FARMERAMA komiks #8 - Náš zákazník, náš pán (25.3. - 31.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 24/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lumpik2014

Lumpik2014 Zelenáč fóra

Akce pěkná, ale problém s hrníčky, uvidíme, zda to zvládnu ... pokud by někdo měl navíc, budu ráda za poslání každého hrnku! Díky všem!

evainfo a pajaable tohle ocenili.
  2. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Haló, haló, není tu nějaký hastrman? Měla bych tady 55 hrnečků navíc, třeba by se mu hodily na dušičky.;)

Takže mám taky hotovo. Sklidila jsem na jedné louce špenát, na druhé brokolici a napadalo hrnků dost. Ani se neotloukly. Z mé strany je resumé jednoznačné. Akce se mi líbila, i když mě poslední dva RT napínal a zkoušel, co moje nervy vydrží, klaplo to. Nakonec, ženská a kůň vydrží všechno, no ne? ;)

Chci moc poděkovat všem hodným sousedům a přátelům za dárky. Snažím se oplácet, snad jsem nikoho nevynechala, sedm dárků rozdělit mezi tolik přátel, to je složité.

Jinak souhlasím s tepui, taky bych měla ráda na stromku dekorky z téhle akce. Aspoň dvě, jednu s melounem, druhou s dýní. Občas u dekorek na stonku zavzpomínám a připomenu si, co mě v té akci potrápilo. Inu nostalgie. :) Ale možná je RT nemá čas, řeší problémy s mlýnem a hvězdičkami, jak sjem se dočetla, tak buďme schovívaví a držme jim palce.

Všem, kteří ještě finišují, přeji bohatou úrodu hrnků a všem, kteří už skončili gratuluji.
    A aby ten komentář nebyl příliš pozitivní, neodpustím si rýpnutí. Farmáři, pamatujte, že vlákno k akci vždy začíná stranou č.1. ;)

Bursuk59
    Holka, já ti neporadím, točit pořád dokola krátkodobky jsem nikdy nezkoušela. Spoléhám na dlouhodobé plodiny a vyplácí se to.

Tassadar11
    Tak konečně to tady padlo. Premium účet. Takže za peníze. Tak to já tedy ani omylem. Pak se z toho nestane hra, ale závislost. Takže jsem měla pravdu, když jsem tvrdila, že platící hráči jsou něčím zvýhodněni.

Stěžuje si vodník Brčálek na hrázi svého rybníka vodníku Česílkovi: „Už nikdy u sebe nenechám přespat ženskou!”
    „Něco se stalo?” vyzvídá Česílko.
    „Jo, to se teda stalo,” zrudne vodník Brčálek, „ráno se probudím a všechny mé hrnečky s dušičkami jsou vymyté a vyleštěné!”

Naposledy upraveno: 30/3/15
  3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Tepui: že by s toho co jsem četl na fóru a z toho jaké dostáváme informace i z ostatních herních lokací. A pak klidně se přiznám, že k nim patřím též. Nevím, proč by mi měl někdo předem naplánovat, kam získanou odměnu umístím. Raději bych do nebe narval nevýnosné dekorace, kterých mám plnou lištu a ty z posledních akcích dal do parků. To ale nemůžu, protože jinak mi je ten řádek v nebi k ničemu.

4. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Lumpik2014 a všetci,
    čo bojujete ešte s hrnčekmi. Prosím využite na to vlákno, k tomu určené a o pomoc požiadajte: Zasílání a výměna dárků, určite vám rád niekto hrnček pošle. Držím palce.

