FARMERAMA komiks #7 - Z ptačí perspektivy (16.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 14/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Tassadar11 (napsal jsi:bourac nepomuze, nechape "sklizene" od tech co chci nechat dokoncit)...

Před časem jsem to riskla a odzkoušeno: bourací stroj klikneš, vyskočí okno "opravdu chceš odstranit všechny chlévy" - tak odvahu, a klikneš že ano. Vyskočí další info že některé nemohou být zbourány, protože probíhá výroba, tak klikneš na červené - že ne, a ono to zbourá jen ty sklizené. Ovšem chce to pozornost, jednou se mi stalo, že mě vyrušil telefon, tak jsem omylem odklikla ano, a všechno se zbouralo :-(
    K akci : mám hotový 3. úkol, (nemám jediný růžový ugrade ničeho, jen pár oranžových a červených, z mazlíků mám soví a vraní strom a noční, použila jsem marmošku z růží a jarní věnec, a bylo to na dvě otočky).
    Všem hezkou neděli a prima hru!

2. evca190

evca190 Vážený autor

švestinka má pravdu, bourací stroj používám velmi často a nikdy jsem s tím problém neměla ;) Jen to chce dávat opravdu pozor, aby se kliklo na červený křížek :)

A co se akce týká, dneska dopěstuji akční a zítra dopadají vypadávátka a bude hotovo ;)

3. ezzra

ezzra Hrabě fóra

peknu nedelu vsetkym ,,tak u mna uz skoro hotovo,,este nejakych 30 nakladov a koncim...vymalovanky a vystrihovacky necham pre RT...xD

nech sa vam vsetkym dari...idem sa dobre napapat..tak aj Vam dobru chut k nedelnemu obedu

pohodova akcia:inlove:

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

švestinka+evca190 : no teda, tohle jsem uz pozdeji netestoval, na zacatku kdyz ho zavadeli to bylo dost jinak... a pak uz jsem pochopitelne neriskoval... takze sklidit chlivek, vzit hnuj, dat zbourani chlivku, pak dat ne (krizek) a zustanou ty co jeste nemaji dudlik?
    No a jak u stromu - protoze o ty jde, tech mam 200 na plose a ne 48 jako chlivku... tam prece nepozna ze neco je "par minut" a neco "par hodin", ze?
    Tyhle akce nemam rad... a nestiham...

Vypadavat ma 117 nakladu/den, v tuto chvili ma byt 239 ([3.ukol]+139 ) nebo chybet 461, mam 413 (chybi 287 ), mam 59% hotovo.
    Stav kviti : idealne 5112 kusu (2500/den, [3.ukol]+3112 kusu ), mam 2794 z 15000 (18% ).
    Zatim uplynulo 34% casu, zbyva 94 hodin.

5. Venca1

Venca1 Zelenáč fóra

pěknou neděli všem, tak ke splnění třetího úkolu mi chybělo 3 100 bodů, sice medvěda ještě nemám, ale je to jen hra,

lacrima, skalara.v a nanyblacks tohle ocenili.
  6. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Tassadar11,

prvýkrát keď sa ťa opýta či chceš zbúrať všetky chlievy dáš áno a potom ti vyskočí ďalšie okno s tým, že u niektorých chlievoch prebieha výroba či chceš skutočne odstrániť chlievy aj tak a vtedy dáš nie. A pri stromoch sa žial táto možnosť neobjaví.....bez opýtania zbúra všetky.

Blahoželám ktorí už finišujete, ostatným držím palce :)
    Mne chýba jeden zber na dokončenie 2 úlohy a potom spustím 3. Na hlavnej a divej lúke mám dáke ružovky, červené a oranžové+všetky chameleóny a na Bahe pandy a ťavy....som zvedavá kolko to dá, či bude stačiť alebo bude treba ešte jeden zber chlievov.

Prajem peknú hru

Ďakujem Lyzarka, ja vždy keď aj pohnojím, radšej som búrala ručne, strach mi nedovolil vyskúšať to ;)

Naposledy upraveno moderátorem: 18/1/15
  7. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

jen doplním mousicka - pozuzankované stromy stavitel nezbourá (zjištěno při této akci, kdy jsem zapomněla jednomu stromu dát urychlovadlo a po zbourání stavitelem zůstal stát nedozrálý na ploše)

8. hel.cak

hel.cak Perspektivní autor

mám stejnou zkušenost jako Lyžařka a ještě doplním, je jedno jestli je použita zuzi ponožka nebo vrtulka :)

9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Vida, a proc tyhle figle a vlastnosti se clovek dozvi "nahodou" a neni to jako skvela vlastnost rovnou pri zavadeni oznaceno jako "vlastnost" :)
    Nebo aspon v popisu v tematu o strojich (pravda, nedival jsem se uz dlouho na bourace), no tak otestuju si to taky a pak si to napisu - tohle potrebuju jen pri takovych akcich jako tahle...

