FARMERAMA komiks #8 - Náš zákazník, náš pán (25.3. - 31.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 24/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak po ranní sklizni sněženek a yamu mám 191 hrnéčků do plusu ( večer 147). Nějak se to rozpadalo, asi jako venku :eek:. A já se tak těšila na jaro :cry:
    V liště se poflakuje 11 myších pelechů. Tak doufám, že už žádné nikdy nedostanu xD. Na stupnici oblíbenosti stojí hned za křečkem, bobrem a mývalem ;)

2. Pogi526

Pogi526 Zelenáč fóra

Ahojte, kto má nazvyš hrnček, prosím pošlite, ďakujem

3. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Poqi526,
    žiadosti o darčeky sú povolené len v téme na to určenej a to - zasílaní a výmena dárku. Určite sa nájde dosť hráčov čo radi pomôžu.
    Prosím všetkých, dodržujte rozdelenie sekcií so žiadosťami o darčeky. Ďakujem

babioli tohle ocenil(a).
  4. AsDYxC

AsDYxC Vycházející hvězda fóra

Ahoj,
    také jsem včera dodělal (samozřejmě tu akci). Nejvíc mě potěšílo, že jsem dal celou časovku.
    Na TS se teprve těším. Doufám, že přijde něco supr (holt jsem stále optimista).

5. fugger64

fugger64 Komisař fóra

wiolan
    šmarjá - kde to bydlíš? V Norsku?xD
    Aktuálně přebývá 592 hrnků

6. ssans

ssans Pisálek fóra

Tak nevím, když si stěžuje 91 lvl, že bez peněz to nejde, tak to mi hlava nebere, nebo že lidi nemohou být furt u PC. Jsem lvl 88 a už přes rok stíhám v pohodě všechny akce, ani nevím jaký lvl jsem tehdy byl. A třeba teď jsem měl Pá,So,Ne noční 12-tky, tím pádem večer zasít dlouhodobky a ráno sklidit a zasít akční - to je na farmě 2x za den a stejně jsem v Po odpoledne měl hotovo a to bez stresú i bez peněz. Jo a vypadávátka mi celou dobu, co hraju padají cca stejně, jen se počet zvyšuje podle vyšších BZ za dlouhodobky ve vyšším levelu a vůbec nezkoumám z kterých mi padá více, prostě tam hodím ty nejdelší a hotovo8).

7. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

-wiolan-
    tak Tvé příspěvky tu sleduji několik dní. Ano, chápu co jimi chceš říct, ale není mně jasné, proč to píšeš stále dokola, co chceš "slyšet" za odpověd. Zdůrazňuješ tu,že jsou v akcích s vypadávátky zvýhodňováni hráči s prémiem a i jinak platící hráči. Nevím, ale zdá se mně zcela logické, že tito hráči jsou nějakým způsobem zvýhodněni, nebýt jich, ta hra by zcela jistě nefungovala tak dlouho (neřeším tady problémy, které hra má, ale pouhou existenci hry, že se stále rozvíjí, jsou akce a novinky). To snad si uvědomuješ. Ale zároveň - pokud tedy i ty čteš ostatní příspěvky a nehoníš si jen ty své - musíš vidět, že plní i hráči, kteří do kasičky RT nesypou.

A Ti co nestíhají? Jseš si jistá tím, že dělají vše, aby vypadávátka měli? Můžeš za ně dát ruku do ohně, že když řeknou,že pěstují ostošest, že nepěstují jenom akční za každou cenu, že kvůli napěstování akčního nemají nějaké dlouhodobé prostoje? Jseš si jistá, že mají vypozorováno z čeho jim vypadávátka vylétávají a z čeho ne? Že třeba mají ze skleníku bonusy na zkrácení růstu plodin? Že třeba nemají na celé jedné ploše výrobny, které "rostou" třeba den i víc a pak z toho mají 1 vypadávátko? Zatímco třeba plodinu by měly otočenou na stejné ploše vícekrát a na 4minipolíčkách je ta šance vyšší na vypadnutí víc vypadávátek?

Nevím, časem jsem na své farmě vypozorovala, že třeba dávat kaštany, byť je za den sklidím 2x, na farmě nejsou na vypadávátka výhodné, totéž mohu říci o XXL stromech. Rovněž v době akce, kdy potřebuju vypadávátka nedávám třeba porek, žito, karafiáty, pokud vím, že se na farmu dostanu dřív. Rostou s vodou a hnojem strašně dlouho, zatímco za tu dobu třeba růže, dýně a kratší otočím a je naděje, když jednou z toho vypadne míň, že ta druhá sklizeň třeba bude lepší. Nehledě na to, že nikdy z toho třeba oproti růžím 2x víc u mě nepadne. Ale tohle si každý musí vypozorovat sám, musí si přijít na svou strategii a časem to také půjde. Je jasné,že hráči v nízkém levlu nesplní, to je přirozené, tím jsme si prošli všichni. Zamrzí to, ale některé to posílí a zkusí jinou taktiku, jiní to vzdají a hudrají.

