FARMERAMA komiks #7 - Z ptačí perspektivy (16.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 14/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Crower

Crower Vážený autor

HOTOVO :D :D :D :D Dobrá akce, příště zas :D

2. takjo

takjo Pisálek fóra

Tak já pro jistotu body do úkolu nedostal nikde vše sklizené a na nic tím to je paráda čas běží body nikde a stromečky mohou růst znovu

3. badaji

badaji Obyvatel fóra

Po znovu přihlášení jsou stromy nesklizené. Sklízím a BZ se konečně přičítají.

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Pro začátek 132 nákladů, to je dobrý, ale u stromů špatný. Sklidila jsem stromy za 402 700 BZ a nepřipsalo se mi do úkolu ani ň. Úkol je spuštěný a nehotový stále. Už jsem psala na podporu, tak jsem zvědavá jak toto dopadne. Tato akce se nějak nedaří, nejdřív posun a teď toto :(
    Edit: tak jsem se dozvěděla, že jsou hlášeny problémy a jsou v řešení. Snad se vyřeší brzy -.-

Julinka11 tohle ocenil(a).
  5. alenka0

alenka0 Pisálek fóra

tak fajn stromky sklizene a vubec se mi nenacetly do ukolu a to jsem 3xvypla a zapla:(takze cas bezi uroda ze stromku nikde na to ze to odlozili a zase to blbne to je akorat k zlosti asi presidlim na jinou farmu uz mne to prestava bavit 2x se clovek pripravi na ukol a je to o nicem

Naposledy upraveno: 16/1/15
  6. bedoini

bedoini Pisálek fóra

první ukol hotovo zatím běží

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

U mně tedy vše v pořádku a žlutí chameleóni jsou v liště !!:) Jestli to nebude tím,že jsem po dlouhé době sklízel ručně!:)

Lyzarka tohle ocenil(a).
  8. PARAŠUT

PARAŠUT Pisálek fóra

Nenabehli mi žiadne body za zber úrody zo stromov. Podľa počtu získaných bodov by úloha mal byť bez problémov zvládnutá a nič. Nula bodov :-( a čas samozrejme beží ....

9. papulice

papulice Veterán fóra

tak mě nejdou na farmu umístit stromy,neví někdo proč?takhle úkol nesplním a ještě to blbne a plete se mi tam německá farma,takže pořád se odhlašuji a přihlašuji,hmmm bezva...

10. cipísek53

cipísek53 Perspektivní autor

sklizeno a vše se načetlo. zatím to snad jde.

11. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Také jsem sklidila a úkol bez problémů ukončen. Všem přeji ať se jim daří
    Jenom mě zaskočila tabulka při přechodu na Baha? Neví někdo co to znamená??

Janké861 a Julinka11 tohle ocenili.
  12. -Spoony-

-Spoony- Pisálek fóra

U mě dobrý, přes 64000 bodů jen z hlavní louky :))

13. Floutek80

Floutek80 Rádoby autor

U mně taky fajn, dal jsem 41 K bodů, takže bych to měl zítra ráno dorazit...

14. evca190

evca190 Vážený autor

Vyskočilo 156 vypadávátek a první úkol mám hotový ;)

15. pardalka

pardalka Pisálek fóra

Také v pořádku hotovo, držím palce těm, kteří sklidili a jsou na nule. Třeba jim dají něco navíc, jako posledně.
    -Jara25- A též by mě zajímalo, co to bylo za tabulku při návštěvě Baha. Už se tam znovu neukázala....

16. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Jen blbni a půl dne tady budou otázky, jak je to možné, že tvoji už jsou žlutí xD
    Akci jsem původně dělat nechtěla, ale protože stromy na ploše jsou u mě standart, tak první úkol ani nebolel. Sice jsem dala Aero kytku rozpěstovat, ale uvidím podle nálady, kolik kusů z políček vydoluji.
    Tak ať se daří a snad to tady nebude samé........a mě to nejde a proč to zase nejde a půjde to vůbec ? :p

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak to mně fakt nenapadlo!xD

18. PARAŠUT

PARAŠUT Pisálek fóra

Takže problém, ktorý sa vyskytol. Stromy na troch plochách - hlavná lúka, divá lúka a rúbanisko som pozbieral prostredníctvom automatického zberu ovocia a do úlohy mi nezapočítalo žiadne body. Na BAHAMARAME som zbieral ručne a tam mi body pekne započítavalo. Predtým som aktivoval všetky možné sloty na bonusové body, ktoré mi takto vyjdú navnivoč.
    Prečo nie sú do úlohy započítavané body z automatického zberu stromov? Ako sa bude riešiť tento problém?

19. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak u mě všechno v pořádku,na všech farmách první úkol splněný,vypadlých bedniček přes 100,uvidíme,jak to bude padat dál.Hezkou hru a pevné nervy,těm co jim hra nějak blbne.

Simík21, megi1967 a Lyzarka tohle ocenili.
  20. Markétka1111

Markétka1111 Pisálek fóra

Takže akci jsem začala s tím, že jsem sklidila stromy a nic se mi nepřičetlo. Tudíž už nemohu stíhat, když mi běží časomíra, bohužel kvůli tomuto problému končím

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.