10. stavitelpyramid

stavitelpyramid Pisálek fóra

Zdravím vás spolufarmáři, k akci - jsem spokojen s rozmanitostí, velmi chválím podílové odměny a opravdu oceňuji možnost v bublině se dozvědět, kolik ještě musím dodat bz na zvýšení odměny. Já osobně bojuji se zvěří, ono vytrhnout úkol s kurníky a podobně bohatou zásobou je trošku nesmyslné. Ale - jsem chápající, každý začátek je těžký. Důležité je bojovat a urvat co to dá :). Je to pro mne výzva, kam se až se svojí zásobou oranžovek dostanu. Mohl jsem zruinovat konto a koupit nějaké lepší stáje, nicméně jsem krkna a nechám si své korunky a bojuji s tím co mám.
    Krásnou neděli a hodně zdaru.

11. Mirdo777

Mirdo777 Perspektivní autor

tak s takýmito bonusmi som spravil chlievy
    /60 000 BS/ ľavou zadnou.​

12. pašík69

pašík69 Perspektivní autor

Připadám si jako neumělec:p
    Téměř každý hráč v pohodě splní 3. úkol a já s tím bojuji do posledního dechu:(
    "Splácal" jsem kdeco a jen díky tomu,že mám volný víkend ten zpropadený úkol dodělám.

Tato akce se mi vůbec nedaří--podotýkám,že nejsem nováček xDxD

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  13. Kaloww

Kaloww Zelenáč fóra

Lidi počítají jse do 3. ukoly aji výrobny? nebo jen nějaké? nějak jsem to nepochopil :D

14. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Kaloww,

do úlohy sa zarátavajú body len z týchto výrobní

Peknú hru

lacrima tohle ocenil(a).
  15. Kaloww

Kaloww Zelenáč fóra

Aha takže se počítají jen bobří pila a ty ostatní? pochopil jsem to dobře? A´t v tom nemám zmatejk

16. mousicka

mousicka Guest

Kaloww, áno, tie ktoré sú vypísané v mojom predchádzajúcom príspevku-čiže bobria píla, výrobňa aršidového masla, zberacia stanica peria(zberná stanica papouščích pírek)+ všetky strašidelné výrobne.

lacrima, karolinka120484 a nanyblacks tohle ocenili.
  17. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Krásné nedělní odpoledne všem. Jde mi to rychleji než jsem očekávala. Potřebuji ještě 198 vyskakovadel a tři sklizně akčních na všech plochách. Zítra bude hotovo. Dnes se nebudu honit - na odpoledne mám lepší program :p Plním celé hlavně kvůli řádku v nebi. BBZ se hodí, stále mám nedostatek zlatých banánů.
    Pěknou hru.

18. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Kalow: počítá se jen bobří výrobna, a na bahamě výrobna pírek a másla (slon). Jinak nic.
    No já chlívky jen trochu polechtám, aby vypadlo aspoň 1xMJS, a budu raději pěstovat, kytky mám, tak aby byl stonek. Sice ho ještě nemám aktivovaný, ale doufám, že tam na mně počká v tom nebíčku :)
    Koupila jsem tentokrát lístky do kola, protože jsem lvl 63 a to se ještě vyplatí, protože jakýkoliv oranžový chlívek a jakákoliv výrobna bez nutnosti střádání hřebíků může jen pomoct. Ve vyšších lvl se to už asi nevyplatí, jen v případě, že chcete okamžitě hned novinky. No ale ty odměny... taky jsem měla spoustakrát 520BZ a podobně. To snad není odměna za párty lístek !? Koupila jsem jich 200, a půlku si nechám na "normální"režim, až nebude akce na kytky, protože se mi zdá, že odměny jsou nižší na úkor těch všech kytiček.
    Ať se vám daří, i při "vytáčení" (myslím, že je to zcela případné a přesné :)
    EDIT: ...dávám rady, a blbě... zapoměla jsem na ty strašidelné výrobny...

19. m2707

m2707 Znalec fóra

Mám pracovní víkend, tak to jde pomaleji, ale v noci,až přijedu z práce, bude 3.úkol hotový a ty další to už bude brnkačka:-DDD
    Ještě k "bourání" pro Tassadar a švestinka- u stromů se ale zbourá vše, tam otázka zda chceš zbourat i nedorostlé stromy,neobjeví.:(

20. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

:D mam hotovo
    a ide sa znovu doplnat co bude treba pravdepodobne na narodeniny ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.