FARMERAMA komiks #7 - Z ptačí perspektivy (16.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 14/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. karolinka120484

karolinka120484 Perspektivní autor

Ahojky,akcička je velmi podařená,mám 6231 Aerokvětů,vypadávátek-193,z párty lístků se mi podařilo vytočit 2x Veselá lilie,jéé moc moc krásná odměna,pěkný den přeji všem.
    :D[​IMG] :D
    ;)

2. chachar12

chachar12 Zelenáč fóra

Už začínám mít zmatek ve hře.Včera ráno jsem mohla koupit chameleony/stáj/ v obchodě, dneska už je tam nemám.Na co potom mám dát ty žluté chameleony z výhry z 1. ukolu?Dík za radu.

3. Bobovize

Bobovize Pisálek fóra

Tak už si konečně zvykněte, že když se tady uvede začátek akce je to jenom k tomu, že nějaká akce bude. Kdy začne to nikdo neví, ale ví, že je tady spousta závisláků, kteří hned zasejí a přesadí, pohnojí a zalejí. Posunutím začátku akce jde jen o vytáhnutí peněz z hráčů. Není to nic jiného a NIKDO MNĚ TO NEVYMLUVÍ. Hráči pro splnění úkolu udělají všechno možné - hlavně zaplatí.

4. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Jasmína
    dal jsem všechny chlévy co dávají hodně BZ

lacrima tohle ocenil(a).
  5. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

Tak nevím jsem z toho paf vůbec mi to po sklizni nenačetlo BZ tak jsem to dělala úplně zbytečně i to co jsem snědla bylo na nic je to k ničemu taková hra zkuste mi někdo poradit moc dík Rebelka

6. ananuki

ananuki Pilný autor

Myslela jsem, že budu muset opravdu po celých 24 hod. sbírat BZ z chlévů, nicméně hned první sběr /po aktivaci úkolu/ byl za plný počet bodů :Da to mi ještě zůstalo na ploše 46 chlévů. Použila jsem jarní věnec, velikonoč. marm. a pár mazlíků. Z chlévů jsem měla 5 obrovských /2 se ještě nesklidily/, 5 růžových, 12 červených a ostatní, které měly zákl. BZ nad 130.;)

7. Ciko123a

Ciko123a Zelenáč fóra

ahojky, tak budu mít dokonce žluté chameleony, super. Už mi chybí jenom jednou sklidit akční.
    Základ tedy mít nebudu, ale to nevadí.
    Asi je to dobrá akce. Aspon něco, škoda jen že nejsou hvězdičky, asi jich budu potřebovat milion - na strom poznání. Držím palce všem se zvířátky, naschvál si vyzkouším kolim bych dala BZ ze svých stájí - ale bude to maličko. Stejně jako ze stromů

Naposledy upraveno: 17/1/15
  8. kacaba57

kacaba57 Rádoby autor

Ahoj všem, 1. a 2. úkol mám hotový. Měla jsem strach z chlívků, ale po 1. sklizni mám 35800 bodů kolem 1/2 4 bude druhá sklizeň a bude hotová druhá časovka. Pak v klidu dodělám akci. Ať se všem daří.

skalara.v tohle ocenil(a).
  9. ananuki

ananuki Pilný autor

... a aktivovala jsi si úkol?

lacrima a ezzra tohle ocenili.
  10. Baroland

Baroland Ikona fóra

Zbytečně jsem to půl noci počítal...a navíc stejně blbě. Na jeden zátah jsem z barev.chlévů (obrů a výroben) sklidil 112 864.75 BZ Měl jsem dát jen tu Baha Les.

11. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Ahojky všem,tak mě se chlívky nepodařily na jeden zátah,chtělo by to víc obr (nemám ani červené nebo růžové,jen oranžové)ale nevadí,chybí mě zhruba 15000 BZ,takže druhá sklizeň bude zítra ráno,protože jindy nemám čas a pak dodělám akční,těch mám kolem 6000 ve stodole,takže to je v pohodě,akorát bedýnem mám polovinu,no snad to napadá.Hezkou hru :)

