FARMERAMA komiks #7 - Z ptačí perspektivy (16.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 14/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ria30.

Ria30. Guest

maribeja, Hrnkajda a lacrima tohle ocenili.
  2. micka63

micka63 Rádoby autor

JUchůůů HOTOVO - pěkná akce a zajímavá;):)

3. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Zravím,tak jsem u pátého úkolu,čekám pouze na náklad celkem 116 kusů,a akce bude splněna,třetího úkolu jsem se trochu obával ale zadařilo se zvládnout ho komplet celý,Obydlí pro medvěda jsem velmi uvítal,tak jsem hodně spokojen s odměnou,jinak přeji všem pěkný zbytek dne.

4. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky tak 1a 2 úkol je hotovo, 3 sice těsně ne ale valím dál 4 dotahuju. Jde to dobře a v klidu. (84, BH 94)Všem mnoho zdaru. Janča

5. Feris1

Feris1 Expert fóra

ahojte tak uz aj ja hlasim fajront aj ked som sa bal 3 ulohy ci to dam ale nakoniec to dopadlo ok a cela akcia zdarne ukoncena a nakoniec stonka mi dala 13860 BBS celkom fajn

6. Rendaakuba

Rendaakuba Rádoby autor

včera jsem vysadila chlívky, no a jaké bylo překvapení, když jsem 3. úkol dala na jeden zátah a při sklízení třetí plochy, za mě to bylo super, akci chválím, že to nebylo jen pěstovat mraky akčního kvítí. K dodělání celé akce mi chybí je něco kolem 100 nákladu - takže zítra bude určitě hotovo. Akce se mi líbí a hodně štěstí všem.

7. jaji

jaji Vévoda fóra

no jasne, nepletes se, ale do xxl stromu investovat nehodlam, mam jen z KS, TS a odmen z akci jo a taky z vlaku.... uz aby zase prijel....abych nebyla OT, tak akce velmi pekna, brala bych takove porad, jen ne s tim zacatkem, to bylo dost pres caru, uz se opakovat nemusi:p

skalara.v a JMJH tohle ocenili.
  8. Viky007

Viky007 Baron fóra

Lupinu mám, všechny ostatní taky, leč 4x tulipán + načítací kytka jsou deponovány v parku. Mohu je odtud dostat? Poradí někdo?

9. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já jedu chlívky, do půlnoci 3.úkol splněn, akční napěstováno,chybí 250 nákladu, ale to by mělo do konce akce napadat,tudíž vše ok. Akce pohodová, až na ty zmatky na začátku.

10. AsDYxC

AsDYxC Vycházející hvězda fóra

Ahoj,
    teď nemám moc čas na Farmu, takže se chystám na 3. úkol a pak končím. Uvidíme jak to půjde.

11. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Viky007, vľavo v lište klik na [​IMG] a zbúraš. Uložia sa ti do lišty medzi dekorácie a môžeš zasa premiestniť kam potrebuješ.
    Peknú hru prajem

karolinka120484, Hrnkajda a lacrima tohle ocenili.
  12. ♥Reginka♥

♥Reginka♥ Zelenáč fóra

Ahoj,tak hlásím že mám splněno,stonek mi dal 16870 BBZ,to jsem nečekala.Byla to pohodová akce,ostatním přeji hodně úspěchů.

13. JMJH

JMJH Znalec fóra

jaji - však já jsem nemyslela investovat do nich, taky mám XXL akorát z TS, kola, nevím, jestli i vlaku (tam spíš padaly XL obyčejné, byla to bída) a co jsem ještě dostala při OaD někdy dřív.. Možná jsem někdy koupila XXL jabloň, že byla nejlevnější, ale ty mám celkem 3, myslím, a moc BZ nedávají. Ale aspoň dávají jablíčka, která jsou taky potřebná...
    No a ty stačí vytáhnout na plochy a budou se sklízet 2x denně všechny.. a dávat náklady..
    A nevím, co je to KS.. ? Myslíš Kolo "štěstí"? Nebo co?

Však toto se týká této akce. Takže nejsme OT.. si myslím...

jaji tohle ocenil(a).
  14. maruska1955

maruska1955 Pisálek fóra

ahoj poradí někdo co sníst aby víc padali vypadávátka děkuji

15. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Ahoj. Tak nákladů chybí 35, akční plodiny chybí 500. mám zasazeno a sklízet budu v 22.30. Doufám, že v tu dobu bude všechno. Pokud ne, tak z ranní sklizně dopadají vyskakovátka a budu mít úspěšně završeno.
    Nicméně času je ještě spousta, takže všem co ještě plní držím palečky a určitě to klapne. Ať každý získá to co chce. Hezký večer s Farmou i bez přeji všem.

16. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahoj všem , poslušně hlásím , že jsem opět zde a mám hotovo .:music:
    Skvělá akce , dobře se plnila, spokojenost , pohoda a stonek je báječný - 17 150 BBZ , 6 720 BZ.
    Náklad padal také dobře , pár kousků zůstalo ještě ve stodole .
    Přeji všem hezký večer , prima farmaření a držím palečky všem kdo finišují.

A když jsme u toho nákladu , tak ...

Jede cestář a za ním blondýnka.Na semaforu blondýnka vystoupí z auta a říká: "Já jsem Zuzka a ztrácíte náklad."
    Muž na to nereaguje a jede dál. Na dalším semaforu blondýnka znovu vystoupí a říká: "Já jsem Zuzka a ztrácíte náklad."
    Muž na to opět nereaguje a jede dál. Když se to opakuje i na třetím semaforu a blondýnka říká: "Já jsem Zuzka a ztrácíte náklad,"
    muž vystoupí z auta a povídá: "Já jsem Karel, je zima, tak sypu."

;)

17. majce38

majce38 Vycházející hvězda fóra

Ahojky, na obou farmách akční napěstovány, čekám na bedýnky, ještě mi jich chybí po 50 kouskách, ale to ještě vypadne, je čas. Na pole jsem zatím zasadila mrkev a pšenku - pořád mám funkční MJS, tak to musím využít, než přestavím farmu na větší pole. Akce se mi líbila i když začátek byl víc než nepodařený.

babioli a zuzánek10 tohle ocenili.
  18. rrenda

rrenda Pisálek fóra

moc pěkná a pestrá akce a dá se splnit i při zaměstnání jsem spokojená

zuzánek10 tohle ocenil(a).
  19. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj maruska1955, najlepšie pravdepodobne vypadávajú z dlhodobých plodín. Pomôcť ti môže napr. Veľkonočná marmeláda(+30%), Jarný veniec(+30%), Sladká marmeláda z ruží (+20), na plodiny pôsobí Cukinovo-jabĺčny koláč(+60%), Mrkvový chlieb(+20%). No sama si musíš vybrať, ktorým bonusom dáš prednosť a vyhovujú ti.
    Určite odporúčam spapať pred zberom;).
    Peknú hru a nech ti to padá

20. witchDannan

witchDannan Pisálek fóra

tak nevím, 3. úkol u mě propadák a toj sem dala všechno co jsem mohla. ASI JEN PRO VYŠŠÍ LVL.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.