FARMERAMA komiks #7 - Z ptačí perspektivy (16.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 14/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babina51

babina51 Veterán fóra

Plánování, zbytečná věc, stromy jsem sklidila kombajnem, automatiku nechala vypnutou doufám, že akce začne zítra v těch jedenáct. Ty prostoje už mně nebaví.>:(>:(>:(
    FA 93 , BAHA 227

2. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Taky přihodím trochu zrna do mlýna...
    Klikám ,odhlašuju se jak blázen si připadám,jak to,že v časomíře nevidím akci?Tak šup zase na fórum,který zamrzlo,ačkoli jsem na něm 10min nebyla :) No děs.Aktivovala jsem si všechny možný řemesl.produkty+hnojiva na stromy a čekala do začátku akce-nesklízela...
    Problémy bývají u akcí často,ale odklad o den?To už je přespříliž,kdyby aspoň omluva,vysvětlení-nic,jen stroze oznámeno,že akce se koná 16.1.
    Platíme RT,ale dělají si z nás ,,Dobrý den".Pokud platím za služby,čekám 100% zábavu ne?Nebo aspoň omluvu-vysvětlení.To nevěděli dřív,třeba ráno?Změna až po 14h,kdy měla akce začít?
    Budu doufat,že teprve smolí nějakou omluvu a vysvětlení,protože jinak mám chuť skončit.Včera zase chyba grafiky,kdy se nezobrazuje text v oknem příchozích dárků,na trhu,u setí a sklízení-téměř všude.Mám snad už 1x týdně tuhle chybu.Furt něco

3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

kakaboj - a nechceš ty náhodou, abychom se provozovateli této hry ještě my omluvili za to,
    že jsme očekávali normální začátek akce, normální jednání a případně jejich omluvu za nevhodný postup?
    Jak jsme si to mohli vůbec dovolit, že jo?

4. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkné odpoledne.

Taky jsem byla nejprve nemile překvapená, že akce začíná až zítra. Zrovna toho mám v plánu habaděj, ale nedá se nic dělat.
    Zisk BZ za plodiny mi udělal radost, takže můj negativní názor na změnu začátku akce se začínal měnit a do toho jsem získala potřebný počet BZ na postup. No a špatná nálada byla ta tam. Radost ohromná :D:DxDxD. No a potom jsem se podívala, kolik že BZ mám udělat k dalšímu postupu a to byla řacha >:(. Dala jsem si předsevzetí, že musím postoupit k 1.7.2015 o_O

Takže u mě nekecat a makat a makat.

Mějte se hezky a všem přeji pěknou hru.

Madulka_cz

karolinka120484 tohle ocenil(a).
  5. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky, vy brblalové! Já si hned po přihlášení, někdy kolem půl třetí rozklikl rozcestník. Viděl jsem, že se nic nekoná. Jdu do FAQ - odklad. No, vzhledem k tomu, že už se mi to u hry od BP stalo, tak si nedovolím komentovat tuto záležitost. A to jsem nebyl sprostý, pouze jsem to napsal velkými písmeny - odměna 5 dní distanc. V reálu kupuji floreny pouze na stromy, no, tak nyní nebudu kupovat ani na ně. To, že se nám neomluví, je u firem s jistými vlastníky běžné. Nechte se poučit, jak zachází se svými zaměstnanci. Takže nějaký ten šéf zjistil, že nám to chtěl programátor trochu ulehčit, hlavně nováčkům, co nemají obr stromy. Výsledek = hráči všech zemí spolem ječí, vztekají se atd. Já jsem si dal čoko kapučíno s cukrem navíc, makovou buchtu a ještě jahodový banánek. Ale stále jsem na mrtvici. A to jsem neplýtval žádnými dotačními výrobky. Tento komiks pro mne v tuto chvíli lehl popelem a bohužel, Fénix si vzal volno. Nehraji jej !!!!!!!!!!!!!!!!!! Trepifajksl:mad::mad:>:(

6. essoranti

essoranti Zelenáč fóra

A čo ako? Ja sa pýtam, či sú ostatní tak bohatí, ale česi tak chudobní. Nič viac, nič menej. Zaujíma ma, prečo majú o 220% nižšie ceny. Ale to ty samozrejme nevieš vysvetliť, to je vec Bigpointu, takže nejaké ukazovanie obrázkov mi nič neozrejmí. Neviem, koľko hráš túto hru, ale keď sme nemali euro, tak ceny boli prepočítané podľa kurzu. Svojho času sa dalo platiť aj BTC, tak neviem, načo mi tu ukazuješ nejaké obrázky, ktoré jasne ukazujú, že niekto platí smiešne ceny a ich mena padá a padá, chápeš? :)

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Super, tak se smutně dívám na své Japonské kapry, které ani nemohu sklidit, protože kdybych je dal znova byly by hotový skoro až po akci.xD To ani nemluvím, že sem chtěl sklidit park a sklidily se mně Obrstromy na mýtině!:mad: Takže za mně fakt úžasnej den plodin,když mám farmu plnou výroben,chlévů a stromů!:p Kolikrát se tady málem dloubem v nose a oni spojí 2 akce dohromady a ještě navíc to takhle po....

