FARMERAMA na ledě (2.5. - 8.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/5/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. slootr

slootr Baron fóra

Ale jó, tak nějak to šlo. Stonek už od pátka večer, od tý doby jedu něco navíc. Rozhodl jsem se kromě nálepky pro tajemné stromy oboje (2x20 mincí) - to abych si mohl zase zanadávat, SK (3+6 mincí), mince (20+30 mincí), PL (20+40 mincí). Teď mi chybí ještě 127 mincí. Což je dost, ale neva, kdyžtak něco oželím.

2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Kytky by byly, nejsou puky,koupila jsem PL stonek asi nebudu, koupím něco jiného.Stonek z minulé akce mi utekl o dva moždíře, tak tomuhle nebude v nebíčku smutno:p;)
    Hrát minihru mě baví, dost mi to soupeř žere aleněco nahraji, zatím jsem k brance došla vždycky. Asi máme tři puky.

Naposledy upraveno: 6/5/18
    myš59, Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No tak stonek prave dokoncen, ovsem zase jsem chtel zariskovat a vic minci a misto jistych 5 kusu jen bocni 3, no nic, uz nemam kam spechat a pujdu ted jen po TS...

Vypadavat ma 234 puku/den, v tuto chvili ma byt 932 (nebo chybet 468 ), mam 1875 (chybi 0 ), mam 133% hotovo.
    Stav dendronu : idealne 16301 kusu (4084/den ), mam 25473 z 24500 (103% ).
    Stav prileb : idealne 7070 kusu (1771/den ), mam 14993 z 10625 (141% ).
    Odehrano nevim kolik her a mam 283 minci.
    Zatim uplynulo 66% casu, zbyva 48 hodin.

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

kaolín až tak bych to nebrala ... hra dříve byla méně náročná a lehce se získávalo, no vše jde časem nahoru jak zde tak i v reálu.
    KFC mě hodně drží a to jen pro věci které jsem zde za ta léta nasbírala. Farmičku neopustím, no zoufalec určitě nejsem páč na trhu si slušně vydělávám a myslím, že při té drahotě i začátečníci ... se to v budoucnosti nezmění ... někdy se na farmu dostanu jen 1x za den, párkrát ani to, ale se to dá naplánovat s dlouhodobkami do úkolů v družstvu ... a jsem s spokojená. Všichni hrajeme tu stejnou hru, jen záleží jak to kdo pojme a využije možnosti ve hře :p ... věřím že těch jako "zoufalců" je opravdu hodně, jinak by hra pro slabé dotace šla dávno do kytiček a to by nás závisláky asi docela bolelo :eek: :p

[​IMG] .... hezký sluneční dník na ledě :) tak já večer taky fandila, protože záhadně zmizel televizní ovladač xD no zápas byl napínavý, tak držela všechny palce co jsem našla :p Po zápase jsem si šla zahrát na farmičku a pro mě první super vítězství ...

no žádná náhoda, jsem to odkoukala z televize xD. Kdyby se tu nemuselo tolik pěstovat, je to po mojí královně druhá nej hra. Další dva TCH Wolfram daly žirafku a dráčka ... ti nosorožci snad vymřeli nebo co :oops:.
    Tak všem přeji hodně puků a pěkně jim to nandejte
    Tak už podruhé 12 mincí.

5. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Evainfo - mám pocit, že poslední dobou vymřela všechna nová zvířata a nové stromy. Z TCH a TS padají pouze staré ........, kterých mám plnou lištu. Přeji všem hráčům hezký zbytek neděle a štastnou ruku.

6. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Zdravím a všem přeji pěkný den.Stonek již od včerejška maká.A výjimečně mi tentokrát padaly puky.Ani jsem nepotřebovala sadit dlouhodobky.Držím všem palce ať hru dokončí.

7. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Evi,hra nebyla méně náročná, jen se dalo alespoň základní část splnit a to ostatní byly lízátka navíc. Spokojenost na obou stranách. Když se plnily sudy,tak jsem to dotáhla na dýňovku a byla spokojená, kdo hrál déle to dotáhl na MJS a byl ještě spokojenější. A není moc rozdíl mezi tím, když jsem jako nováček prodávala mrkev za 3,45 a nynější třeba za 100, o moc víc než tehdy já si nekoupí a zároveň i trh začíná připomínat tehdejší, kdy jsem se naučila proklikávat a entrovat...po šlechtěncích, došlo na řemesla, a na ostatních to nevypadá o nic lépe. ;)
    dovětek: kdysi mě vyšla MJS na 11 tisíc mrkviček, dnes by to bylo už 40...

