FarmOraculum

Diskuze na fóru 'FarmOraculum' zahájená uživatelem FarmOraculum, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

"Sliby se maj plnit ne jen o Vánocích"... také mám pod klávesnicí lístek, abych nezapomněla komu co poslat. Jára

vilm4 a babina51 tohle ocenili.
  2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jara268: Jenž to si to nesmíš zapsat do loňského kalendáře, který po Novém roce vyhodíš, ani dostat od Ježíška novej stůl, ze kterého ti při instalaci potomek všechny ty nemožný papíry a papírky, který stejně nelepěj, smete do koše. Tímto tedy prosím, ozvete se, ať nejsem za trapnýho slibouše.xD

3. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Zase je noc děsivá
    ta moc často nebývá,
    tak se všichni těšíme
    co zas všechno stihneme.
    Někdo nové plochy otevře,
    jiný na arboretum zanevře.
    Přesto všichni do práce se dáme,
    spoustu odměn vyděláme

4. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

pechfóglinko, to máš doopravdy pech, ale oni se Ti ozvou, snad. Ale nový pracovní stolerk od Ježucha je také pěkný a o "pomoci" potomstva a drahé polovičky bych také mohla vyprávět...., ale abych nepomlouvala, když jde do tuhých, tak pomohou všichni. Jen se někdy šťoucháme u kompu...
    Jinak obrázky k děsivce jsou fakt ponuré, až děsivé...Jára

vilm4, maribeja a babina51 tohle ocenili.
  5. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak to vypadá, že zase bude nějaká bubu akce.
    Chybí mi tam toho ještě hafo,
    tak uvidím pak podle info.

6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Blíží se druhý velký úplněk v lednu a to se nestává často, aby byly dva úplňky v jednom měsíci a ještě v této velikosti. Třeba i akce bude zajímavější. Chybí mi ještě dosti kočičích víl, abych odemkla poslední část houbového lesa. Pěknou neděli všem. ;););)

7. FarmOraculum

8. -pechfógl-

Ale ty krystaly už mi vážně připomínají jednu nebožku farmu. A to je samo o sobě děsivé.

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Oni ji nenápadně přesunují tam, co býval hřbitov - vlastně je to logické, kam jinam s nebožtíky? :D Důkazem budiž nenápadně vykukující fialová příšerka u jednoho z košů :p

10. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

-pechfógl-
    kiki
    nebojte se,dokud budeme nakupovat,budou prodávat-tudíž fungovat.

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

vilm4: tam se také prodávalo, a obnovovalo a recyklovalo a potom jsme se dozvěděli, že tři roky dotujeme betaverzi, která není schopná pokračovat a za tři měsíce je zavřeno... :p

12. hansicek

hansicek Expert fóra

podľa toho co pisu susedia, tak tohotorcna karnevalova kralovna bude pre mnohych a aj pre mna obrovskym sklamanim. Podla vsetkeho bude akcia pozmenena (samozrejme k neprospechu hracov), pestovat budeme romanticke ruze a vypadavatko bude kosik, z nich budeme pliest v mlyne kvetinove kose do ktorych budeme chytat sladkosti od kralovny.Ta vsak bude rozhadzovat iba sladkosti (odhadujem podla popisu a dostupnych obrazkov na ktorych chyba akakolvek ina komodita ako SK, SH, banany,...).Tie budu po skonceni minihry podla dosiahnuteho skore premenene na hviezdickove toliare, za ktore budeme kupovat akcne a spotrebne veci v akciovom obchode (podobne ako v inych akciach)
    Je to iba odhad z dostupneho popisu a obrazkov, a bol by som neskutocne rad keby bol nespravny

13. -pechfógl-

Dost tomu věřím, takhle zmrvili už mnohé k hráčům přívětivé akce.:(

14. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Koule jedna nemožná, ty ses zase s těmi koši poněkud rozšoupla, ne?
    A k nim už nic nedáš? Ty ale umíš potěšit.
    :D
    Královna, co rozhazuje jen samá lízátka, ať si klidně zůstane doma.
    A taková to dřív byla rozhazovačná královna!
    xD

15. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

ach jaj,kralovna bude (ze vraj) rozdavat cukriky,ktore si vymenime,pravdepodobne za hviezdne mince a za tie si budeme moct nakupit v hviezdnom obchode sh,sk...... :sleepy:
    veru,radsej by som chytala do kosika to co rozdavala minuly rok,bola pri tom sranda :)

na desivku bude trba pravdepodobne netopiere,guano a hydranty :sleepy:

no a este sa suska,ze za zlate banany nam pribudnu 2 stromy a 2 kvety :p;)

16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já hned měla nepříjemné tušení při sýrové akci, že to nebude jen tak. Přišla mi až moc výhodná (nemluvím o stonku ;)), aby se to neprojevilo někde jinde.:cry:

17. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Nic netrvá věčně,ani láska k jedné slečně a jestli to tak půjde dál,budu sem chodit plakat,mám to nacvičené u hry,kterou postrádám stejně jako Yno.Koše nekupuju,věštírna mě pokaždé vyděsí svojí předpovědí a já se bojím nerada.A o zchudlou královnu nestojím.

18. -jollanka1-1962

-jollanka1-1962 Pisálek fóra

ticho závidím všetkým čo majú hotovo,mne chýba obrovská kopa lúp

jirinasinova198, vilm4 a babina51 tohle ocenili.
  19. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

že by Králově utáhli opasek????, Miluji, když to co funguje ke prospěchu uživatele, někdo změní ku prospěchu poskytovatale... No nic se nedá dělat, nebudu plakat předem, zatím mohu jen smutnit. Na děsivku se těším, doufám, že nevyběhne zase nový úkol, potřebovala bych dokončit minulé. Jára

20. FarmOraculum

Tajemný kozlík alchymista
    něco na nás jistě chystá
    vyměníme rajčata
    za ovoce ze zlata.
    K tomu kvítí zubaté
    bude zralé o páté.
    Kdo se duchů tuze bojí
    může přidat snítku chvojí.
    Nebojme se strašidel,
    nebojme se ani duchů
    pěstovat a sklízet víme,
    na hřbitov si pospíšíme.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

.​