FARMERAMA komiks #8 - Náš zákazník, náš pán (25.3. - 31.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 24/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tavos7

tavos7 Expert fóra

Dám, či nedám to? Toť otázka ...
    Hrnek: Mám 764. Ideální stav 777. Plním na 98,3% Hotovo 80,4%
    Chybí 186 - děj se vůle boží, nebo BigPointu. A modlím se nemálo :)

skalara.v

D
    ěkuji za povzbuzení. "Krátkodobky" jsem z krejcarových důvodů musel dělat včera a bohužel to padání / plnění slézalo z nad 100% pod, na současných cca 98%. Jednu točku nočních dlouhodobek už mám za sebou, další seberu večer a nasadím na noc. Ráno seberu, dám nejdelší aby z toho něco padlo a zároveň abych stihl případně dodat do úkolů. Zatím jsem úkoly (kromě prvního) neplnil abych zvedl odměnové BBZ, přelezl jsem od startu akce myslím tři Baha levely.

Naposledy upraveno: 30/3/15
  2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

To dáš, šoupni nějaké dlouhodobky u půjde to ;)

Teď si tak točim na dvou plochách pšenicu a co 9 minut, to tři hrnky. Možná i to by bylo řešení ( teda pro toho kdo má čas a hlavně kombajn) :D

Naposledy upraveno: 30/3/15
  3. panzerkoby

panzerkoby Rádoby autor

Ahoj, akci jsem úspěšně a radostně dokončila včera večer. :) Líbila se mi, odměny jsou opravdu pěkné. Nesmím zapomenout na řádek v nebi, který svým počtem dávajících BBZ je opravdu suprovní. Všem, co ještě plníte, přeji hodně zdaru. :)

4. hanči54

hanči54 Stálice fóra

Tak mi ještě chybí 137 hrnků,za 20 min. lesní m.,dám lískáče a odchod do práce.Ač jsem nevěřící Tomáš,tak se budu modlit,aby to dopadalo.Mrzela by mě ta zbytečná práce(dokupovat nebudu),no držte mi palce.

5. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Bréé den přátelé...
    Tak já hlásím hotovo a to už včera.
    Přeji zdar a úspěch každému kdo akci dělá.
    I když ceny nic moc...

o_O

Leží dva vandráci u kolejí, oba bez nohou!
    A jeden říká druhému:
    "Já jsem Ti říkal, že sova houká jinak!"

6. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Teprve? Ty vstáváš snad už taky před polednem jak ten ve "111".
    Teď se budeme předhánět kdo má navíc větší počet hrnků a běda, jak budeš potají vytahovat nějaký z kredence. Já zatím teda moc nic..31 navíc -.-:)

7. JMJH

JMJH Znalec fóra

Před chvílí jsem sklidila bavlnu z necelých 3 ploch a skoro 80 hrnků mi pomohlo dokončit poslední úkol.. i když jsem měla obavy..
    Takže se tentokrát řadím k těm, kteří mají hotovo..

Házecí kostky s obrázkem krychlového melounu a dýně stahovat nebudu - radši mám kostky z Člověče nezlob se, z pevného materiálu, který není dutý a slepovaný (alespoň doufám).. aby se nerozlepily.. :)
    Více se mi líbilo, když jsem viděla formu (dřevěnou) na pěstování těch krychlových melounů a dýní. To by se dalo.. a raději mám meloun na jídlo, než jenom na obrázku.. :)

wiolan - taky jsem díky kukačkám, které už šly obchodovat, mohla doplnit zvířecí pohár ve stromě na 28/30. A mám dojem, že díky tomu to lepší vyskakovalo ty vypadávátka. Ale na ty zbývající 2 stupně už opravdu nemám zvířata.. to bude čekat ještě hodně dlouho.. Snad to nebude vadit tolik..
    Ještě kdyby se podařilo vyšlechtit tu bavlnu na Láska k SH.. To prý hodně pomáhá, pokud mám hodně SH.. Tak nějaké našetřit...

8. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak to já jich mám navíc zatím 128 ale ještě budu sklízet dlouhodobky tak přibudou,škoda že se nedají věnovat nebo event. prodat těm co jich maj málo,já osobně bych je klidně věnoval těch pár krejcarů při kontu skoro 19 mega nehraje roli a body v levelu 92 už vůbec :D

9. mmacicek

mmacicek Zelenáč fóra

Tak tuto akci snad dokončím s odřenýma ušima, ještě chybí 54 hrníčků ale doufám že to dám

10. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Tak místo hlášeného výpadku fora mi vypadla farma..... ale naštěstí naskočila a já můžu odhalit tajemné stáje.....
    JÉ!!!!! Jaké to překvapení..... Lišky (sedmé) a...... Oranžový kurník..... víc jsem si v mém levelu ani nemohla přát......:p..... no neber to za tu snahu:p

11. Danča57

Danča57 Perspektivní autor

Tak mě chybí 220 hrnků a to jsem sklízela dlouhodobky , ach jo jak to že někomu přebívají to nechápu

pajaable, dasa717 a bursuk59 tohle ocenili.
  12. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Twin: Já snad budu muset postoupit aby ta "111" nebyla na mě a někdo si nemyslel, že se válím v pelechu do oběda. Ale zase je vidět, že u toho (Farmy) není opravdu potřeba pořád sedět ,-) Navíc ráno za rozbřesku vstanu, nakrmím slepice, králíky, kozy...... vykydám,doplním podestýlku, podojím... atd atd.... víš kolik je to práce? Teprve pak je čas na zábavu. No jo, to ty neznáš..... max zkontoluješ jestli ti stromy nenapadla nějaká choroba :-D
    Hrnků navíc 346 + 1 s nedopitou kávou... jdu to napravit ,-)

13. JMJH

JMJH Znalec fóra

Chtěla bych pochválit grafiku kukaččích chlívků - s těmi hodinami s kukačkou a vajíčky pod tím.. pěkné, líbí se mi.. :)
    Ale nemohu pochválit tu výrobnu, že chtějí do ní dodávat 8 kukaček na 1 knír.. brrr... :(

A mám dotaz, jestli ještě budou akce, kde budou kukaččí vajíčka /kukačky/ vylítávat při sklizni..??
    Ty nižší levely, které tu ještě nebyly, když kukačky vylítávaly ze všeho při sklizni, teď žádné kukačky neměly a musely čekat, až dostanou chlívky, namlet pro ně krmivo a pracně napřed vypěstovat, když neměly peníze na jejich kupování na trhu... a jsou poškozené, že neměly žádnou zásobu kukaček zadarmo vylítlých dřív... :((

Napadá mi to právě při této akci, proto to píšu sem, do této diskuse.. a doufám, že nějaký modik mi na to odpoví.. až se to dozví od BP..
    Pokud ta odpověď od BP bude až za dlouho, tak prosím, aby mi to napsal někam viditelně - nejlépe do ofika.. určitě to bude zajímat více lidí.. Díky.. A přeju všem šťastné dokončení..

k.vitek a findy22 tohle ocenili.
  14. jaji

jaji Vévoda fóra

uau, takže suma sumárum:
    1. akce právě ukončena
    2. až na "přihlouplé" dotazy některých hráčů (což si myslím, že už dělali i schválně) ;) tady bylo celkem povzbudivo, páč skalara.v se nechala ukecat na splnění pohárů a já jsem se díky vám vyhecovala a splnila jsem i ten poslední úkol s přehledem a hlavně 24hod přerušením, kdy jsem si farmu postavila do původního stavu
    3. mám splněnou ŽL - hurááááá - to za kukajdy, konečně k něčemu smysluplnému byly;)
    4. přebytek - zatím 176 hrnků - bude víc, 106 dýní a 466 melounů - kdyby to bylo aspoň k snědku, chjo chjo
    5. ... no, vystřihovánky jsem sice stahla, ale nevím jeslti se někdy dokopu je otevřítxD

všem sousedům velké díky za hrnky, všem kdo splnili gratulka a ostatním - držím pěstičky, ještě je čas ;)

15. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

mám napěstováno, včera dlouhodobky jako cibule cit.tráva,růže a begonie, ráno přestavěno na stromy,výrobny chlévy a jsem tedy fakt zvědavá zda večer a ráno dosbírám těch 129. pořád čekám a nedávám doposledního úkolu,kdyby náhodou tak aspon KR+BZ zpětně, ;) ale příjde mi to fakt nefér, že v 92 levlu při napěstování všech akčních, stejně akci nedodělám, kvůli HRNKŮM, které nepadají>:(...slotr měl dobrý nápad, RT by se mělo zamyslet že když vypěstuji takové kvanta, bych měla mít větší šanci na vypadávátka a dodělaní úkolu..většinou zkrachuji na vypadávatkách, které nemůžu ovlivnit :oops:
    vidite jaji má 176 navíc...

k.vitek tohle ocenil(a).
  16. MetjůTaj

MetjůTaj Rádoby autor

nevíte co s těma bednama mam je na skladu a nejdou mi otevřít

17. EliM77

EliM77 Magnát fóra

bursuk59 - ale vypadávátka se přece dají lehce ovlivnit, můžeš tady přesně konkrétně napsat opatření, které si udělala pro zvýšení počtu vypadávátek? Já mám 320 hrnků navíc a to poslední dny jedu jen slepice kvůli prodeji hnoje. Děkuji :)

18. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

bursuk59

Já ti rozumím, Slotrův nápad je bezesporu zajímavý, ale sázela bych se, že neprojde. Protože potom by RT přišel o penízky. Nikdo by jim nekupoval akční koše. Takže se obávám, že tento návrh bude nevyslyšen. Protože co? No protože peníze hýbou světem a u někoho jsou až na prvním místě. ;)

Tak ještě 26 hrnků a je hotovo. Nebo 25 + jeden, který mám před sebou s odpolední kávou. Ale ten mi asi RT neuzná, přestože je hezčí než ten jejich, můj je malovaný, po babičce. Stejně bych jim ho nedala.:p

EliM77

Mrkni prosím na předešlou stránku. Píšu tam o počtech hrnků, jak mi padaly ve čtvrtek a v sobotu. Ráda bych znala tvůj názor. Myslím, že už jsem toho víc pro vyskakování udělat nemohla. Pokud ano, budu vděčná za radu. ;)
    Oprava - strana 42, komentář s číslem 840

19. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Margziam- vláček byla akce GIGANT EXPRESS mám dojem že byla tak dvakrát, a co hodinu jsem posílala 5x švestky + 1x třešeň a přivezl mi tajemnou sazenici, ze které buď vyskočil obří strom na zuzi hnojivo, ultra hnojivo nebo super hnojivo mmj i XL,XXL stromky z farmy. Pojem že jsem k němu lítala i v noci = že jsem posílala hodně často tuto kombinací a tím získala více sazenic což se mi rentuje teď při všech akcích, jak dostatkem vypadávátek, tak dostatkem všech druhů speciálních hnojiv a nemusím je kupovat za reálné peníze. Tato akce již dlouho nebyla asi jako Obchoduj a Daruj.

Abych nebyla Off topic :D tak hrníčků navíc je pomalu pro celý regiment vojáků po víkendové pařbě v počtu ;) 347

Andulííí

20. dasa717

dasa717 Aktivní autor

Napěstováno, ale stojím na hrncích, nevím, co se děje, ale toto je již druhá akce, kdy mám problémy s vypadávátky. Můžete mi poradit, kde najdu vlákno s prosbou o dárky? ŽL mám, podpůrné věci používám, lvl jsem 91, ale nějak to nepadá, ani po dlouhodobkách.:-(
    Děkuji.
    P.S.: jednu radost mám, z TS mám kiwiho :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.