FarmOraculum

Diskuze na fóru 'FarmOraculum' zahájená uživatelem FarmOraculum, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. mamba54

mamba54 Stará škola

Podívej se do FAQ hry - r je rostlina - máš tam číslo stránky i příspěvku. ps - plody stromů - stejný postup a p - produkt z výrobny, a počty co asi budou potřeba, to je hrůza, ale jsou to rostliny s velmi krátkou dobou růstu, ale je to šílené takové množství napěstovat;):p:(

2. monča81

monča81 Pilný autor

Tu vidím jen akce,platy, forum, ale hry nevidím :(

3. satelit

satelit Hvězda fóra

monča81 - KUK a KUK ;)

Jestli jsou to počty rostlin,tak mě ještě 180 000 ks chybí [​IMG] xD

Naposledy upraveno: 14/1/18
  4. mariejosefa

mariejosefa Obyvatel fóra

a nejedná se náhodou o počty rostlin do nějakého krmiva?

vilm4, eli2006 a babina51 tohle ocenili.
  5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

No i kdyby ano, tak ten počet musíš nejdřív mít, abys mohla umlít krmivo o_O.

Já tedy doufám, že jestli to chápeme správně a půjde o nějaké dodávání, že se bude jednat o nový úkol. Sice je pravda, že jsou to rostliny s krátkou dobou zrání, ale to je jen teoreticé uvažování. V praxi si asi málokdo z nás může dovolit sedět v kuse 14 hodin u PC a točit pšenici nebo mrkev :eek:. A taky by to nikoho nebavilo :p
    A zásoby? No samozřejmě, že opravdu dlouhohrající takové zásoby nejspíš mají, ale já mám kolem 100 tis. pšenice a asi 75 tis.mrkve. A to zrovna tyhle rostliny neustále doplňuji a mezi každým setím otočím alespoň 1x jednu z nich. S řeřichou jsem na tom ještě hůř než satelit :D

6. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Při volnější neděli jsem ráno chtěla několikrát každou z potřebných výše jmenovaných rostlin otočit alespoň 3 x, ale podle svého zvyku jsem tam hodila lichchvostec, který i po urychlení vodou a hnojem je přes 5.5 hodiny. Tak nic, odpoledne už u kompu nebudu mít moc času "posedávat". Třeba je to apríl..., ale to by bylo je naše přání. Jára

7. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Co jsem si přečetla, že se tady smí vymýšlet a psát bludy, už ničemu nevěřím. Jenom 10 sýrů? Tak ostatní čísla podělím deseti, sýr deseti znásobím a hned je to reálnější. Nejsem blázen ani otrok, abych naháněla desetitisíce krátkodobek. Buď mít budu nebo ne.
    Se mi tak jeví poslední dobou, že se v tomto vláknu dost přehání. V klídku počkám na ofiko, ono se nic nejí tak horký, jak se v oráculu uvaří.

8. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Taky si myslím.Nač stahovat kalhoty,když brod je ještě daleko.Počkám na příznivější předpověď,tahle mě dost děsí.

9. libakos

libakos Polobůh fóra

Kdyby ty počty plodin byly potřeba tak mi tu hru fakt otráví,doufám že to jsou jen dohady protože zásoby moc nemám a sedět u noťasu celý den mě už dávno přešlo.....

10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Neblázně s počtem plodin. Hráč kolem levlu řekněme 40 ani v podstatě nemá šanci takový počet napěstovat.
    A potom jsou tu takový jako já, kteří když tu být nemusí tak tu nejsou :

Kvůli tomu jsem na chvilku dal "podle času růstu" jinak to mám nastavené na "počet" a pěstuju co mám v prvním okýnku, bez ohledu na to jestli ty kytky jsou stejné a nebo mají stejnou dobu růstu.
    Prostě pěstuju tak abych měl všeho cca stejně.
    Vzhledem k počtu akcí bych řekl že pro 80% hráčů je velký problém napěstovat vůbec cokoliv natož aby toho měly 200 000 kusů.

Takže počkám na nějaké oznámení a až potom budu nadávat.