Lyzarka tohle ocenil(a).
  8. -BigJohn61-

-BigJohn61- Perspektivní autor

kakaboj : mám dojem,že jsi poněkud nepochopila důvod našich "nářků" - většina z nás na oznámenou akci dopředu farmu připravuje - takže všem,kteří se na akci připravili (což zřejmě není tvůj případ) přišly vniveč veškeré pracně vydobyté a mnohdy i reálnými penězi zaplacené produkty,což samozřejmě naštve.
    A co se týče toho čtení....přečti si,co je vydáno v oficiálním oznámení(zejména datum a čas zahájení akce). To,že akce nezačala,bylo oznámeno 4 minuty poté,co měla oficiálně začít!! Takže by mě zajímalo,kdys to četla ty,že seš v klidu.....ale tys vlastně nic nepřipravovala,takže je ti to putna;)

9. gazela52

gazela52 Aktivní autor

essoranti: závist je metla lidstva. Chtěl bys abychom platili jakovy nebo vy jako my?;)

10. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

plne súhlasím s Tonda 1......... je to hanba...........z nadšenia tolké sklamanie a stratený čas a peniaze....:eek:

mico5252 a pajaable tohle ocenili.
  11. jaji

jaji Vévoda fóra

kráčák - já si právě hodně hraju s dětma, společně taky farmaříme.... jenže jak jim vysvětlit něco, co se ve hře nedělá :))))

12. .hihinka.

.hihinka. Pisálek fóra

tak kdypak ta soutěž začne?-.-

13. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak na akci jsem se těšil už dneska, ale škoda. Na farmě jsem byl ráno, bohužel jsem to ale nemohl vědět, takže jsem nesklidil. No nic, alespoň bylo i dnes dost bodů ze stromů a je to hezký nácvik na zítřek :p.

14. -Strouhanka-

-Strouhanka- Rádoby autor

..tak nějak mě to nepřekvapuje... kdo umí číst tak ví, že začátky akcí jsou pouze orientační a skutečnost se může lišit.. někdy (a to zcela výjmečně) i 5 minut po dvanácté
    proto proč se rozčiluje ten, kdo se na akci připraví předem... a dokonce utratí předem nějaký ten krejcar...
    Miluju RT... :inlove: :D:D:cry::cry::cry:

15. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Ale no tak..tohle mě nemůže přece po skoro 5 letech hraní vytočit..[​IMG]přece mě nenaštvě..že jsem kvůli akci vypustila Šťastný den plodin..a celé dopoledne nesklízela....bourala plochy..stavěla stromy..čekala a těšila se..[​IMG].... ne..nebudu malicherná...nádech..výdech..nádech..výdech....[​IMG]..pěkně sklidím těch pár výroben..co mám ještě na ploše..na jejich místo dodám nějaké stromečky..v klidu vypnu farmu..a budu spokojeně relaxovat daleko od Farmy..U Hobitka..Bitva 5 armád.. a sem se lognu až uklidněná..a bez emocí..nebudu si přece kvůli hře..ničit zdraví..kvůli jeho zlepšení..jsem přece tu hru..kdysi začala hrát..[​IMG]

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ""obrázek -- tak co máme za problém""? ............Trepifajksl: to je fajn, že to bereš tak supr .... "po začátku akce jsem zjistil, že se nekoná" no co .... zřejmě jsi se tak nepřipravoval ... no mi jsme přišli o BZ z nočních dlouhodobek a drželi jsme to až do dvou hodin .... vypuštěný mazlíci, na stonku kliklé SH, mohli jsme od rána zadat a sklidit rostlinky do úkolu, no hodně věcí ... mě to už nebaví :sleepy: ... prostě jsme závisláci a bereme to fér .... no RT nás podkopává .. vážně čekám omluvu, či náhradu a to hlavně záleží na "modících", jestli toto budou prezentovat .... jsou přece taky hráči, či ne?
    Pachmina: moc hezký ... jsem Tvoje obdivovatelka:)

Vážně tu čekám "modíka", který alespoň řekne: "jsme to předali dál" ....

Naposledy upraveno: 15/1/15
  17. ThirtyThree

ThirtyThree Pilný autor

kapry můžeš sklidit ne? to je výrobna a ta se dle infa o akci nepočítá ;)

14087 tohle ocenil(a).
  18. cocrouche62

cocrouche62 Rádoby autor

Teda vůbec nechci to své naštvání komentovat a tak jen přemýšlím - docela věřím na to, že když mám před sebou nějakou důležitou událost a přátelé na mě myslí a přejí mi jen to nejlepší, tak to dobře dopadne - a teď si představuji kolik těch negativních emocí míří z celé Evropy na naše slavné RT a je mi z toho až úzko. Tak doufám, že se alespoň slušně omluví a dají nám hezký bonusový kod a to co nejrychleji ve vlastním zájmu. :) A my jim pak odpustíme, žejo ? ;)

19. Briann.

Briann. Pisálek fóra

zdravím,nač se čílit,oznámili nám po 14 hodině,že je začátek akce posunutý na zítřek,lepší než aby akci spustili a nefrčelo by všechno jak má.Nevím jak někteří hráči,ale já beru tuto hru jako hru,nikam se neženu,peníze do ní vkládat mě nikdo nenutí,když budu něco chtít si koupím,je to jen mé rozhodnutí a mé peníze,proto si myslím psát o vkladu peněz do hry a nebo se ohánět vysokýma levelama není podle mě ok,chce to jen trochu tolerance,nic není dokonalé .

20. ThirtyThree

ThirtyThree Pilný autor

mno, když už se Komiks nedal pustit na čas, tak bych ho zrušil uplne, eventuelně posunul na jiny termín třeba v únoru. vzhledem k tomu, že se člověk může připravit alespon den predem a spousta lidicek to udelala, čteme ted to, co cteme. mozna timto povykem se dosahne toho, ze se předem podrobnejsi infa o akcích zrusej a bude vetsi sranda :)

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.