FARMERAMA na ledě (2.5. - 8.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Počet puků vzhledem k odměnám je mi šumafuk, chci si jenom zastřílet bez myši, třetí už nekupuji. 875 puků je bezva. GRATULKA:p;)

2. libakos

libakos Polobůh fóra

Nechala jsem po 100 políček na farmě i Baha ,zbytek jsem nebourala a co napěstuji to bude.Žádné velké nadšení ale zastřílím si ráda.Přichystaná jsem na akci moc nebyla,mám jen 258 puků , venku je krásně tak to hrotit nebudu;)

3. zizala42

zizala42 Stálice fóra

309 puků - pomněnka, stáje, stromy a na baha saguaro

4. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

samečku :košíky jsem v životě na farmě nekupoval ani jsem nepoužil pohopole společně s SK vánočkou a bílou nevinností, jen jsem sklidil na všech plochách hortenzii a saguáro a k tomu jsem použil JC (pro kocourka Mikeše) celkem 55 ks.;)

Naposledy upraveno: 2/5/18
  5. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

381 pukov - štvorlístok a na baha saguaro. Prajem krásnu hru.

evainfo, maribeja a myš59 tohle ocenili.
  6. Mikeš

Mikeš Titán fóra

hubabuba - páni, slušná sbírka, smekám svou kšiltovku.
    To stěhování musí být ale opruz čili Wolf.
    xD
    K tomu bych se jaktěživ nepropůjčil.
    Stejně teď musíš ještě to býlí v potřebném počtu napěstovat.
    :D

Edit
    A padátka ti budou vyskakovat dál.
    :D
    Vidíš a já to mám přesně naopak. Pěstování je pro mě větší problém.
    xD

Naposledy upraveno: 2/5/18
    Zrzinka11 a Lišiak-Vuk tohle ocenili.
  7. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Mikeš : opruz to není, používám je vždy jen na první a popřípadě nedostatku padátek taky na poslední sběr dlouhodobek;)Akční rostliny napěstovat už není takový problém:)

8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nejdelsi kytky na trech plochach, mytina plna zvirat a stromu a nic moc padani... ale spis tu bude o tom jakou kliku kdo bude mit pri hrani :)

Vypadavat ma 167 puku/den, v tuto chvili ma byt 31 (nebo chybet 969 ), mam 259 (chybi 741 ), mam 25% hotovo.
    Stav dendronu : idealne 527 kusu (2917/den ), mam 432 z 17500 (2% ).
    Odehrano 0 puku z nejmene 25 her.
    Zatim uplynulo 3% casu, zbyva 139 hodin.

9. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Já tedy vydoloval 260 padátek z toho mixu. Už jsem teď dal třetí otočku akčních - už na pidipole a chci si pohnojit tu lilii; a můj uskladněný hnůj byl... no na jiné zahrádce.
    Nyní se u mne válí 306 puků a dlouho budou zahálet neb zítra mám denní, takže u oběda sklidím, hodím lilii na všechny plochy a doma pak otočím zase tu kratší. Zítra do odpoledne pojedu kratší, pak zasadím delší a pomastím budovat lepší zítřky.
    Nezbývá než popřát - ať nám to padá všem!

10. mico5252

mico5252 Rádoby autor

mam po hokeji... akurat som sa začala sťahovať z panelaku do domu a ak budem mať čas na hokj tak len na ten v telke s nohamy na stole a s chladeným pivom v ruke... prima triafačku a vela odmien prajem všetkym zučastnenym.

11. klozička

klozička Pisálek fóra

jsem klozička a začala jsem farmu a jsem z toho "jelen".:cry: myslím z první soutěže.

12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

klozička alias klozka - na herním fóru je zakázáno vystupovat pod více než jednou identitou. Pokud máš více farem, tak na fórum můžeš psát pouze z jedné - a to napořád.
    Doporučuji ti prostudovat pravidla fóra (klikni)

-migos- a Lišiak-Vuk tohle ocenili.
  13. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, taky pojedu tuhle akci lážo plážo, i když jsem v důchodku, chodím si občas přivydělávat úklidem v penzionku, takže akcička mívá trochu spoždění, neva, ať se všem daří střílet co nejvíce gólů.

evainfo, maribeja a alena1480 tohle ocenili.
  14. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

prvý zápas mám za sebou, musím to lepšie natrénovať, 2 odmeny som nechala na ľade, zatiaľ za [​IMG]

15. mituli

mituli Polobůh fóra

Jejde,jejda to je zase pěstování,a ještě k tomu dvě různé kytky-to v tom budu mít zase hokej:D:D

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) tak mě ráno vypadl net, ale naštěstí zasazené dlouhodobky a nějaké chlívečky jsem už nestihla. V poledne jsem volala operátora na net a prý je v Brně problém a pracuje se na tom. Večer po práci to už fungovalo :p vypadlo 286 puků a ze sedmi PL na kole byl pátý na + 200% xD xD ... mi to přála opravená Wifinka :p. Tak rychle rozpěstovat a z té radosti jsem úplně zapomněla na těch 8 Žanků :p ...

17. myš59

myš59 Vévoda fóra

tak ted jsem si sjednotila čas na všech polích,na noc jsem dala sedmihodinovku a na baha dlouhodobku abych mohla v 6 ráno vše sklidit a pak budu sadit dle času bud tu krátkou nebo delší na všech polích a nebude maglajz v čase, si aspon myslím teda;)

18. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Dnešný deň končím s počtom pukov 243. Akčné vysadené na troch plochách. Stonka nemusí byť. Pôjdem po pomocníkoch , zlatých banánoch a superhnojive.

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  19. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

zasazeno všade,1nájezd za 9 mincí

elbedna, evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) mám nálepku, to pro dnešek stačí, jdu do kanafasu ...

mituli a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.