11. hanči54

hanči54 Stálice fóra

No já bych tomu i věřila.Jednou jsme měli akci na náhodu a někdo pěstoval(už si to nepamatuji přesně)400ks brokolice a někdo 115 000ks salátu.Každý se modlil aby to na něj nepadlo.H.

12. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Narozeninová piňata
    není jen pro mrňata.
    Bouchni sem a třískni tam
    bude bžunda, povídám
    Ze stodoly nebo z pole
    rostlinky a stromů plody
    nachystej si do zásoby.

Jsi-li dobrý hospodář
    a četl jsi zdejší snář
    do piňaty řádně majzni
    odměny si klidně zblajzni

13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Zásoby na všech třech farmách mám obdobné - nebaví mě sedět u kompu a sklízet! Tyhle cifry znamenají jedno - zplundrovat všechny plochy, zprovoznit zeleninový řádek a jet do zblbnutí řeřichu a mrkev. A druhý den zbaštit ovesný chlebík a totéž si zopakovat se pšenicí. Takže? Kdy na to vlítnem?
    Tu úděsnou sumu salátu tenkrát schytala buď Lyžařka nebo Twinulka. A těch 4040 ořechů už jsme fakt také dávali. A to v první akci Světlušek! Chtělo by to hloubkovou kontrolu.
    HMMM, hlásí se dobrovolník?
    PS: při mé krátké paměti to možná ty´Světlušky´ nebyly, ale jiná akce.

14. doben

doben Ikona fóra

Říkal jsem si, že si podle té tabulky doplním alespoň zásoby mrkve, tak jsem ráno aktivoval květinový řádek a na normálním KŠ vytočil +1 ke sklizni. Jenomže odpoledne mi padl na párty KŠ bonus +200% do stodoly. Zkusil jsem i mixér a bonusy na obilí padly celkem rychle, takže teď točím ještě pšenici. Řeřichu mám ještě z minula, takže tu řešit nebudu. Pár desítek tisíc jsem měl ve stodole, takže všechno na obrázku není z dneška, ale doufám, že ještě pár desítek tisíc kusů pšenice přibude. :D

Teď mě celkem mrzí, že mixér nejspíš skončí, protože občas jsou ty bonusy fakt slušné.

Co se týče narozeninové akce, tak to vypadá, že se bude velmi podobat akci Uličnická jízda!.

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Plajznerčinej, tys mi dal... prolezla jsem archiv, ale ve světluškách to nebylo, dokonce ani v těch prvních, co se jmenovaly Čtyři záře. Nejvyšší počet ořechů (1040) jsem našla v akci Přátelství, kde se dodávaly i náhodné plodiny, tam také mohla některá z tebou zmiňovaných spolufarmářek narazit na to kvantum zeleniny... Příště už raději nechci nic vědět přesně, je to náročná dispiclína, jak říkal Rychlonožka 8)

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Doben, nechci Tě poučovat, ale přece jenom si jedno opomenul ,pokud by jsi ještě zapojil skleník, tak dostaneš pšenici časově ke čtyřem minutám, vyzkoušeno na srovnatelné mrkvi;) a nejsem moc nadšena,že mixer možná skončí, stačilo jen se s ním naučit zacházet a pokud nás čekají novoty, tak jsem zase na začátku:oops:

17. Y_n_O

Místo mixéru budou marmelády... akorát to zase bude náročnější na produkci... co už. Hlavně, aby ty bonusy byly srovnatelné.

18. doben

doben Ikona fóra

GordonSargent neopomenul, pšenici totiž nemám ve skleníku vyšlechtěnou. :D Na ta nová řemesla jsem zvědavý, protože do mixéru jsem většinou házel melounovou magii, kterou jinak moc často nevyužívám, tak doufám, že třeba vznikne nová možnost na její využití.

19. Y_n_O

Melounovou magii používám na noc furt... těch dlouhodobek, co jsou v kategorii "ostatní" je celkem dost a pomůže to +1 hodně moc ;)

20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

omlouvám se,trochu jsem přestřelila, domnívala jsem se, že mám vytuněnou mrkev a ona to byla pšenice, tudíž jsem mohla dát rovnou

názorný obrázek [​IMG] xD
    a pokud se nám místo mixeru nabídnou jiné možnosti, půjdu do toho hlava nehlava:)