FARMERAMA komiks #7 - Z ptačí perspektivy (16.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 14/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zajda92

zajda92 Zelenáč fóra

tak jsem protočila 10 lístků z akce a mám 2 lupiny hurá ještě 50 bedýnek a akce hotová ani jsem nepočítala body z chlévů vytáhla jsem co dává víc bodů a pak jen čekala jestli to dám nebo né trochu adrenalínu bylo to bezva.

Bagíra77, skalara.v a zuzánek10 tohle ocenili.
  2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak u mňa akcia úspešne ukončená hoci som urobil sem-tam chybu.Ja som šiel len na časovke zo zvieratkami z jarným vencom a veľkonočnou marmeládou.Keby som to na nich nezoral tak by som to stihol aj bez nich;)xD.

3. 19janoti60

19janoti60 Rádoby autor

mám všechno splněno, chybí mně však ještě 170 bedýnek, o adrenalin mám postaráno, doufám, že stonek získám

4. 1597851M

1597851M Perspektivní autor

Hlásím vše splněno a odevzdáno.
    Ostatním držím palce....

Lyzarka, Bagíra77 a Hrnkajda tohle ocenili.
  5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No akcni jsem podcenil, jak jsem dal moc stromu a pak moc chlivku (zbytecne cela otocka, ale kdyz uz jsem je nakrmil!), takze s tim trochu zaostavam... bedynek mam mraky, jako vzdycky (hodne dekorek John Citron, ostantni na maximu)... Kolo stesti bylo nestesti, stonek neni, ale plny Ostrov specialu - aspon to...
    Limit hnoje mam diky premiu 600, ale delam to tak, ze mezi akcema sazim dlouhodobky a spotrebuju ho sam, pred akci dam do drahych nabidek a spotrebuju kdyz je potreba...

Vypadavat ma 117 nakladu/den, v tuto chvili ma byt 400 ([4.ukol]+50 ) nebo chybet 300, mam 875 (chybi 0 ), mam 125% hotovo.
    Stav kviti : idealne 8564 kusu (2500/den, [4.ukol]+1564 kusu ), mam 9544 z 15000 (63% ).
    Zatim uplynulo 57% casu, zbyva 61 hodin.

Hrnkajda, evca190 a jaji tohle ocenili.
  6. JMJH

JMJH Znalec fóra

Tassadar11 - nedáš nám sem obrázek toho plnýho ostrova speciálů? Abych mohla trochu potěšit oči, když mně ty květiny většinou míjejí a jen sem tam nějaká padne... takže u sebe ten plný ostrov speciálů neuvidím nikdy.. :(

babioli, Hrnkajda a -Pietro1976- tohle ocenili.
  7. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Taky se musím pochlubit. Akce splněna a stonek aktivovaný.Trochu jsem byla napjatá, jestli se mi podaří splnit časovka se zvířátkama, ale povedlo se hodinu před limitem. Akce se mi moc líbila. Všem kdo ještě plní, přeji ať vše zvládnou.

8. jaji

jaji Vévoda fóra

tak finito, ani jsem to dneska nečekala...

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

JMJH - "plny" je v kontrastu s nulou, tedy zadna Tancici kytka a ostatniho 3-6 kusu, ze 150 pokusu... trochu vyrovnanejsi pocty bych bral jako dobrou nahodu, tohle ne... tak klikni v podpisu na Oslika, mam tam aktualni Ostrov...
    Ted dalsich par pokusu z aktualni akce, uz se tlacim na posledni ukol...

Naposledy upraveno: 19/1/15
  10. -Lenka34-

-Lenka34- Perspektivní autor

zatiaľ splnené 2 úlohy, ale už teraz večer som spustila 3. úlohu, pekne som sa na ňu pripravila, tak som rátala, že hádam aspoň 40 tis. BS dám a nakoniec to vypálilo tak, že mi chýba na ukončenie 1300 BS :D ešte mi chýba niečo cez 1000 ks akciovky, to som dala už len na komfortné polia a zvyšok som nasadila karafiáty, lebo mi chýba ešte 184 vyskakovačiek do poslednej úlohy

alexandrakerulova00 a Hrnkajda tohle ocenili.
  11. pašík69

pašík69 Perspektivní autor

Ač se to zdá k nevíře--zdárně jsem dokončil celou akcixDxD.
    Tedy chybí ještě 5 nákladů,ale ty získám ranní sklizní:p
    Měl jsem pochybnosti ,ale když se ohlédnu---nebyl to až tak těžké...
    Všem co ještě finišují,přeji hodně štěstí:)

12. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj, taky už jsem hru úspěšně splnila. Trochu mně potrápila časovka na stromy, tam jsem to neudělala celý, neb jsem se zdržela na tréninku( sport měl přednost) a nestihla sklidit poslední stromy. U zvířátek už to vyšlo na čas dobře. Tak všem přeji dobrou noc a ráno příjemné vstávání. Tera:)

13. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Tak jsem tu dnes zase.
    Sklidila jsem akční, doplněna na maximum. Ale chybí mi 7 vypadávátek. Holt na ně budu muset počkat na ranní sklizeň. Pochlubením se o splnění akce se s Vámi tedy podělím až zítra večer. Vše klidnou noc a krásné sny.

14. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Hlásím taky splněno komplet, mám radost. Působilo to zpočátku hrůzostrašně, a zvládla jsem to! Přeju všem ať dojdou do cíle který si stanovili.

15. jana563

jana563 Dozorce fóra

Také mám hotovo i když se sama divím.Blbý začátek a moje kopance.....nějak byla ta akce očarovaná.Jo a kytky mám taky na nebi.Paráda.Akce byla zajímavá.

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Také hlásím hotovo, super akcička. Měla jsem strach ze zvířátek v časovce, ale dopadlo to výborně.
    Taky vám skákaly při dodávání nákladů a opic tyhle zbytečný okna?
    Asi opět nějaká inovace. Tajímavé, že u akční se to neptalo, a přitom tam bych to zrovna pochopila. Každou chvíli tam někdo omylem nahází všechno a pak musí znovu rozpěstovávat .

17. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, ptá se úplně stejně naprosto u všeho, co se dodává a u čeho zbyde méně než 10 ks v zásobě
    viz. obr.
    Příjemnou hru
    danda

18. JMJH

JMJH Znalec fóra

Tassadar11 - díky moc, pěkný.. to mi nenapadlo, že tam máš aktuální fotku z ostrova.. a zrovna u vedlejších dvou nápisů jsem zjistila, že jsou taky podlinkované a po kliknutí na ně zjistila forka, o kterých jsem vůbec nevěděla.. hmm, takže bych taky mohla být mezi těmi "nejlepšími".. ale myslet ještě na to, abych to co chvíli aktualizovala, jinak zapomenu a budu přesunuta dolů mezi ty "bez aktualizace" a taky bez uvedení posledního uvedeného lvl..... a potom úplně smazaná.. tak to by mi pak bylo líto.. všechno nezvládám... jen málo...

A se sklízením chlívků budu muset čekat dýl, jak jsem včera ještě před usnutím zjistila.. Když jsem koukala na Bobří pilu, tak jsem viděla ještě hooodně dlouhou dobu na dozrání.. jako by tam to zrychlení o 10 % dohromady vůbec nebylo vidět... Takže nevím, jak to nakonec dopadne a jak bude s vypadávátky... S tím dlouhým čekáním na spuštění úkolu (už kvůli tomu jarním věnci a velikonočce, které můžu použít jen jednou a 24 hodin nevydrží) nemůžu nic sklízet kombajnem... leda snad ručně stromy.. ale to asi bude o ukliknutí, když jsou kolem těch chlívků.. takže radši neriskovat... Od té doby, co to tak zmršili s tím ručním klikáním, se mi to klikat vůbec nechce...

19. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Zdravím,po ranní sklizni vypadlo 112 nákladu,ještě čtyři a akce také komplet splněna,přeji krásný den všem.;)

20. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Hlasím a hlásit se to musí xD, že i já mám od včerejška hotovo. Ve skladu mám zatím 162 nákladů navíc.
    I přes problémový začátek se mi akce líbila, byla zajímavá v kombinaci dodávání různých věcí a i časových úkolů.

Pěkný den ;)

Madulka_cz

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.