8. larelay

larelay Analytik fóra

No, ono se taky na tu minulost díváme trochu s nostalgií a zkreslením...ze začátku naopak byly akce, které jsem jako nováček nestíhala. Možná se spletu v datech, ale určitě to první MS ve fotbale, ze kterého je ten vzácnější balón (2010, 2011?), jsem nedohrála do konce, chyběla tuším padátka...dnes bych je možná dokoupila, tehdy to nebylo až tak zvykem. Myslím, že v tom je to stejné, také délehrající hráči stíhají, navíc dnes jsou možnosti, jak si případně pomoct, to tehdy nebývalo, nebo se to moc neužívalo (koše, padátka, výprodej SH). Asi je to ve větším a víc vidět. No a když si tu čtu, jak už má kupa lidí teď v akci stonek (já teda ne, a to se sem dostanu většinou bez větších prostojů), tak nevím, kdo nestíhá :)
    Pamatuji, jak se tu roky volalo po dalších a dalších plochách a Pajda byl ten, kdo snad jediný před tím varoval. Máme, co jsme chtěli. Bohužel. A na vině rozhodně není jen RT, ale z velké části právě hráči.

9. maurehata

maurehata Osvícený autor

Já jsem se rozhodla, že stonek nechci. Raději jsem skoro vykoupila ostatní věci z krámu. Krom TCH na farmu (dávat mince za zvířenu, která mi stejně v množství větším než velkém zahálí v liště fakt nebudu), ale chlívky na baha beru vždy (kvůli možnosti získat oranžové koaly nebo tuleně), stejně tak stromky, ještě nemám blahočet na baha. PL, SK, hnojivo, kupon na pomocníky.... to se hodí vždycky. Po obědě mi dnes padlo 200 %, tak ještě něco dopěstuji, přestože jsem už chtěla končit, ale už ani není moc za co utrácet, leda bych se hecla na ten stonek, ale to snad ani ne :D.
    Pamatuji farmu ještě v době, na kterou tady mnozí vzpomínáte. Je to nostalgie, třeba jednotný trh s cenami, které se tuším ani nedaly měnit (nebo se pletu?), zpočátku tuším jen tři nebo čtyři druhy zvířat na šlechtění, pověstný plevel ... farma mně bavila tehdy a baví mně i teď - mezitím jsem si dala tři roky pauzu po narození dcery, možná to pomohlo. Pak, před rokem a půl, měsíc před narozením syna jsem se asi zbláznila a začala zase hrát a nějak nemůžu přestat. Částečně je to asi proto, že je tolik akcí a já nemůžu odolat. Kdyby byla farma tak poklidná jak kdysi, asi bych už dávno zase nehrála. A když už mně farma výjimečně otravuje, tak nasadím stromy a sklidím je, až mně to zase chytne. Ale přiznám se, moc často to nebývá :D.

10. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný den.
    Na tuto akci jsem se těšila, ale brzy přišlo vystřízlivění. Hra je zasekaná, špatně reaguje, když kliknu - nic se neděje a puk vyletí v jinou dobu a do červenýho. Taky se stává že proletí dárkem, ale ten se nepřičte. Budu ráda, když dosáhnu na stonek. O odměnách se mi může jen zdát.
    Jo, a hru jsem zkoušela hrát i na návštěvě mimo můj domov, takže nevím... o_O
    Graficky pěkná, funkčnost je horší.

11. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jsem na tom lépe jak naši hokejisti stonek už stonkujexD

12. liduška14

liduška14 Pilný autor

stonek hotový,tak snad ještě něco dám

13. upirka42

upirka42 Pisálek fóra

Stonek už funguje a jedu pomalu co bude to bude . Všem krásnou hru ;)

14. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

stonek hotový.sk doma,ještě kupony a hnojivo,stromy mám všechny a do lišty je nechci

Zoufálkov, myš59 a Helena1313 tohle ocenili.
  15. peterdanko

peterdanko Pisálek fóra

Prečo nemožem spustiť hru,hned mi naskočí ľadová plocha avobec nemožem dodať tovar. Kdo mi poradí.?

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

peterdanko - zrestartuj prohlížeč - vypnout a spustit znovu. Můžeš zkusit vypnout i animace (v nastavení hry), vyzkoušet jiný prohlížeč nebo udělat něco pro bezproblémový chod hry - pročištění prohlížeče, odstranění dat Flash Playeru přes webové rozhraní apod......
    Mrkni tady - vše pro bezproblémový chod hry

17. myš59

myš59 Vévoda fóra

hezké ránko, právě jsem dodělala stonek a ještě jedu dál,chtěla bych si pořídit i jiné dárky;)

evainfo a Xenie6161 tohle ocenili.
  18. maurehata

maurehata Osvícený autor

Na mne dnes rano na baha vykoukl z 11 ruznych TCh jeden nosorozec, oranz tulen a oranz koaly, tak mam fakt radost. Jeste snad nejaky TCh Wolfram ziskam, mam asi 10 pokusu.

19. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

I u mě stonek stonkuje, ale TCH to je opravdu katastrofa všechno do lišty . není náhodou nosorožec na listině ohrožených nebo vymřelých zvířat?

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Já myslím, že nosorožec ve skutečnosti v TCH vúbec není, jenom máme nakupovat stáje. Asi má někdo moc plno a potřebuje se těch zbytečností zbavit.:D
    Momentálně čekám na dozrání a uvidím co puky, jestli chtějí nebo ne na mou farmičku:p;)

Trepifajksl, evainfo a michalka59 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.