek je pak 1 ks čehosi.

5. .macca.

.macca. Hrabě fóra

6. BigClick

BigClick Expert fóra

A moze to byt aj docasna plocha na akciu. Podobne tej s paradajkami, bakladzanami atd.
    Som predsa zvedava co bude.
    Ale som nazoru, ze plochy mame az az. Nechcem dalsie.

7. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Chodím sem relaxovat a ne dřít!Stačí mi to co mám,nehodlám být velkovýrobkyní čehokoliv.Ale stejně jsem na každou změnu zvědavá,s tím se nedá hnout.Využívat novinky přece nemusím.

8. monča81

monča81 Pilný autor

Mě by plochy nevadili nové, beru to tak že vše reálném v životě jde k kupředu, tak proč by se nemohlo na farmě o něco krapek změnit .

burds, milostivas a vilm4 tohle ocenili.
  9. Mikeš

Mikeš Titán fóra

vilm4 - nemusíš, pokud to RT nezaonačí tak, že budeme muset.
    Nové plochy bych velmi nerad. Už teď se mezi nimi motám víc než dost.
    :DxD

10. zetorka25

zetorka25 Aktivní autor

Máme tři plochy na farmě, tři na baha a jenom dvě na hřbitově - tam by se mi i hodila. I když podle obrázku to vypadá na akční plochu po Kubíkovi.

milostivas a vilm4 tohle ocenili.
  11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nové plochy nic neřeší. Problém je v nových a nových věcech, které k ničemu nejsou.
    Splníš úkol a tradá s tím do lišty. Místa je podle mého pořád dost. K užitku je pár stromů a pár kytek. Nových ploch není potřeba.

12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

No a pak se v některé akci objeví požadavek na svíčky (kufry, hydranty...aj.) a už to tak zbytečně nevypadá :p

13. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

kiki : logika velí udělat zásoby a pak se toho rychle z plochy zbavit. Od stromků tak koleva 500 kousků (těch nepotřebných) a z průmyslové zóny tak po 100 kusech. Víc netřeba.
    pak se nemůže stát že mi na ploše "zavazí" 200 stromků o kterých ani netuším co jsou zač.

milostivas, vilm4 a makak-magot tohle ocenili.
  14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

To jsem právě začala dělat po tom debaklu se svíčkami - i když jsem kapku skromnější, já si dala minimální zásobu 50 - tedy produktů, u stromů zase spíš kolem 1000. :)

15. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

16. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak ale umíte si představit, že nám dají další plochu a na to a to a hned budou ctít do akce o 10.000 kytek víc!? Chraň bůh další plochu.

Tak na chrám akci jsem zvědavá, hvězdiček mám 378, šetřím na výrobnu, abych mohla jet ty nový úkoly.

kiki2305: Já mám produktů 150, těch jako jsou svíčky 50 trvale v zásobě stromy pro jistotu od každého jeden, více ks jen jablka, švestky, ořechy, hrušky, datle, moruše, třešně, banány, mandarinka, mango, kokos ve více kusech neb mi je pořád něco žere. Plodiny na baha mám 7-8 tisíc, farma 5000 až po novou kopřivu. Dál jsem se zatím nedostala, ještě dělám úkoly a pak těch akcí že... A to jsem se už na 2 vyguánovala a plnila si stodolu :)

17. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

18. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

že by šlechtění melounů?o_O

19. doben

doben Ikona fóra

Šlechtění
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Přichází jaro

Velikonoce
    zdroj

20. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Yak je krásnej,o toho budu stát.Ale jak se k němu dostali ti kolibříci?Vlastně-bláznivá farma,tady i nemožné je možné.