FARMERAMA komiks #7 - Z ptačí perspektivy (16.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 14/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jaji

jaji Vévoda fóra

ctu blbe???? je psano, ze rovnez pujde plnit dalsi ukol, avsak ne casovy.... plnim 3.ukol, uklidila jsem chlivky, nakrmila, napojila a cekam, az se vyklubou zvirata.... mezitim jsem chtela plnit 4.ukol, ale on je zamceny.... bozicku na nebicku, bude tady nekdy neco fungovat spravne???? tak at nepisou, zaroven muzes plnit dalsi ukol, kdyz tomu tak neni... modici modici.... budete to mit tentokrat hodne tezke ..... jestli touto hlaskou mysleli jako pestovani plodin.... tak je to vic nez trapne :wuerg:

kukino08 tohle ocenil(a).
  2. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

boing-květ: Mám 2620. Ideální stav 1815. Plním na 144,4% Hotovo 17,5%
    náklad: Mám 194. Ideální stav 85. Plním na 228,2% Hotovo 27,7%
    a hurá do práce ale te realne

3. artex

artex Perspektivní autor

Zjistil jsem že jsem mohl stomúkol udělat jen na jedné louce a to ještě s velkým přebytkem Bz. Ale samozřejmě jsem použil sovu, vránu, můru a jiný věci na podporu bzučíků:)...

4. Baroland

Baroland Ikona fóra

Kruciš,člověk aby vstával i uprostřed noci.Nejenže chci mít kytííí z krku,ale furt musím přepočítávat ty chlívky.
    Takže to vidím takto : 40 x ar.másel na Baha + mazlíci (115%)+ 2x marmošky (30+30%) = cca 48 000 BZ
    k tomu pár růžovek na Mýtině a mám to na jednu sklizeň v cajku. Klidně mohu dál točit na hlavní a divošce kytííí.
    Kdyby vám to vycházelo jinak,upozorňuji,že jsou tři hodiny ráno a napůl spím. dobrou...

5. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

jaji ano, čteš blbě....klidně můžeš pěstovat akční kytky do čtvrtého úkolu i když máš spuštěný časový úkol na chlívky. Až vyprší 24 hodin z časovky a ta se ukončí, otevře se ti čtvrtý úkol a dodáš plodiny. To znamená, že akce funguje a modíci to také napsali správně...jen se zkus zamyslet znovu a lépe

6. maris-ka5

maris-ka5 Zelenáč fóra

To je super, ze som v prvej ulohe dostala 5x zlty vybeh pre chameleony, len neviem co s nim budem robit ked nemam zakladny.

7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

3 úkoly hotovy ( stáje ) bylo to v pohodě ;)

Farmerama 95+ *** Bahamarama 217+
    farmařím od 5.10.2010

8. chachar12

chachar12 Zelenáč fóra

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš.Stačí,keď dotyčného oslovíš jeho menom,ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

Prosím,nevím kde najdu houbu_

Naposledy upraveno moderátorem: 17/1/15
  9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, houba = houby (hříbky) jak jsem tady už psal, hledej v plodinách :)
    snad máš dostatečně vysoký level na jejich pěstování

10. Ivona101

Ivona101 Pisálek fóra

Poradí mi někdo co můžu použít na chlívky z řemesla,když nemám mazlíky?

11. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Ivona101
    Jarní věnec +30% a Velikonoční marmeládu +30%

12. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já mám po těch zmatcích vše jinak..teprve plním první úkol, teď jsem spustila časomíru, tudíž dokončím zítra ráno, mělo by to klapnout. Všechny stromy vyndány, dokonce asi 100 dokoupeno, tam kde zůstaly volná místa, točím akční kvítek. Kdyby nebyly s touto akcí takové zmatky, každý by si asi předpřipravil stromy, jelikož bylo +100% BZ a překrývalo se to s komixem.tudíž jsme mohli mít všichni splněno.Nevadí, je mi jedno jak to dopadne, dnes vyrážím na srázek farmeramy, moc se těším, že uvidím faj lidičky;):D.
    Jinak akce vypadá dobře, tak držím všem palce...ani nevím kolik mám vypadávátek...jdu hodit očko....134..tak jsem v normě:D

13. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak mám po ranní sklizni růží a zeleného čaje. Teď už je všude aerokvět s vodou a hnojivem. Hnůj je u mě na trhu momentálně za 8,84 kr/ks, takže to se ještě vyplatí ;). Udělám 2 otočky, jak mám už naplánováno a potom farmu i baha přestavím na chlévy a hlavně ty povolené výrobny, tak snad to platí, protože jsem postavil hodně výroben arašídového másla a mám jich teď 30 :D. K tomu dám na divokou louku nebo mýtinu nějaké růžové chlévy a třeba bobří pily a mohlo by to padnout :).

Těmi výrobny arašídového másla jsem hezky provětral nářadí a výrazně se ztenčily zásoby ;).

aerokvět: 4528 / 15 000 ( chybí 10 472 ) + zaseto na všech plochách
    náklad: 321 / 700 ( chybí 379 )

14. Jasmina

Jasmina Pisálek fóra

Johnny aké chlievy si mal??,ja som nachystala 15ks na výrobu masla mám 30slonov...a prípadne ešte nejaké urobím ešte...poobede ich vytiahnem na Baha...som 97LV...tak snáď to nebude pre mňa prpblém...

15. Bobatenko

Bobatenko Zelenáč fóra

Tak pre mňa nič moc táto akcia. Dala som na polia všetky stromy, čo mám a pozbierala som len 21000 BS. Za 24 hodín ich otočím ešte raz, ale aj tak to bude málo. Zbytočne minutých niekoľko stoviek mulčovačky

vlasaty-had tohle ocenil(a).
  16. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

Já tuto akci hodnotím jako jednu z lepších, konečně změna. Aspoň se závity protáhnou. Úkol číslo tři mám hotový a jedu si v pohodě 4. Myslím, že v pondělí si už zase můžu vydechnout v pohodičce.

17. majka20081

majka20081 Pisálek fóra

poradí mi někdo co jsou to tí mazlíčci a co dělají nejsem moc skušený hráč děkuji

18. lejipa

lejipa Aktivní autor

první úkol hotový,druhý napůl,třetí se uvidí :music: o víkendu málo času a v noci vstávat nebudu,ať se daří:D

19. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj majka20081, všetko o mazlíčkoch nájdeš tu >klik<
    Peknú hru prajem

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  20. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Zdar všem.
    Prokousala jsem se naštváním i smířením se a teď již v klidu mohu něco napsat. Na akci jsem se připravovala, ale protože jsem pracující člověk rozhodla jsem se, že nejdříve rozpěstuji a časovky nechám na víkend, kdy mám vyjměčně volno a nemusím do práce. Takže jsem vyhodila pouze obří stromy, kterým to trvá dlouho. Tudíž když jsem zjistila, že akce je posunutá, tak jsem vyhodila večer stromy, hodila jim zrychlující hnojivo a když jsem včera v 18 přišla z práce, první úkol jsem splnila. Rozpěstovala jsem si akční kvítí a dnes ráno jsem po velkém laborování, která stáj nese kolik bodů a tudíž jaké mám vyndat ven a jaké ne, protože v liště jich mám tolik, že bych zaplnila celou farmu 3x, vyndala ven stáje. Večer sním věnec a marmeládu a sklidím. Počítám, že na jeden zátah udělám časovku. Vyhážu nepotřebné stáje a pojedu dál v akčním kvítí. Díky tomu budu mít dostatek času navařit a odpočinout si po náročných 14 dnech bez volna. Mám splněné 2 úkoly a zbytek bude na pohodu s MJS a pidipolema. Tentokrát jsem na pozdní začátek akce nedoplatila a jsem tomu ráda.
    Držím palečky všem s vyskakovátky i s plněním časovek. Přeji všem krásný a pohodový víkend a mnoho úspěchů.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.