FARMERAMA komiks #7 - Z ptačí perspektivy (16.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 14/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ještě potřebuji 85 nákladu ráno bude hotovo ;)

Farmerama 95+ *** Bahamarama 217+
    farmařím od 5.10.2010

2. Nenince

Nenince Aktivní autor

Ma medvedí chliev treba dokončiť celí 3. úkol?

3. Astat.

Astat. Stálice fóra

Vrhla jsem se do 3tího úkolu celá farma sklizena plus bonusy 27192 BZ, tudíž zítra ráno v 5 sklidím chlévy co stihnou dozrát a co bude, to bude. Asi mi to o kousek uteče, ale což, ti medvědi, nebo ultrahnojivo, či co je za celé splnění mi je celkem fuk. Medvědů mám v liště asi troje a na hnůj mám strom. Ale že mě žere, že jsem to zapla 13:55. Já jsem doma zítra z práce 14:00. To bych jasně dala, ale já cvok šup to o 5 minut dřív o_O:D

Hrnkajda, lacrima a Monča*** tohle ocenili.
  4. 90lucia1

90lucia1 Zelenáč fóra

ahojte všetci.. som trochu pozadu a nemám velmi čas čítať všetky komenty... chcem sa spýtať či sa do 3 úlohy rátajú aj tajomní dvorní majstri čo som teraz našla v inventári... nejako som na nich zabudla... alebo ich musím nechať "dostavať" a potom sa zarátajú len body z normálnych už postavených stajní.?... dakujem pekne...

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Nemusíš číst všechny komenty, stačí se vrátit o jednu stránku nazpět - mousicka to tam píše, jak je to.

6. 90lucia1

90lucia1 Zelenáč fóra

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš.Stačí,keď dotyčného oslovíš jeho menom,ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

som asi slepá ale nikde to nevidím...

Naposledy upraveno moderátorem: 18/1/15
  7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

boing-květ: Mám 8222. Ideální stav 5187. Plním na 158,5% Hotovo 63,2%
    náklad: Mám 320. Ideální stav 239. Plním na 133,9% Hotovo 53,3%
    pomalu a jistě času je dost;)

Hrnkajda a lacrima tohle ocenili.
  8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Po mojom zmätku som si myslel že časovku zo zvieratami neurobím.Skoro všetky zvieratá som zobral až na Baharame som zistil že som nepustil časomieru.Ešte že som mal vytiahnutých 10 oranž.obrích stajní ktoré ma vytiahli z brindy.Čo už nie sme všetci dokonalí a robíme chyby.Keby som si to takto neokorenil nemalo by to ten pravý šmrncxDxD.

9. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Ahoj tato hra byla rozhodně zajímavější ,co se týká různorodosti než pěstovat stále dokola akční kvítí,je pravda,že byla trochu náročnější ,ale dá se zvládnou,stromy se mi podařilo udělat na jednu otočku a chlívky na dvě apůl otočky ,hotový i 4 úkol tak už jenom náklady a těch chybí dosti,a dopěstovat akční kvítí toho mi chybí ještě přes sedm tisíc .částečně mojí chybou ,protože jsem si sklidila při stavění chlívku akční bouračem ,místo kombajnem a hned na dvou plochách,no jo za chyby se občas zaplatíxD

10. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Stromy mám, kytky mám a momentálně jsem na větvi z toho, že po nevím kolika, možná i letech jsem všechny plochy zaplnila zvěří. Objevila jsem v liště celkem dost pokladů a asi na chvilku zkusím zapnout i animace, abych si užila jak netopýři mávají křídly, pštrosi běhají na pásu a prasata skáčou do blátíčka xD Už jen proto bych snad i za tuhle akci dala + protože jinak chlévy nevyužívám a takhle mě to donutilo krmit a kydat.

11. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Zdravím,tak já jsem sice ty časované úkoly nedala celé,ale vůbec mi to nevadí,hlavně,že mně posunuly k dalšímu úkolu,tedˇdělám čtvrtý a doufám,že se mi podaří i ten pátý,vše záleží na vypadávátkách,ale ještě stále pěstuji akční plodinu,přeji všem úspěch v této akci.

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

AHa, moje chyba, já hned nepochopila tvůj dotaz. Nechaj ich " dostavať " . Ale pak je musíš nakrmit...Nechat dozrát....A nevíš, co z nich bude.

Naposledy upraveno: 18/1/15
  13. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Tak jsem úspěšně dokončila 3tí úkol,hned tedy i 4tý.No a chybí 5500tis.kvítků a 300 vypadávátek. Takže pojedu už v normálním režimu,jen to ještě nějak uspořádat,mám na té farmě nějaký binec-sem tam chlívek,sem tam pole.
    Ať se daří.