Do konce akce chybí několik hodin, všem kdo jsou těsně před cílem přeji zdárné zakončení akce.

8. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

fugger64

Skoro to jako Norsko vypadá. Ovšem to je omyl, bydlím v Liberci. xD

Lyzarka

Opakovala jsem to protože ne všichni zde chápou čtený text napoprvé. Pokud jsi moje slova pochopila z prvního příspěvku, jsi výjimka, protože některým to evidentně nedošlo doteď.
    Možná to ti ostatní pochopí z modelové situace. Představ si, že máš ve škole průměrné dítě. Učitelka nastaví režim výuky premiantům a co bude s těmi průměrnými a podprůměrnými je jí tak nějak jedno. Zajímalo by mě, jak dlouho na to jako rodič budeš mlčky koukat.

Aktuálně mám navíc 127 hrnků a začínám z toho blbnout, jelikož, ač mám akci hotovou, překlikla jsem se a zasela jsem hranaté melouny.:oops:

Naposledy upraveno: 31/3/15
    fugger64 a pajaable tohle ocenili.
  9. Bosna61

Bosna61 Zelenáč fóra

ahoj te tak mám smulu chybí mi 39 hrnku blahopřeji všem co akci splnili

-wiolan- tohle ocenil(a).
  10. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

Wiolan: No, koukám, že mám velké štěstí, že tu mám Tebe, abys mi to všechno pěkně vysvětlila. Podle mě už se akorát opakuješ a sama sobě protiřečíš - výhody Prémium Ti nevadí, i když mají taky byť třeba nepřímý vliv na akce, ale 5% vypadávátek Ti vadí, ale to že mají platící hráči zaplacené výhody navíc Ti vůbec nevadí o_OxD Navíc si jako rukojmí pro Ty své slovní průjmy bereš chudáky děti, pro jejichž "dobro" se tu v tom rýpeš. Jen mě překvapuje, že když tu téměř jediná umíš číst, psát, znáš hodiny, všemu tak dobře rozumíš a všude jsi byla třikrát, tak nevíš, že za pochopení/nepochopení předávaného sdělení je zodpovědný ten, kdo ho předává. Základní pravidlo pro komunikaci. Tvoje názory jsou mi celkem šumák, ale ten Tvůj povýšenecký tón, kterým tady reaguješ na každého, kdo si buď myslí něco jiného nebo Ti jinak nelahodí, ten mi teda vadí. Víc k tomu nemám co říct ... konec konců máš pravdu, Tvé příspěvky se dají přeskakovat (i když to budu mít za chvíli naskákáno víc než Bába). Jo ještě vlastně - Call of duty je super 8) (rozvíjí týmovou spolupráci, postřeh, strategické myšlení a hlavně v týmu je to sranda, mimochodem jsem taky matka dvou dětí).

Hrnků navíc zatím 82 a ve stodole první 4 zlaté kníry.

11. fortunela

fortunela Pisálek fóra

já s -wiolan- souhlasím, jsem 86.level a většinu akcí nejsem schopná udělat kvůli vypadávátkům. Tuto akci taky končím 3.úkolem.Vím, že v sobotu jsem se na farmu nedostala, ale z mých zkušeností bych za jeden den nedostala 600 vypadávátek. Hraju farmu na pohodu a nijak to neřeším, ale když už jsem schopná vypěstovat dost plodin proč to neodpovídá vypadávátkům?

xerox43, GaleniusCZ a -wiolan- tohle ocenili.
  12. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Akce pohodově splněná už někdy o výkendu, přebytky ve všem, jen hrnků je teď aktuálně něco přes 300.
    Sice budou všechny přebytky po ukončení akce směněny za BZ a krejcary, ale nešlo by při nějaké další akci zavést třeba takový malinký stánek někde v rohu náměstí a tam tyto akční přebytky směňovat za suvenýry k akci nebo některé již nesehnatelné dekorky ze starších akcí.

p.s. pokud by se dalo platit i třeba mincemi M6, kterých mi ve stodole po splnění úkolu v družstvu přebývá docela dost, rozhodně bych se nezlobil :)

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hold farmaření je věda a není pro každého! Je potřeba se napřed hodně učit, než člověk začne farmařit na profesionální úrovni!xD
    abych neby OT, hrnečků + 569 ks 8)

14. PeS

PeS Pisálek fóra

19 vypadavatek to go...to jsou nervy...mnojo vyjizdka do Alp a tak pohopole je znat...

