FARMERAMA na ledě (2.5. - 8.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. myš59

myš59 Vévoda fóra

odehráno 6 her a stav mincí 53,zkusím někdy "obětovat" puk,aby bylo víc, jak já miluji vybírat si odměny,které chci;),v deset sklidím, na noc dám helmy a ráno nanovo

2. doben

doben Ikona fóra

Takový úspěch jsem ze tří zatočení nečekal. :D Naštěstí se to zrovna u této akce hodí více, než u jiných, takže to můžu pořádně využít. Video k této akci vyjde ještě dnes.

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

DANKA722 ty si určite Šatanova sestra keď ti to tak strieľaxDxD.Ja mám odohrané iba 3 hry nejako ma to nebaví.Ak budem mať toľko mincí čo by som chcel zobrať z obchodu tak akciu robiť ďalej nebudem.

4. doben

doben Ikona fóra

Video k akci

Video obsahuje kód, který mi pošlete herní poštou.
    Kód není od RT, takže nelze využít jiným způsobem.
    Za kód získá každý 1 JC bod a 3 nejrychlejší navíc dostanou řemeslný produkt.​

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tohle nedám z technických důvodů: Na jedné ruce mám sádru jak prase a druhou mi zlikvidovali špatně nabodnutou kapačkou, takže znehybněné zápěstí. Těžká netrefa a težká deprese.

6. burds

burds Titán fóra

Pechfoglco jsi prováděla ? Koukej se brzy uzdravit a pěstuj si do stodoly-Jinak odehráno asi 5 her a všeho všady 28 mincí .Tak nevím co získám tímto tempem asi nic moc

Helena1313, evainfo a Zoufálkov tohle ocenili.
  7. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, stonek dodělán, vybráno SK a jedem dál, uvidím kam se dostanu, zatím do doladím tak na 10 her, použila jsem SH na rozpěstování a na 100 % do stodoly, také jsem si vytočila +1 na plodiny, no žádné velké trefy jsem neměla, asi 3x jen 3 mince,

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Takhle by to šlo!:)
    [​IMG] 8)

9. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

gratuluji, kaolíne, právě se mi povedlo totéž, škoda, že to nejde v každém zápase xD

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... pěkný den ze stadionu, mě dvakrát dostali xD tak asi sundám kačenky a nasadím ty hokejové brusle :p
    Odehráno 21 her s průměrem 9 mincí a na stoneček jich chybí ještě 89. Došly puky ale rostlinek je dost, jsem si večer vytočila zase

neskutečno [​IMG] xD tak nasazené dlouhodobky a snad si vyďobnu i něco navíc.
    Hokej je supr, tak všem přeji hodně puků a pomalé protihráče ;)

11. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, na stonek s dekoracemi a nálepku mi chybí 103 mincí, to si myslím, žr bohatě dám. zatím celkem spokojenost. Jára

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Chtěla jsem zkusit štěstí na kole neštěstí. Koupila jsem 30 lístků za RAMA mince, jestli vám chybí katalpy, přihlaste se při OD. Ponožky bohužel posílat nejdou.:( Ani jednou jsem neměla 100 nebo 200% do stodoly, jenom jednou ´1 na šest hodin-padla ponožka-:p;)

13. sona13

sona13 Pisálek fóra

hrála jsem hokej, jednu hru jsem v pohodě odehrála, potom se to seklo po prvním vystřelení a nemohu střílet

maribeja a marketka47 tohle ocenili.
  14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

sona13 -ahoj, restartuj hru, nebo možná ještě lépe zavřít celý prohlížeč. Pokud by problémy přetrvávaly, udělala bych vše pro bezproblémový chod hry

marketka47 tohle ocenil(a).
  15. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Jsem asi blázen, ale hokej, a předtím fotbal mě fakt baví (a pak taky miluju chytání rybiček), takže jsem obětovala celkem asi 30 pokusů na kole štěstí a vytočila si předevčírem +200% do stodoly na 12 hodin (na to pak padlo i nějaké SH, naštěstí ho ve stodole mám docela dost), a včera 100% na 24 hodin. Plus jsem už utratila 600 florenů za 3 x 300 puků :)
    Řádek už mi běží někdy od půlnoci, a teď sbírám mince na další odměny.
    Ještě, že tyhle akce nejsou moc často, to by mě za chvíli zrujnovalo :D :D

16. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Pche kde já bych si vytočila na kole štěstí nějaký pořádný bonus? Co já už probendila párty lístků a když bonus se sklizní nebo nějaký podobný vidím tak se trefím určitě hnedle vedle na něco " užitečného" třeba květinový drát, nebo žluté chameleony, tfuj!
    Nesnáším hokej ani fotbal, ale chci stonek. Maximálně 9mincí na hru. Mám jich zatím 76, tak pevně doufám, že na stonek napěstuju.

sisinka a burds tohle ocenili.
  17. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj, před chvílí jsem si také otestovala kolo (ne)štěstí, ale také nepatřím mezi vyvolené šťastlivce.
    39 protočených párty lístků a velké NIC. Jsem zklamaná.

sisinka a burds tohle ocenili.
  18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

dasa 1143, pokud jsi koupila za rama mince 3O lístků ,tak jsi kupovala zelené a na něm ty bonusy nejsou. Mírné přilepšení BZ a občas na chvilku +1 do stodoly,bonusy sto a víc dávají pouze modré lístky a těch můžeš v obchodě získat jen 10 za 45O mincí...

což se taky týká i těch ostatních nevýher, alespoň je tady dostaneš je v lepší kvalitě

[​IMG] ;):)

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nebaví mě to a to jsem to napsal hodně slušně!:p
    Všichni si spokojeně pochrochtávají,takže jsem asi divnej.o_O
    Kolik budeme pěstovat příště plodin??? 40.000,50.000,60.000 či více?:eek: Pohodové plnění akcí nyní bude záležet na kole štěstí?!?
    Jedu tentokrát bez veškerejch vymožeností a konec je v nedohlednu.:sleepy:
    Nyní napěstováno [​IMG] + odehráno 12 her.
    Myslím si ,že nastal čas pořádně si zařvat.RT je ještě rafinovanější a vynalézavější než byl v minulosti.A my jim to žerem i s navijákem. Na kole štěstí si pěkně mastí kapsu.A furt je to málo.
    Už teď se děsím šlechtící akce,která již brzy příjde.o_O

Naposledy upraveno: 5/5/18
  20. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Jo, také je mi divné, že nikdo nenadává. Já jsem už udělala řádek ale jen (sama tomu nemůžu doteď uvěřit) díky tomu, že jsem si včera vytočila 100% a k tomu dvakrát +1 na 6 hodin. A taky se mi to vlastně nelíbí, protože předem jsem měla spočítáno, že jentaktak napěstuji do konce akce na stonek. A obávám se, že příští akce budou bez bonusu nebo alespoň fúry SH nesplnitelné.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.