FARMERAMA komiks #7 - Z ptačí perspektivy (16.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 14/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. BAMBULKAJIŘINKA

BAMBULKAJIŘINKA Pisálek fóra

Zdravím farmáři, ale reaguji na lenak67. Taky jsem vytočila na kole štěstí 200 % bz do stodoly, ale zdaleka nemám první úkol. První jsem očesala stromy a pak točila. Mám 2000 kytiček a na vypadávatka se raději nekoukám. Hodně štěstí nejen ve hře. Jiřina

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  2. evca190

evca190 Vážený autor

Mám napěstováno 5 646 ks akční plodiny, vypadávátek mám 287 ks. První dva úkoly jsou hotové a teď jsem dala všude chlívky a ráno to odstartuji ;) Snad ty chlívky budou stačit. Obr stájí mám jen pár, tak jsem dávala růžové, červené a oranžové chlívky. Sama jsem zvědavá jak to dopadne :music:

3. evulik011

evulik011 Rádoby autor

Já až teraz rozpestovávam, akosik som zabudla, že má začať akcia. Zistila som to,až ked som nasadila a všetky obrie stromy pozbierala. Už som mohla mať aspoň prvú úlohu. Dúfam, že to stihnem všetko dokončiť.

4. -Pandík-

-Pandík- Zelenáč fóra

Ahoj všem, jak tak koukám, už má pár hráčů skoro hotový první úkol ... Nějaká rada jak na to? Pro někoho, kdo má "jen" tři obr stromy a tudíž mu první sklizení všech stromů dalo cca 8000, takže hurá - za 9 dnů bude první úkol splněn:p

5. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Takže jestli počítám správně, použití podpůrných marmelád a mazlíčků není vyloučeno, tudíž:
    jarní věnec +30%
    Velikonoční marmeláda + 30%
    Dva draci +40%
    Sova +10%
    Vrána +5%
    Noční můra +20%

Haluz na stromě pro zvýšení BZ výroben a stromů pokud dobře vím není, takže celkem to tedy dává 135% bz na vrch... no a teď ještě spočítat, kolik tedy musím dát do kupy BZ...

PS: ještě na superobry by se vyplatilo zuzihnojivo... ale to vykopne jen stromy...¨
    Jdu to hodit do excelu xD

Naposledy upraveno: 16/1/15
    skalara.v a -Pandík- tohle ocenili.
  6. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Hezký večer, tedy takovou botu jakou jsem dnes provedla, se mi snad ještě nestalo.....než jsem spustila časomíru, sklidila jsem stromy....30 tisíc BZ v čudu...si neumíte představit, co to se mnou málem udělalo. Jelikož jsem ze Šumavy...ustála jsem to:)
    První úkol mám už ale hotový a ještě chvilku a budu mít i druhý...přeji fajn hru.

7. Simík21

Simík21 Znalec fóra

to Pandík: no stromy jsme měli pozuzené a taky jich asi chce mít více než máš ty... já osobně mám, kromě obříků, stabilně stromy okolo každé plochy v těch plonkových jednopolíčkách :) a pochopitelně mám tam především ty co dávají hodně BZ (spoustu javorů, oliv atp.)

skalara.v a -Pandík- tohle ocenili.
  8. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

boing-květ: Mám 1534. Ideální stav 1125. Plním na 136,4% Hotovo 10,2%
    náklad: Mám 152. Ideální stav 52. Plním na 292,3% Hotovo 21,7%

Julinka11 a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  9. Gábi85

Gábi85 Pisálek fóra

Pěkný večer, tak jsem si myslela, že první úkol nedám celý, ale vypadá to velmi nadějně. Zbývá mi necelých 20 tis. BZ, což dám zítra úplně v pohodě. A to mám k dispozici jen pět obřích stromů. Velký vliv na sklizeň měla samozřejmě velik. marmeláda a jarní věnec. Snad se mi i zítra podaří splnit druhý úkol. Všem přeji fajn hru :)

skalara.v a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  10. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

po splneni prvej a druhej ulohy,mam vsade chlieviky a obrie chlievy,plus mini policka s akcnou rastlinkou,rano spustim tretiu ulohu a hor sa dalej
    aerokvet - 3 560
    naklad - 215
    zatial som spokojna,sadim a chovam len na baha, hlavnej luke a na divej luke,na rubanisku mam obrie stromy a zopar mini policok,nechce sa mi vecne prerabat rubanisko,takze fachcim len na troch plochach :),som daka leniva sa babrat s tym presadzanim ;)
    farmari -nezufajte,ono sa to dako da zvladnut,je tu kopec rad a napadov,staci si len precitat niektore prispevky vybrat si co vam vyhovuje ;)
    zelam pekny zvysok vecera a krasny nicim neruseny vikend ;)