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Chybí mně 500 akčních kytek a 346 nákladu.Farmu jsem již uvedl do původniho stavu,jen na bahamku jsem dal akční plodinu,protože se mně zdá, že náklad tam padá nejlépe.Akci hodnotím jako jednu z těch lepších,protože to nebylo jen o tupém pěstování něčeho,ale také o přemýšlení.Že akci nezvládají nižší levely se nedivým,ale starší hráči kteří mají zasebou Expres by to mněli dát levou zadní! Pokud se bezmyšlenkovitě všeho zbavovali jejich chyba,pak si ale nemohou ztěžovat,že akci nezvládají! Osobně jsem třetí úkol plnil také, právě stěmi tolik zatracovanými oranžoými koníky a podobnou havětí,většinou vytočenou na kole štěstí anebo získanou právě z Expresu.
    Takže, za mně více takových akcí!!:)

13. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Zajtra mi skončí prvá časovka, preto že som začala neskôr a od radosti že mi konečne ide internet som všetko pozbierala skôr ako som začala s časovkou :cry:.Dúfam že aspoň tú z chlievami nepohnojím ale čo sa dá čakať od blondíny :D.

14. jaji

jaji Vévoda fóra

čarodějko, psal to i někdo přede mnou, takže jsem to pochopila stejně jako někteří. V minulosti o tomto nepsali, takže se tomu mohli vyhnout i nyní a jelo by se při starém :( to se totiž milá čarodějko dělalo vždycky.... pěstuješ si plodiny na další úkoly průběžně....
    Tato akce je jiná, specifická, jsou tam 2 časovky, které zaberou velkou plochu.... takže asi tak a zamyslet by se měl někdo jiný... já možná jen nad tím, proč ještě hraju tuhle hru milá čarodějko...

15. mesju

mesju Rádoby autor

Nevím proč takové akce dělají když z deviti zatočení nepadlo ani jedno kvítko do nebe no prostě zase jedno zklamání.Zato v liště mám nesčetné množství kurníku na výrobu vajec to mě padlo co kdyby chybělo,že?Nebo dají do kola supr krmivo nebo hnojivo každý toho máme dostatek nebo máme na to obří stromy.To už je opravdu k zamýšlení ke smíchu a taky k pláči,ale nepačou ti co to vymyšlejí,ale ti co se dřou na farmách.Hlavně,že z předešlé hry nám dali nesčetné množství chlívku chameleona no to jsem nepochopila proč tolik.

16. slootr

slootr Baron fóra

Před chvílí jsem zahájil časovku na chlévy. Měl jsem z toho vítr, protože chlívky mi v liště ukazují základní zisk BZ, dokud je nedám na plochu, tak se neprojeví bonusy, tudíž jsem nebyl schopen to spočítat. Ale dopadlo to dobře, po první sklizni mám přes 33 tis BZ v úkolu, takže mohu zkonstatovat, že to mám v podstatě hotové. Už jen čekat. Některé chlévy dozrají jěště během večera znova, každopádně všechny budou hotové znovu zítra ráno. No, už jen vydržet a bude to. :)

17. toibf

toibf Rádoby autor

První dva úkoly splněny. Před chvílí spuštěna časovka na chlévy, po první sklizni 37360Bz (na všech plochách chlívky mix - základních, oranžových a červených, s aktivací mazlíků, jarního věnce a velikonoční marmelády).Zítra pak dopěstovat akční a počkat na vypadávátka a bude hotovo.

skalara.v tohle ocenil(a).
  18. veroniksch

veroniksch Zelenáč fóra

Dalo se čekat, že z darovaných párty lístků žádná hlavní nepadne, natož když současně běží akce na lístky za peníze. Rozhodně kupovat nebudu
    A jinak, abych se držela tématu, 1. a 2. úkol splněn a teď časovku. :)

Naposledy upraveno: 17/1/15
    švestinka a jaji tohle ocenili.
  19. luba9

luba9 Perspektivní autor

Prvé dve úlohy hotové, večer spustím časovku na tretiu úlohu (ale stačí mi splniť na polovicu, medvede mám 3 ks) a z párty lístkov som na tretí pokus získala novú kvetinku, už mám všetky.

Julinka11, karolinka120484 a jaji tohle ocenili.
  20. Johnny

Johnny Polobůh fóra

4 úkoly hotovy chybí 7700 aerokvět a 300 nákladu ;)

Farmerama 95+ *** Bahamarama 217+
    farmařím od 5.10.2010

lacrima a jaji tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.