Ja sama ešte nemám hotovo, ale do zajtra by som to mala dať;). Tým rýchlejším blahoželám, a tým pomalším ako ja želám úspešne dobojovať:)

5. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

ahojte...fúúúú akcia ukončená tajňáše sklamali líšky a mačky ...
    Tak veľa šťastia prajem vytrvalcom do ukončenia akcie ;)

6. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Ono nebylo o co stát - 500x klik pro 500ks nářadí by mě asi "šlehlo"

Hajas, evainfo a micka63 tohle ocenili.
  7. EliM77

EliM77 Magnát fóra

-wiolan- já si to opravdu nemyslím, naopak bych řekla, že šance všech hráčů (řekněme od 80lv.) jsou naprosto stejné a pokud se liší vypadávátka na jednotlivých farmách, tak je to v pár kusech, které v konečném počtu absolutně nepoznám, pokud jsem po akci 500 ks vypadávátek v plusu. Opravdu je vše pouze o strategii a chtít hrát. Pokud již teď víš, že tě šlechtit nebaví, řemeslo provozovat nebaví, bourat farmu nebaví, tak věř, že vše se vším souvisí a jak jsem psala, na akce je potřeba se připravovat celoročně, nikoliv den před akcí a potom na fóru psát, jak je ten RT nespravedlivý :). Prosím nevztahuj si to na sebe, jedná se o obecnou definici stěžovatelů, kterým "nepadají padátka", hezký pohodový večer :) :)

8. -jujula-

-jujula- Perspektivní autor

Taky to moc nechápu,proč nenapíšou do odměny rovnou 500 ks nářadí.Z bedny by člověk očekával víc - zase podvůdek

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

-wiolan- a všichni dokončivší , gratuluji k hotovým úkolům , šikulky. Já se vyjímečně také potýkala s hrníčky, ale od dopoledne hotovo, jak jsem zde již zmínila. 60 hrnčíků navíc do této chvíle, při minulých akcích to bylo mnohem, mnohem víc, ale když je hotovo, už by ani padat nemusely :p.
    Držím palce těm, co dokončují.

Potkaly se na hřbitově dvě babičky.
    A jedna povídá:
    "Mařenko, kolikpak je ti vlastně roků?"
    "Pětasedmdesát.A kolik tobě, Aničko?"
    "Devadesát osm."
    "Holka, to se ti ani nevyplatí chodit domů."

10. -jujula-

EliM77

:( doteď nemám napadáno - kéž bys měla pravdu s těmi stejnými šancemi.Mám splněno víc trofejí než mamka a padá to
    o hodně míň.Například dnes to padalo "nejlíp" například z 37 poho-polí bromélie 1 hrnek. ....(to je cca po 9ti hodinách).Kolik se toho dá nasbírat během 24hodin?

bursuk59 a -wiolan- tohle ocenili.
  11. tepui

tepui Mistr fóra

A která babička jsi ty :)) ?

12. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

174 hrnku navíc 17 hodin před koncem akce ... to jde :)

.mama789., -wiolan- a pajaable tohle ocenili.
  13. EliM77

EliM77 Magnát fóra

-jujula- nerozumím tomu, proč sázet bromélii na pohodlné pole? Proč nezasadit třeba zelený čaj, nebo zázvor a zalít, což máš na méně než 9h :)

14. -jujula-

EliM77

asi proto,že devitihodinovku ještě nemám

-wiolan- tohle ocenil(a).
  15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Už to mám udeláno,už to mám hotové.La-la-la-la.Hrnčekov mám zatiaľ navyše 278 ks ešte nejeden padne.Škoda že sa nedajú urobiť balíky z hrnčekmi a niekomu pomôcť,mám ich na drevenom plote navešané aby sa mi neroztľkli v stodole keď mi tam šarapatia zvieratkáxDxDxD.Teraz ide na rad zasadiť:cibuľka a lieskovce.

16. hogofogo59

hogofogo59 Pisálek fóra

brej večír všem, už se zdálo, že akci stihnu, ale bude-li ještě silnější vítr venku tak zase nepůjde elektřina a jsem nahraná....co se dá dělat...tak zatím....kdo si hraje nezlobí....

17. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

EliM77

Já to na sebe nevztahuju, už protože se mě to netýká. Mně je skutečně na jednu stranu jedno jestli akci dokončím nebo ne. Já to asi nedokážu vysvětlit, bylo by to na dlouhé povídání jak a proč jsem k farmě došla, a o to tady nikdo nestojí.
    Mě jen mrzí, že si nerozumíme, že každá mluvíme o něčem jiném. Mně nejde o to, jestli akci stihnu a jestli jsem dobře připravená. Myslím, že jsem, za poslední půlrok jsem stihla akci každou, dokonce i tuhle, kterou jsem původně vůbec nechtěla dělat.
    Ale já celou dobu mluvím o absolutním nepoměru mezi jednotlivými dny na jedné farmě v jedné akci. Tomu se snažím přijít na kloub. Evidentně marně. Už jsem si to po těch dialozích posledních dnů srovnala v hlavě. Zkusím si na několik následujících akcí zapisovat statistiku. Pak - pokud bude zájem - to klidně uveřejním, k čemu jsem došla.
    Řemesla mě opravdu nebaví a téměř je neplním. Pokud jde o šlechtění, pak ani tak nejde o to, že mě nebaví, jako o to chybějící SK. Nechci tu stále opakovat, že prostě platit penězi nebudu. Je to prostě tak a uznávám, že za to nebudu mít některé výhody. Nicméně každý farmář má na výběr. Buď šlechtí, nebo nakupuje. Oboje má své výhody a nevýhody, oba farmáře to něco stojí. A pokud má i šlechtění vliv na to, jak skáčou vypadávátka, pak je (opět jen podle mého názoru) něco v té hře špatně. Na rozdíl od jiných farmářů mi nevadí, že mi v tajemnicích nepadají novinky. Sice se nepotvrdilo, že by padaly především platícím hráčům, ale i kdyby ano, neměla bych nic proti. Oni platí, já ne, ať jsou něčím zvýhodněni. S tím nemám problém. Problém mám s tím, když jsou zvýhodněni v akcích se stejnými pravidly pro všechny hráče.

Končím, necháme toho. Stejně to nikam nevede. Jen doufám, že ti, kteří to dočetli až sem pochopili, že hájím ne sebe, ale ty, kteří se snaží, na farmě obrazně řečeno potí krev a stejně ztroskotají na náhodě. Nebudeme se bavit o těch farmářích, kteří lamentují, že se nedá stihnout časovka. To je hovadina a říkají to jen ti, kteří nepřemýšlí. Prostě mě ještě nikdo nepřesvědčil, že vypadávátka můžu ovlivnit na 100 %.

Zapomněla jsem dodat u svého hlášení o splnění akce, že další obrovské pozitivum této akce vidím v časovce a pochopitelně ve stonku BBZ. Tyhle dvě věci mě během této akce posunuly na Baharamce o dva levely výš. Takže i díky patří RT, ten stonek byl super nápad a skvělá odměna.

18. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já dnes dopoledne taky akci dokončila, čekala jsem od včerejška jen na hrnečky. Ale dopadaly, nyní jich mám dokonce 77 navíc a to za chvíli zase sklízím tulipány . Akce pohodová, zatím vždy vypadávátka dopadaly, naopak jich ke konci je přebytek. Tak uvidíme, co bude dál...blíží se velikonoce... jenže to já pojedu s dětmi na chatu a tam se prostě nepřipojím, je tam hluché místo, i když internet mám. Ale co, taky se musíme věnovat jiným věcem , než farmě:D;). Tak zatím přeji všem zdárné dokončení a dávejte na sebe pozor, tady v Praze fičí jak na větrově.

19. katkager72990

katkager72990 Zelenáč fóra

Tak poslusne hlasim, ze som dopestovala... len s hrncekmi problem ako vzdy... ak by ste mali niekto navyse, budem iba rada:)))

pajaable tohle ocenil(a).
  20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

tepui
    Já Ti někdy nevím, blížím se té první , do druhé mi něco ještě schází (i když někdy mám pocit, že jsem v její kůži) xDxD.
    Hrnek navíc 76 a odpočívám, horký čaj s medem popíjím , hraje telka , lovím na netu a bufám čím dál tím víc, teplota se zvyšuje . Asi budu marůdkovat ..ježkovi oči, to já nesnáším, to bude ucpaný buňák .
    A něco o ženách a jejich protějšcích...
    Všichni chlapi si myslí, že jsou snem každé ženy.
    Chlapi sorry, ale naším snem je žrát a nepřibrat!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.