Edit: Hms, tak posledni pokusy jak to vylepsit mne napadly pohary a ejhle, kukacky jdou zase dodavat do poharu, sup tam s nimi a o dva levely nahory. Super. Ted jeste aby to dalo, uz tam nemam zadne dlouhodobky, doslo superhnojivo (za posledni dve akce jsem projel skoro 1000 superhnojiva a to jsem minulou kvuli vypadavatkum stejne nestihl)...;-/

15. zuzánek10

zuzánek10 Zelenáč fóra

Já souhlasi, s Lysarkou, ono to vypadává různě. Já stromy nedávám při akcích vůbec protože to z nich nevyskakuje a nebo hrozně málo. A zdůrazňovat stále že nižší levly nestíhají je k ničemu. Ta hra je o tom aby se každý snažil dostat co nejdál a né že mu budeme vše servírovat na zlatém tácu, to se pak nemusí snažit vůbec, když to bude mít zadarmo. Jinak přeji hezký den.

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No jo, pórek :D Lyzarko, díky :inlove:. Vždyť já na něj úplně zapomněla o_O Ten jsem šoupla min. týden do skleníku, do středního květináče a povedl se bonus na zkrácení doby růstu (hned napoprvé). Jenže, já lamička, jsem si zapomněla ten bonus aktivovat xD
    Jdu na to ;)
    Skeewe - to by se mi líbilo (suvenýry). Domysli to a dej si zlepšováček ;)

17. flexaton

flexaton Rádoby autor

Chybí mi posledních 21 hrnků a obávám se že už všechny nevypadnou. Pokud by jste měli splněno a mohli mi nějaký poslat, budu moc rád. Děkuji.

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Bych ztoho nedělal takovou vědu, před akcí fláknu na všechny plochy co mám nejdelší( v mém případě obrstromy a obrstáje), na bahamku výrobny hůlek a koberců, doplním obyčejnýmy stromy tj bez XXL.Někdy doplním políčky s karafiáty, na baha se zázvorem. Těsně před akcí slupnu 2x MJS,vánočku a bílou nevinnost,k tomu slupnu ještě pinkie na prodloužení účinku marmelád.Počkám až opravdu začne akce a aktivuji řádek na posílení účinku SH. Tím je příprava ukončena a můžu začít farmařit! Žádnej cukýńák ,mrkváč a podobné vymoženosti nepoužívám!:eek:
    Znova opakuji,že poslední rok jsou akce opravdu napohodu a stále čekám ,kdy konečně RT trochu přitvrdí! Tím nemyslím ,že nám budou do každé akce cpát šlechtěnce na dodání apod.Úplně stačí poslední stálý úkol v družstvu.Ten je opravdu jen o penězích a s obtížností nemá nic společného!
    tak snad jsem toho zase tak moc neřekl............;)

19. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

ziggystardust

Tak to jsi na omylu. Základem komunikace je to, že jsem zodpovědná za to, co řeknu, ale už ne za to, jak to druhý pochopí.
    To by byl ráj právě pro ty, kteří chápat nechtějí a nebo mají jako koníčka překrucování výroků druhých. A že jich tu není málo. A za svými slovy já si stojím. Navíc ty jsi modelový příklad člověka, který čte jen části, které se mu hodí.
    Na to ostatní reagovat nebudu, protože mám tentýž pocit z některých lidí tady. Jakmile někdo řekne něco jiného, je oheň na střeše.
    Už jsem si všimla, že je tady několik lidí, kteří mají patent na rozum a jakákoli kritika hry jim nesmírně vadí.

fugger64 a pajaable tohle ocenili.
  20. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Vybodněte se už na porovnávání vypadávátek, je to naprostá ztráta času. Poměřit by se to dalo pouze a jen u určitého vzorku hráčů, ať platících či neplatících, kteří budou mít úplně stejné startovací podmínky, stejný počet polí, zasazenou stejnou plodinu, stejnou úroveň legendy, stejný počet JC a třeba i to diskutované Premium. A stejně by to u každého po první sklizni dopadlo úplně jinak. Jeden by měl
    třeba 200 a poslední 130. Ale u druhé sklizně by to mohlo být přesně naopak. To se prostě nedá odhadnout!!!

Celý tento začarovaný kruh, o kterém se tady diskutuje, začíná a končí strategií, zkušenostmi a hlavně časem, který jsme tomu ochotni
    věnovat. Chápu, že ne každý u toho může sedět celý den, ale než si stěžovat, případně hledat někde zastání a na druhé straně vědět,
    že jsem nesplnil něco nebo nevyužil něčeho, případně něco nemám, přijde jako malichernost. Ať si každý hledá chybu u sebe.

P.S. Mám 44 Kouzelných stromů, které stály nějaké peníze a padá z nich 44 ks akčních vypadávátek každých 24 hodin. Je to nefér vůči ostatním, kteří je nemají??

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.