FARMERAMA na ledě (2.5. - 8.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem také dokončila akci. Stonek s dekorkami už mám déle, ale ještě jsem chtěla vyzobat vedlejší odměny v obchodu a navíc mě minihra bavila :) Tahle akce se mi líbila, kupodivu nebyl žádný problém s puky, to taky oceňuji.
    Teď ještě dávám na plochu TS a TCh, uvidím, čím mě překvapí.

2. mituli

mituli Polobůh fóra

Všem co uspěšně splnili gratulka:music:já opět né,chybí mi jedna dekorka.Nevím čím to je,ale poslední dobou mě to pěstování x kytek leze na nervy a podle toho to taky vypadá.Moje KFC je dávno pod toaletou,tak si z toho už nic nedělám.Tak hezké osvobození:inlove:

3. beskaa

beskaa Zelenáč fóra

chyba mi 40 minci na poslednu dekoraciu vitazstvo na lade, ak niekto sikovnejsi ma dve, alebo mince navyse, prosim ze mi ju pri oad vymeni za nieco...v poslednej dobe mam problem ukoncit akcie a to som vysoky level hrajuci cez 4 roky, nechapem...

evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Koukam a nejak nechapu, ale mam stonek, TS, 10 ZB a konec, ani na nalepku nezbylo, mam jen 2 mince... a vyhazovat SH pro dalsi kytky nebudu, tocil jsem je cely dny (i pres noc) se spoustou hnoje, takze smula, nebudu skakat jak RT piska...
    Netusim kolik her (kdyz jsou neschopny to napsat) ani kolik ceho jsem udelal, tyhle minihry o nahode (preskocich pri trhani myslim) mi nebavi, kdyz jsem k tomu jeste level (no jinak mi klik na mysi funguje dobre)...

bursuk59 a tydýtková tohle ocenili.
  5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak to je teda ostuda,splnit akci bez nálepky!:eek:xD

6. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

beskaa, já omylem koupila 2x tuto dekorku a tím pádem mám sice stonek,a nálepku, ale víc jsem už nestihla sezobat, tak se potom ozvy,domluvíme se;)

evainfo a larelay tohle ocenili.
  7. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Škoda tej jednej hry kterou jsem ještě mohl odehrát.
    Stonek nemám a ani jsem jej nechtěl. Odměny z "různé" mám kromě 3 (párty lístky 5x a 10x + volné zatočení 10x) všechny.
    Zůstala mi jedna jediná hvězdičková mince.

Hezká akce. Mám ji rád.

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Střílení mě moc nebavilo, ale nakonec jsem to zvládla - se vším kolem vypnutým, bo se to sekalo o_O Vybrala jsem vše, co jsem potřebovala, pokusy na kole štěstí byly už navíc. Řádek řádkuje a o to go :)
    Edit: zbylo rostlin jen krátkých 444 a dlouhých 162 ale 471 puků nevyužitých :inlove:

Naposledy upraveno: 8/5/18
  9. kuře99

kuře99 Pisálek fóra

Po dlouhé době hra, která byla zábavná a stála za to se do ní s vervou pustit. Tato akce se opravdu povedla.:):):)

evainfo tohle ocenil(a).
  10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Také jsem se drobet utnul!o_O [​IMG]
    Příště musím počítat lépe.:)

evainfo, Zoufálkov a skalara.v tohle ocenili.
  11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Hmmm [​IMG] :eek:xD

12. mituli

mituli Polobůh fóra

Nojo,no-chybí mi kluzký led,asi jsem uklouzla a rozbila si(no co asi)prstík tak mi nešlo sklízetxD

evainfo tohle ocenil(a).
  13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tentokrát se to dobře počítalo, přibližně 2:1
    ale nezoufejte, sázet ještě jde a sklízí se stejně rychle jak s kaštanovým řádkem:

[​IMG] [​IMG] xD

no a já se chvilku pokochám památeční mincí, ale asi mně ponechají jen nálepku...

[​IMG] :sleepy:

DANKA722, evainfo a Janina0971 tohle ocenili.
  14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

No po restartu hry už sázet nejde :)

15. tepui

tepui Mistr fóra

Tak další akce ze které nemám magický stonek ale byla prý nízká ;).
    Těm co ji zdárně dokončili gratuluji.

evainfo a herda21 tohle ocenili.
  16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Skali,proto je skoro všude otevírací a zavírací do doba, aby jsme se někam nedobývali několik hodin před a po, i když s technických důvodů se občas otevíračka zpozdí, u zavíračky to nehrozí, tam už je to vychytanéxD
    náklady na jedno pole byly správně vráceny do stodoly.

DANKA722, evainfo a marketka47 tohle ocenili.
  17. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Těšila jsem se na nosorožce,ale bohužel,dokonce jako poslední se vyklubal mravenečník.Ve 128 LV je to opruz.Ale červenka vyšla,tak mám 2.Zítra splním úkoly v družstvu a nosorožec bude.Nálepku jsem nebrala,protože ji nemám kam dát.Již několikrát jsem psala,že od srpna je nemám kam dávat,ale RT nereaguje.

evainfo a herda21 tohle ocenili.
  18. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

19. herda21

herda21 Expert fóra

Ještě že jsem se nehonila s pěstováním - stonek nebyl mým cílem, vždyť nemusím mít všechno, že :) Párkrát jsem si zajezdila na ledě, zastřílela pukem pro zábavu, vyzobala a zakoupila potřebné věci, ale ze stájí velké zklamání, ostatně jako vždy. Z takového kvanta stájí (nejen z této hry) se vylíhlo to, co šlo okamžitě do lišty, kde toho už je tolik, že nevím, co s tím, ale oranžový mlok, nosorožec a červenka stále nikde.... :-(

jana151049 a evainfo tohle ocenili.
  20. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

z "nosorožcov" na ľade potešili 2xkoaly a tukany, stále ich nemám dosť do plného zverinca, červienky na farmu som zabudla vysadiť a náhrobné sviece vyčkajú, kým ma pustia na cintorín...
    a baha sadenice - 2x pomelovník ostal na ploche
    [​IMG] [​IMG]

kiki2305 a satelit tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.