11. Floutek80

Floutek80 Rádoby autor

Hm, já mám přes 40.000 a to nemám ani jeden obří strom a nemám mazlíčky... A taky to jde. Zítra ráno to dorazím. Stáje budou o dost slabší, nemám žádné červené, růžové a podobně, jen pár oranžových a spousty základních, za které je prd. No, nemůžu mít asi všechno...

12. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Neumím počítat. Poslední otočku akčních plodin jsem dala jen na Bahamku a část divošky a teď chybí 36 akčních plodin. Pár políček hodím okolo chlívků nebo stromů už přestavěné farmy. Zítra moc času na farmaření nebude, tak jsem jela s SH, na obr stromy nedám dopustit. Ještě tak kdyby byl zaveden do hry strom na SK ;).
    Vypadávátek na 5. úkol zatím dodáno 132 ks.

13. babicka1957

babicka1957 Pisálek fóra

panebože, ono to až do ted neplatilo, či co?výrobna je výrobna at čehokoliv,až takhle to musím studovat, abych něco uhrála?

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  14. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Pro dnešek už končím. Vypěstoval jsem maximum, co šlo, takže spokojenost :). Na noc jsou všude růže a na baha zelený čaj. Zítra udělám 2 otočky akční a potom zase přestavět na chlévy a hurá na 3. úkol :p. Náklady jsou naprosto v pohodě.

aerokvět: 5250 / 15 000 ( chybí 9750 )
    náklad: 237 / 700 ( chybí 463 )

15. jaji

jaji Vévoda fóra

tak ja poslenich 250 kviti do 2.ukolu a jdu na casovku.... sklizim jak tydyt rucne, bo nemuzu pouzit kombajn, mam uz pripravene chlivky.... zacinam litovat, ze jsem neporidila draka.... ale co, nebudu mit vsechno, na to uz jsem si za tu dobu tady zvykla. Padatka me zatim nerozhazuji... sice jich padlo malo, 104, ale taky mohlo byt hur ;)

skalara.v a karolinka120484 tohle ocenili.
  16. PARAŠUT

PARAŠUT Pisálek fóra

Mám obavy z 3. úlohy. Nemám ružové farmy, červené asi len dve. No a z oranžových, či žltých veľa fariem veľa bodov nenazbieram ... Vie niekto poradiť, ako na to?

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

PARAŠUT
    Ahoj,dej na plochu co máš a když nesplníš na 100% nevadí, připíše se ti jen část odměn a můžeš pokračovat dál, ale držím palce ať ti to vyjde :)

skalara.v, karolinka120484 a jaji tohle ocenili.
  18. teta.skrblice

teta.skrblice Rádoby autor

Tak já nestihnu všechny stromy...což znamená počkat až vyprší čas...ach jo ten se tak vleče

19. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

No tak 60 000 BZ nebo BBZ v 3-tím úkole-to bude oříšek.Mám cca 6000 BZ teprve splněno,ale na noc dám co najdu s nejvíc BZ,třeba oranžový vrány,krávy atd.Na růžovky jsem použila SK a za 10h dozrají i obr stáje,měly by dát min. : 6x 1137=6822 BZ
    No bude to zajímavý.ještě zkusím na Baha něco vykoumat,případně nakoupit v dílně papuščí pírka nebo něco

evca190 tohle ocenil(a).
  20. Rony84

Rony84 Perspektivní autor

To je super, jak se nedá použít kombajn, kdy potřebujeme, protože bychom si sklidili něco, co zrovna fakt nepotřebujeme..
    To je zase hodně domyšlené.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.