FARMERAMA komiks #8 - Náš zákazník, náš pán (25.3. - 31.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 24/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Feris1,

je mi líto, ale tohle bohužel nejde. Pravidla v bodě použití vulgarit jasně definují i toto:

2. badaji

badaji Obyvatel fóra

Akce se mi docela líbila. Splnila jsem sice až poslední den - také výpadek elektřiny, ale nakonec se podařilo. Myslím, že takové akce jsou pro malé děti složitější, ale s pomocí dospělých to jistě zvládnou. Nebaví mě pěstovat hromadu akčních rostlin a čekat na spoustu vypadávátek. Snad velikonoční akce bude trochu o něčem jiném. Bylo by dobré dát do odměn nějaké dekorace 1x2, jsou potřeba skoro do každého stonku. Jinak TS nezklamaly - opět do lišty. Na vlky, kivi a ptakopysky asi nemám ještě nárok. Musím vydržet, však oni jednou přijdou.

HELUŠ tohle ocenil(a).
  3. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

• OT-písanie mimo témy vlákna
    Ahojte, vím že jsem momentálně absolutně mimo téma a že bych měla psát jinde, ale bohužel nevím kam, tak jsem to hodila sem. Může mi někdo poradit - říct, co mám dělat s tím krtkem kterého mám na farmě a všude mi rozrývá záhonky a do obrazovky monitoru vyhazuje hlínu? Vždyť nová akce začíná až zítra a ani jsem ještě nenašla oč v ní půjde. Ale krtek si to u mě na farmě užívá již dnes. Děkuji moc za radu, pomoc, nápovědu kde najdu možnou odpověď. A omlouvám se, že píši mimo téma. Hezký den přeji.

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nejlépe uklidit do stodoly a uschovat na horší časy.Musíš ale spěchat ,aby ti všichni neutekli !!;)

-wiolan-, dasa717 a natram54321 tohle ocenili.
  5. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

Díky, ale nejde to. Už jsem je zkoušela klepnout jako v Renzojarmarku, ale nefunguje to. :sleepy:

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

• Off topic, písanie mimo témy vlákna
    Tak to pak fakt nevím! Jestli nemaš špatný kladivo!xD

-wiolan-, dasa717 a natram54321 tohle ocenili.
  7. spuntka

spuntka Magnát fóra

• Off topic, písanie mimo témy vlákna
    Blonda141 nejlepší bude, když se podíváš kolikátého dneska je. ;)

-wiolan-, dasa717 a kaolín11 tohle ocenili.
  8. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Blonda141,

ide o prvoaprílový žartík od RT, - pozri tu
    Vypnúť si môžeš v nastaveniach hry

Nabudúce prosím podobné otázky smeruj do Všeobecné dotazy alebo Nováčci. Ďakujem

Peknu hru

kaolín, spuntka, prosím nereagujte na príspevky, ktoré sú OT, zahlcujete tak zbytočne fórum spamamy. Ďakujem

babioli tohle ocenil(a).
  9. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

spuntka - to mě teď napadlo, že to bude nějaký žertík k dnešnímu dni. No jo hold těhotným se prý odvápňuje mozek, jde to poznat. Ach jo. :cry:
    mousicka - děkuji moc :)

Jinak děkuji všem za pomoc a radu.

axamík tohle ocenil(a).
  10. silvia4444

silvia4444 Pisálek fóra

milujem ked dostaneme za odmenu vybeh alebo TJ...v 90 leveli liahen vajec a asi 10 skrecok...take stastie:)

dasa717, -Kuteno- a skalara.v tohle ocenili.
  11. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

Chci se zeptat, knírárna nepřipisuje kníry z výrobny po skončení akce? Že to nevidím v družstvu. díky.

12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj pinda-ada,

falešné kníry jsou měněny za BZ/KR, aby jsi produkovala zlaté kníry, které zůstávání ve hře musela jsi v akci získat Knírový salón.

13. hudy536

hudy536 Stálice fóra

Dala jsem všechno najednou i z minulé akce a toto vyšlo:
    Tak na 1.farmě: 2x lišky, oranžová oslí stáj, bobří hrad++, oranžový včelí úl, ŽÁBY - jediné co mě potěšilo
    sakura, jedle XL, katalpa XL, citron XL, mišpule, javor japonský
    Mandarinovník XL, avokádo XXL, pistáciovník XXL, hvězdný, tamarind 2x
    Na 2.farmě: 2x křečci, bobří hrad++, krtek, kočky, oranžový krůtník
    meruňka XXl, kdoule XXL, pomerančovník XXL, sakura, javor japonský, mandl.XXL
    obyčejný pistáciovník 3X!!! (mám jich narvanou plnou lištu), mandarin.XL, pistác.XL, hvězdný
    V 94. a v 93.levelu mi to připadá spíš jako výsměch...a kdyby někdo chtěl napsat, že je to "zadarmo", tak to tedy rozhodně není, protože i v těchto vysokých levelech jsem musela na akcích pořádně zamakat, abych to vůbec stihla. Ubylo by RT, kdyby občas z tajemnic vyskočila červená a růžová stáj?!!
    No....jen mě to utvrdilo v přesvědčení, že nic tajemného už kupovat nebudu...ostatním přeji hodně úspěchů!

14. Ria30.

Ria30. Guest

Akcia nám skončila, akčné predmety premenené na BS a grajciare. Ďakujeme vám za spätnú väzbu, ktorá bola odoslaná RT.
    Zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.