FARMERAMA komiks #7 - Z ptačí perspektivy (16.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 14/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Ahoj Kaolíne, tys už dlouho nesbíral ručně, viď ?:D
    Máš pravdu, je to opruz ! Děsnej ! Každej den!
    Mně stromy udělaly jen cca 8tis., ale to neva, hlavně že to jede xD
    Ať se daří!

2. Simík21

Simík21 Znalec fóra

tak první úkol mám taky v poho a bez problémů... xD pevný nervy těm co to zlobí... měla jsem docela strach to pustit hned, ale vyšlo to ;)

a bedýnek mám 129 :) to je taky slušný :)

Naposledy upraveno: 16/1/15
  3. *Kolčava*

*Kolčava* Pisálek fóra

První úkol také splněn a jdu do práce, kytka až zítra.

Simík21, Lyzarka a Batory tohle ocenili.
  4. 1597851M

1597851M Perspektivní autor

První úkol splněn bez problémů.Vše funguje bez problémů.
    Všem pevné nervy a hodně štěstí s padáním nákladů...

5. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Super :).....první úkol hotový.Rozpěstovávám na druhý a v pohodě se jede dál. ;) F88 , Baha158

Simík21 a Lyzarka tohle ocenili.
  6. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahojky, mám vše v pořádku, první úkol hotový. Bedniček napadalo šikovně 124 kousků. Držím palce všem, co se jim časomíra pokazila, nebojte, minule jsem byla mezi těmi co se jim to přihodilo. Všechno se tehdy dalo do pořádku. Jen to chce klid a pevné nervy.

Simík21 tohle ocenil(a).
  7. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Ahoj,sklízím ručně,body se připsaly,zítra ráno než půjdu do práce,tak sklidím ještě jednou stromy,snad to bude stačit a když ne,tak nevadí,dostanu poměrnou část,taky dobrý-:)

skalara.v a Simík21 tohle ocenili.
  8. Ria30.

Ria30. Guest

Ahojte
    Zistil sa problém s nepripočítaním BS zo zberu stromov u hráčov s premium a automatickým zberom >klik<
    Prosíme o trpezlivosť, problém je v riešení, viac zatiaľ nevieme

9. avotram

avotram Rádoby autor

PARASUT-a není to tím,že když si spustil autom.sklizeň stromů,že se vlastně sklidili před 11.00 hod?
    k akci,na tolik xxl stromů jen 120 vypadavatek

10. .[Mišule].

.[Mišule]. Pisálek fóra

První sběr ze stromů - 25 103 BZ.. Teď jsem všude dala zuziino hnojovo, takže ještě dostanu 1x tu samou cifru .. Pak budu hold muset nějak těch 10 000 BZ se stromků za ten zbývající čas ,,vytřískat" :D

Vypadávátek ze stromů a karafiátů pouze 98. Hold nám štěstí nepřeje.

evca190 a Lyzarka tohle ocenili.
  11. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

První úkol splněn, v klidu rozpěstovávám....Mám nějaké chlívky, ale 60 tisíc nedám, nechám po sběru těch co mám časomíru plynout a uvidíme...

evca190, Lyzarka a Janké861 tohle ocenili.
  12. hudy260

hudy260 Perspektivní autor

Tak mně se zase něco povedlo....říkala jsem si, zatočím kolem, i když je dole výroba mléka, hlavní výhra byla 100% do stodoly na 24 hodin...páni a já měla kliku, fakticky to tam spadlo!! Jenže z té radosti jsem zapomněla spustit časový úkol a sklidila hlavní farmu kompletně plnou stromů...no to jsem si nadávala! Naštěstí jsem na to přišla hnedka, protože na 1.farmě jsem měla hnedka splněno a tady nic...no ze zbytku jsem naštěstí dala aspoň polovinu, ale plnění se mi protáhne...poučení: Raduj se pomalu!! o))

13. pesfanny

pesfanny Rádoby autor

To je mi super akce zase. Nejdříve to posunou ( farmu jsem měla připravenou už na včerejší start ) , teď se mi nepřičetli BZ, protože tlačím BP prachy za prémium! Kdybych tady měla někoho BP vedle sebe dala bych mu výchovnou. Hraji jen již ze zvyku a proto jít opět zítra na sraz ;)

14. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Zdravím přátelé,
    tak akcička konečně rozjetá,
    první úkol mám splněn bez problémů hned na první zátah,
    teď rozpěstovávám a u chlívků uvidím, jak to bude vypadat.

Všem přeju zvládnutí akce podle představ a příjemné farmaření

Batory, michalka59 a evca190 tohle ocenili.
  15. aamperzg

aamperzg Aktivní autor

První úkol splněn bez problémů. Na hlavní louku jsem dal prémiové(velké stromy) XXL a XL a okolo na malá políčka mléčné stromy. A úkol splněn na jedno kliknutí. Ani jsem nemusel do časového úkolu sklízet osatní louky. Ono když je za strom 2000 nebo 1500 BZ jde to samo.

evca190 tohle ocenil(a).
  16. -retriver-

-retriver- Zelenáč fóra

No, já čekám, jestli opraví chybu, sklizeno celá hlavní farma stromů se všemy bonusy a nenačetlo mi to ani bod. Akce byla správně zapnutá, časomíra jede. POdle mých propočtů by to mělo být cca 35000 bodů a mám 300 za zapomenutý strom. Zatím veliké zklamání, snad to opraví

17. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Já asi nesplním celou akci. Nebudu mít totiž čas. :( Takže všem hodně štěstí. ;)

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Také mám 1. úkol hotový. Dřeviny hodily neuvěřitelných 235 tis bodů. Fíha :D (nic jsem nepropočítávala, prostě jsem to zasázela všude ;)) Jarní věnec, velikonočka, zkusmo i mrkváč a samozřejmě mazlíci.
    Bedniček 136 kousků. Rozpěstovávám, ale jdu makat, tak pokračování večer. Ať se daří

19. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Zdravím všechny nadšené hráče. Pustila jsem se po několikaměsíční pauze do akce a zatím to vypadá dobře. První úkol splněn hned po ranní sklizni a to jsem si myslela, že ho udělám na dvě sklizně. No....příjemné překvapení. Nákladu vypadlo napoprvé 115 ks, takže taky spokojenost. Rostliny by taky neměly být problém a stáje budou v pohodě.
    Odměny tak nějak neřeším. Jsem ráda, že se zase dostavila chuť hrát :p

20. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Prajem vam vsetkym pekny den a pohodovu akciu ,,umna zacala az teraz,,pracovne povinosti nedovolili na 11h,,,ale hned som ostala velmi potesena ,,za party listky sa mi zadarilo 200% BS a nova kvetinka do stonky,,co som si vsimla ze uz aj ta je k dispozicii...idem si to tu este precitat ,,co je nove a vsetkym krasny vikend

http://www.ulozisko.sk/obrazky/719465/kolesso.jpg

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.