FARMERAMA komiks #7 - Z ptačí perspektivy (16.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 14/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jasmina

Jasmina Pisálek fóra

Ja pestujem už len dlhotrvajúce rastlinky,aby padali bedničky...na kolese šťastia som to šťastie nemala...sadlo asi inam...v minulej akcii sa mi podaril spievajúci tulipán...večer,alebo zajtra bude akcia hotová...nie je kam bežať...

Hrnkajda, lacrima a skalara.v tohle ocenili.
  2. Heisy

Heisy Pisálek fóra

Tak mi chybělo opravdu málo do časovky s chlévama... 972 :-(

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  3. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Akce hotova, ráno napadal poslední zbytek nákladu. Moc vám všem držím palce k dokončení akce.

4. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

Ahoj,gratuluji všem,co mají hotovo a držím palce těm,co ještě dělají.Já už čekám jen na 120 nákladů a bude též hotovo.Přeji pěknou hru.

5. evca190

evca190 Vážený autor

Také hlásím hotovo :) Teď jsem všude nechala pidipole a napěstuju něco do stodoly ;) Všem co ještě čekají na vypadávátka přeji, ať jim to pěkně padá ;)

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

U mně po ránu také hotovo a ještě 32 nákladů zbylo.:)

7. babina51

babina51 Veterán fóra

Ráno jsem akci také dokončila, dojedu mrkvovku pak šoupnu na pole stromy a chameleony. Akce byla bezva zase něco jiného než jen sázet a sklízet. Odměny také fajn.Trochu si dáchnem a hurá na další akci.:pxD:pxD:pxD
    FA93,BAHA227

8. elbedna

elbedna Znalec fóra

V 11 30 sklidím poslední akční, počkám na pár vyskakovátek a bude hotovo.
    Zítra se noťas na pár dní odebere do opravny a snad to nebude dlouho trvat a stihnu další akci.
    Držím palce všem kdo ještě finišují.
    Hezkou hru. :)

9. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tak ranko jsem poklidila a mám také hotovo. Řádek mi dal přes 17.000 BBZ, to je pěkné :)....Všem držím palce.

10. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

tak já hotovo ještě nemám jedu v klidu o víkendu jsem moc nesázela,
    postupně ještě odklízím zvířata nevěděla jsem jak to půjde, počítám dvě až tři otočky akční a pak jen nějaké dlouhodobky na náklad chybí je ještě 170 kusů ale času je ještě dost

11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Akce hotová, řádek dává na bahu přes 17 tis. BBZ, to mám velkou radost -.- také mám velkou radost, že se mi včera podařilo zaplnit řádek se zpívajícími kytí a navíc ještě dnes postoupím do dalšího levelu na farmě. Takto kdyby to šlo pořád, tak mně farma nepřestane bavit jupíííí :music:

Naposledy upraveno: 19/1/15
  12. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Za řádek 17000 BBZ to jde:D

13. Ludvajs72

Ludvajs72 Pisálek fóra

Tak hlásím taky hotovo,akci hodnotím kladně,na časovky stačilo 10,obr stromů a 2.louky barevných chlívků,řádek v nebi na bbz skvělý/17 500/,tak jen tak dále,všem přeji hodně štěstí a kdo ještě bojuje,úspěšné dokončení akce.

14. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Hihi...tady už se hlásí ukončení akce a u mě je to ještě v plném proudu.....jojo...to je tak, když člověk courá všude možně...a akcičku začne plnit až v sobotu před půlnocí......příprava sice byla, takže stromy byli hned...rozpěstováno taky raz, dva ( bez košů)...pak jsem musela promyslet, jak na třetí úkol, aby jsem to skloubila s možností přístupu na net.....jak jsem tady četla, tak mnozí měli strach, že to ani nedají, že 60000BZ/24h. ze zvířátek je moc..tak jsem ze strachu asi hodinu vybírala to nejlepší, co moje farma má...abych to zvládla...jaké bylo moje překvapení, když jsem třetí úkol měla hotový cca za 2,5 hodiny a ani jsem nemusela odklidit všechna zvířátka..
    Ve stodole už je připraveno cca 5000 aerokvětu, které jsem stihla vypěstovat ještě před usazením chlívků.Teď to jen dopěstuji, přidám nějaké růže a čtverce v obilí..ty mi nějak chybí a dokupovat nechci...a snad i vypadávátka dopadají.Ani nevím, kolik mi jich vlastně chybí..ale to nehrotím..většinou začínám panikařit až den před koncem akce.....:cry:.
    Tuto akci chválím...člověk musel trošku zapojit mozkové buňky..

15. toibf

toibf Rádoby autor

Vše napěstováno, jen mi chybí vypadávátka 136ks, ale ty do konce akce napadají. Přeji všem příjemné farmaření.

Hrnkajda, lacrima a skalara.v tohle ocenili.
  16. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Ahojky,tak já měla napěstováno už včera,čekám jen na bedýnky a tentokrát padaly na všech farmách skoro stejně,bez ohledu na stupeň pohátů.Chybí mě + - 20 kousků,takže po příští sklizni bude hotovo.Skvělá akce,z párty lístků padaly samé kytičky,bohužel ne ty,co bych potřebovala,takže stonek mám zaplněný jen na jedné farmě.Kupovat je nebudu,však se zase někde objeví.Hezkou hru všem.:)

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

pěknou akcičku všem farmářům .... no byl pracovní víkend a chtělo to hodně adrenalinu jít na počítač xD ..... no zápasila jsem s chlívky (časovka) ... nejdříve jsem vybrala ty nejvyšší a po prvním sběru mě trklo, že musím dát vše co mám, jinak to prostě nestačí!! ... a hlavně SK :eek: .. no padlo hodně ... ale dopadlo to dobře ... na poslední chvíli :music: .... v noci jsem dala čtverce v obilí ..... tak teď mi chybí asi 3 100 akčních aerokvětů a ostatní už mám ... akce supr, jen jsem to tak neprožívala v poho, jako jindy :D no mi závisláci máme rádi pohodu a tešíme se na to finále ;) no ne? ...... všichni co ťukají, hnojí a sklízí jsou vážně skvělí farmáři ... jen, že mi teď odpadli 3 nováčci a mě to mrzí ..... tak přeji všem - zdárný konec ... jinak nový stonek mě překvapil a bude překvapovat vždy, když ho odkliknu ..... kvítečka tady moc nejdou :-( ... tak nevím ....
    ještě chci připsat .... na novou květinku "veselá lupina" do stonku jsem měla 30 párty lístků a dvacátý prvý mě to dalo .... ostatní byli na ploše ..... jinak všechny párty lístky dávali klasiku ... no smutný a trapný ...docela vyděračství ... si musím ulevit ..... DOUFÁM, ŽE TO MODÍCI ZASE PŘEPOŠLOU .... (je už nikdy nekoupím)

Naposledy upraveno: 19/1/15
  18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Zdravím.Ja si pozbieram poslední krát akciovku.Budem musieť počkať kým mi vypadne 50 nákladu a bude hotovo.Nasadím čo mi najviac chýba.Času mám ešte dosť ten náklad mi napadá do konca akciexDxD.

19. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Tak od rána hotovo, zbylo mi 64 vyskakovátek....

20. burds

burds Titán fóra

U mne také hotovo.Kytičky se mi nepovedly mám 5x lilii,5x načítací,3x lupinu a 3x diskokrásku.Ovšem ani jeden tulipán.Tak je všechno na ploše a budu sbírat BBZ z lilií.Ovšem ze 125 lístků mi alespoň 1 tulipán padnout mohl.Akce byla nakonec fajn.Muselo se při ní jen trochu víc myslet.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.