FARMERAMA komiks #7 - Z ptačí perspektivy (16.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 14/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Veruna14

Veruna14 Zelenáč fóra

kdepak dotazníček, příjdou noviny od Varuna, jak všichni pracují a vymýšlejí a jak to bude jen lepší a lepší :p:p:p:p

2. kráčák

kráčák Pisálek fóra

moje dcera tohle dělá stále, a farmu prokoukla okamžitě a tudíž jí mám já.A kdyby tu přeci je byla, napsala by, že Je to mnohem lepší. Myslím si, že proto mnoho dvouletých a tříletých dětí nemluví a má velmi malou slovní zásobu, protože jejich matka virtuálně farmaří a některé do toho dávají i peníze, aby si to farmaření ulehčily. Kéž by tato situace byla pro spoustu z nich ta konečná, přeji to těm dětem.

3. Simík21

Simík21 Znalec fóra

to Štika: beru zpět, čekat na omluvu od RT je hodně velké bláznovství, ale kompenzaci bych brala... takovej florenovník by byl fajnxD

Hrnkajda a švestinka tohle ocenili.
  4. cipísek53

cipísek53 Perspektivní autor

včera jsem dostala výstrahu za připomínku k hlasování a to jsem byla velice slušná.a dneska udělají takovouhle podpásovku. a je to v pořádku. není to divný

5. greysy77

greysy77 Rádoby autor

Každá hra má svá pravidla....,už jsme si zvykli,že akce jsou občas posunuté,kino nepromítá,ale uvést akci,která má vypuknout ve 14hod. s tím,že bude posunuta na příští den je vážně nesoudné a považuji to za podpásovku /zvláště doba v kterou to uvedli/....když opomenu fakt,že spousta lidí do hry investuje nějakou tu sumu,tak nemohu opomenout jejich čas,který si přizpůsobují akcím....RT by se mělo stydět a dát nám kompenzaci,za to,že hráče uvedlo v omyl :(

6. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

A já už byl připravenej a ona je akce až zítra. :mad: To jsem tam mohl mít do teď pole a né chlívky...

Batory a skalara.v tohle ocenili.
  7. kráčák

kráčák Pisálek fóra

a k tomu nic neplatit, nekupovat, to bychom možná koukali .Na kole štěstí , za floreny, by nepadalo pár krejcarů nebo krejcarové položky, ale fakt florenové věci.Ale bohužel, to tu nehrozí.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  8. JessikaJessika

JessikaJessika Rádoby autor

a důvod posunutí RT neoznámilo?

9. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

není nad to, nachystat budíka, vstanout před noční,zaktivovat si produkty, odkliknout řádky v nebi a chtít si zasadit akční plodinu - já koukala jak vyoraná myš, že ji nikde nemám. No super.Zítra mám zase mezi nočníma (ráno v 8 usnu a v 11 vstávat?) no to fakt nedám. akci začnu s těžkým zpožděním, ale abych řekla pravdu po dnešní podpásovce už je mi to jedno. Do hry od teď už nevrazím ani korunu a buď bude nebo nebude splněno. Mám to .......... Však víte kde. Lidičky držte se!!! (minimálně do zítřka) :D:p

10. Otami59

Otami59 Pisálek fóra

Tady se uděluje blokace za porušení VOP, jen za to, že se někdo postará druhému o farmu a jak má být potrestán RT, když si za naše peníze, dělá co chce a kdy chce? Pouze tak je potrestáme, když je přestanem finančně podporovat, aby si vážili práce, kterou mají na 100% odvádět.

11. kakaboj

kakaboj Rádoby autor

Lidi co řvete, já jsem ráda! Teď jsem si vyndala všechny stromy a zítra odpol si v klidu splním první úkol. Přestaňte nadávat, vás bych chtěla zažít v koloně nebo na zastávce. Hrůza, tohle je hra, jestlipak jste na sebe tak tvrdí v práci?!

12. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

kakaboj Tak to jsi ráda asi úplně sama..;)

13. m2707

m2707 Znalec fóra

Teď jsem otevřela kino a on tam dotazníček :D. Tak jsem to krásně vyplnila, že si to na výstavu nedají:D

14. sirchose

sirchose Analytik fóra

Už mě to ani nepřekvapuje zrovna tak jakože mi končí spousty sousedů s levelem 90 a víc,asi už na to nemaj nervy.
    Nejspíš je budu brzo následovat.

jahudka81, švestinka a 14087 tohle ocenili.
  15. JessikaJessika

JessikaJessika Rádoby autor

jééé ty jsi asi z jiné planety protože to co tu vidíš je dnešní normální chování lidí, rozčilování a nadávání považují za normální a jestli tomu nevěříš nech se chvíli zaměstnat jako prodavačka v marketu tam ti budou nadávat šéfové i zákazníci :D

16. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

za mě palec dolu ještě že chodím po 14.hod domu aspon jsem ušetřil marmelády:mad:

17. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Takže jsem tedy:
    1) vyplýtval částečně něco Zuzina hnojiva a vlastně i Superhnojiva na červené zelí na pohodlných polích
    2) nesklidil si včas parky, resp. sklidil je pracně ručně, abych nesklidil před začátkem ty kouzelné stromy...
    3) doba překrytí MegaBZ za plodiny s Komixem se zkrátila,takže z akčního kvítí se SH celkově vypadá méně vyskakovátek...
    Když už posunuli Komix,měli o stejnoudobu posunout i ten mega den...
    Ale co bychom chtěli, že?

18. ThirtyThree

ThirtyThree Pilný autor

Ewe.. ze by zavislost? :D

14087 tohle ocenil(a).
  19. janibu

janibu Rádoby autor

Sakra, v rychlosti jsem nevlezla na forum, ale sežrala jarní věnce, MJS, velikonoční a mrkvová chleba, běžím do města aktivovat úkol aaaa nic:cry:
    Místo věnce jsem mohla sníst cukeťák na více BZ, ale už to nejde.

To se vážně nepovedlo, protože ještě dopoledne jsem četla o posunutí akce s BZ na 14.00 hodinu:cry:

20. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

kakaboj:Nevím co sem taháš dopravu a hromadnou přepravu lidí? Ano tam mohou nastat nečekané problémy ( porucha, náledí....), ale zde bych čekal kvalitní přípravu a test funkčnosti. Takže trochu pleteš jabka s hruškama. A pokud se něco takového opravdu stane, tak očekávám jako ke klientovi jiný přístup, než zde byl prezentován. Mě od malička učili k slušnému chování a úctě k člověku a tak jsem se i v zaměstnání snažil chovat ke klientovi..... prosím neplést si s rektálním alpinismem... to je něco jiného. A máme se snad radovat z toho, že jedna hráčka se nepřipravila na akci a teď se jí to posunutí hodí?
    mmch: Promiňte panstvo, nemáte někdo chuť na dobrou brazilskou kávu?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.