14. Hagerr

Hagerr Expert fóra

4 úkol je za mnou, teď už jen dopěstovat aerokvět a vypadávátka, těch mi ještě chybí 260, ale ještě je dost času ;)

Hrnkajda, lacrima a skalara.v tohle ocenili.
  15. JMJH

JMJH Znalec fóra

hmm.. asi bych tedy už neměla psát nic, když "mám přemýšlet, než píšu" a to, jak přemýšlím, než píšu, tady některým nestačí..
    Lepší přemýšlet mi už nejde (jestli dříve šlo, to už nevím, zapomínám)..

Díky moc za rady ohledně bouračů - to jsem taky nevěděla.. A ještě bych ráda věděla, jak je to s bouráním polí.. před časem se mi stalo, že jsem bouračem bourala pole postupně na všech plochách a dávala jinou velikost, a na jedné ploše po sklizení úrody při zadání zbourání prázdných polí mi vyskočilo taky to okýnko, jestli opravdu chci zbourat všechna pole, že některá... atd.. (už si nepamatuju, co všechno tam píšou přesně). Napřed jsem klikla, že ne, šla dál, tam šlo vše v pořádku, vrátila jsem se zpátky na divošku a když jsem chtěla znovu zbourat prázdná pole, opět mi vyskočila ta tabulka, že některá jsou..... Odklikla jsem Ano, obrazovka trochu poskočila a nic se tam nezměnilo, prázdná pole na mě koukala dál.. Ale když jsem došla na hlavní, čekal mě šok, protože tam byla plocha celá bez polí - a to jsem tam měla na polích zasetou akční na druhé rozpěstování po prvním... A žádnou další akční na zasetí jsem už neměla...
    Pak jsem tady o tom psala, i na podporu jsem, myslím, psala, ale odpověď žádná...

Jinak - kolem půlnoci jsem na farmu sice došla, ale už mi to asi moc málo myslelo, takže jsem jako automat všude sklidila, na třech plochách nasadila akční a teprve při té třetí ploše mi napadlo, že jsem měla nasadit dlouhodobky.. Dívala jsem se, kolik mi ještě chybí do těch potřebných 13.000 a ještě tu třetí plochu osela akční. A teprve na Baha jsem dala Zelený čaj s vodou. Dnes jsem to sklidila, akční jsou už hotové, 503 rostlinek navíc (aspoň bude něco KR a BZ navíc - budou se hodit), a musím ještě čtverce v obilí (už zrají a jsou nyní zelené a kulaté) a na noc červené zelí, bo toho mám málo a po dodání tisícovky z každého by mi zůstalo hlavně čtverců jen maličko..
    Ještě mi běží MJS a to taky musím využít... ještě 21:05 hod.

Krmivo pro zvířátka jsem zatím dala mlít po 150 ks (s tím turbomlýnem je to rychlejší), aby vydrželo trochu dýl a hlavně, abych při tom svém usínání a spaní a jiných věcech jinde neměla moc časové ztráty v tomto.. Protože více krmiva se mele déle, tak mám do dalšího mleti více času na jiné věci..
    Ještě zbývá 90 hodin do konce akce, tak snad se to podaří vše.. uvidím..

Nákladů chybí ještě asi 240 ks..
    A kdybych zas usnula, tak dobrou noc přeju i vám..

Naposledy upraveno: 18/1/15
  16. silviec

silviec Mistr fóra

za me také tato akce dostava +++, změna- ne jen hloupé pestovani akcni, stavitele mam a farmu stejne stále menim, tak ani to mi nevadilo, akce pochvala, ale to neznamena , ze necekam obzvlast nadity bonusovy kod, za zmrseny začátek!

17. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj farmáři,za tuto hru dávám velké plus,protože hra byla ,alespoň trochu o něčem a ne jen neustále pěstování kvítí dokola.Sice to bylo trochu náročnější časově,ale dá se to v pohodě stíhat.Zatím mám hotový čtvrtý úkol a nyní dodělávám pátý a budu čekat až mi napadá také náklad,toho mi chybí ještě přes 300 kusů.Takže jak dodělám akční tak naseji dlouhodobky.Jinak na kole štěstí jsem neuspěla ze získaných lístků ,ani jedna květinka,ty se mé farmě dalece vyhýbají,jako ostatně nové tajemné stáje,stromy.Jinak jsem co se týká změn ve hře spokojená a myslím si ,že částečně mohl akci splnit i hráč nižšího levlu.Všem přeji hezkou hru.

18. farmař1250

farmař1250 Zelenáč fóra

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš.Stačí,keď dotyčného oslovíš jeho menom,ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

ahoj.kde najdu chameleony/nejdou koupit/abych mohla použít žlutou stáj z výhry?

Naposledy upraveno moderátorem: 18/1/15
  19. Vevericka

Vevericka Pisálek fóra

20. veselékopýtko

veselékopýtko Aktivní autor

Akce je pěkná, konečně změna. Ještě musím došlechtit dvě opice. Chlívková časovka bude za chvíli hotová, už jen cca 8 tis bodíků.
    Ale dozraje Baha a obr chlívky, tak to bude v cajku. Jestli stihnu akční - no snad jo. Nákladu mám 280 (+ dodáno do 2. úkolu).
    Tak ať se daří

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.