FARMERAMA komiks #7 - Z ptačí perspektivy (16.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 14/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Dobrý večer,tak jsem se vrátila z práce a nestačím se divit.Nejvíc mě štve,že jsem vyplácala spoustu SH a zuzika a nic.Myslela jsem si,že budu mít prví úkol hotov a co teď?Už tolik SH ani zuzika nemám,takže zítra 1 úkol asi nedám:mad:snad to budou nějak kompenzovatxD?

2. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Lyžařka a ostatní dotazující se k plnění úkolu. Fungovat by to mělo takto, pokud pustím úkol č. 1 a neudělám ho do 4% a ukončí se, úkol půjde splnit znova a současně budu moct dodávat do úkolu č. 2. Ale kdyby se mi podařilo ukončit úkol č. 2 a současně ještě stále běžel úkol č. 1, úkol č. 3 začít nemohu, protože stále běží úkol č. 1. Po skončení úkolu č. 1 budu moct ihned spustit úkol č. 3 za předpokladu, že mám dokončený úkol č. 2. Informace od RT jsou příliš stručné.
    Pěkný večer danda

PS: a když jsme u toho, dneska farmu ignoruju - pošlu pouze dárečky sousedům a do zítra mě tam neuvidí.

Naposledy upraveno: 15/1/15
  3. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Taky mě dnešní renonc naštval, nesklízela jsem záměrně ani ráno, měla vysazené všechny stromy - že oželím dnešní plodinový bonus, abych měla po zahájení akce dost BZ ze stromů a dost vypadávátek....z práce jsem přišla po páté, a teď nemám nic z žádné možnosti. No co, je to hra.
    Ale co mě opravdu zklamalo je přístup RT. Hraju hru skoro od začátku. A to byly běžné i několikadenní výpadky hry - ale tehdy RT měl ve slovníku i "omlouváme se" - "mrzí nás to" - "děkujeme za trpělivost" - "promiňte",.....
    Chybu může udělat kdokoli, ale slušný člověk ji je schopen uznat a omluvit se. A to mohli udělat hned - i když ještě nerozhodli jaká bude kompenzace atp.
    Slušnost - chci opravdu po RT příliš? (pro nováčky - RT je Realizační tým, což není totéž co moderátoři, zde naopak děkuju dandě-vnovis)

4. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Tak jsem také dorazila z práce....a protože už mě RT nenachytá a vím co od nich mohu čekat:p ...tak VŽDY před akcí vlezu na fórum, zjistit jak se to vyvíjí.

Takže jsem si teď sklidila celou farmu, a ukážu se tu zase zítra večer po příchodu z práce. A to už bude vše zase "dozráté" takže 1. úkol dám díky sekvojím na jeden švih a se zbytkem se poperu následně.

Daleko víc mě dneska vytočila moje zbrklost v reálu - čistila jsem našemu chameleonovi jeho " špajsku" - čti: krabici plnou cvrčků,
    no nevysypala jsem ji?>:( Zapomeňte na to, že jsem všechny pochytala....tak teď občas odskakuju od PC a lovím po obyváku objevivšího se cvrkala

5. m2707

m2707 Znalec fóra

Od zítra další akce RT na peníze - párty lístky. Ten stonek, který bude výsledkem květin z kola štěstí, by měli dát zadarmo jako kompenzaci za dnešní den, bez nákupu párty lístků.

6. dasa717

dasa717 Aktivní autor

Ahoj modíci, přeji Vám pevné nervy a věřte, že naše hudrání je vypuštění páry a je směřováno na RT. Hold, ten první náraz ale schytáte vy. Všem ostatním přeji štěstí v akci a s většinou farmářů plně souhlasím. Pro mě akce začne až večer, kdy přijdu z práce domů. Jeden kladný přínos ale už z akce mám. Poprvé za ty roky, co hraji jsem vyndala z lišty všechny stromy a je to nádhera. Ani jsem netušila, že jich mám tolik, zaplnila jsem celý ostrov. mýtinu a louku.
    Pěkný večer D.:)

7. Gábi85

Gábi85 Pisálek fóra

Ahoj, akce se mi líbí, půjdu do ní určitě :) konečně další inovace v akcích. Vypadá sice náročně, 60 tis. BZ ze stromů asi nedám, stejně tak u stájí, ale odměna přeci jen nějaká bude a to se mi na tom právě líbí. Takže v podstatě každý může něco získat.

-Pietro1976- tohle ocenil(a).
  8. Simík21

Simík21 Znalec fóra

to lyzarka a danda-vnovis: díky za odpověď, chápu-li to tedy dobře, tak bez splnění 2. úkolu, nepůjde ten třetí... ;) takže ho není možné přeskočit... :p budu to tedy dělat klasicky postupně, protože napěstovat 2tis. akční, když bych na to neměla dost prostoru, díky zvířátkům, by trvalo dost dlouho xD

evca190 a Lyzarka tohle ocenili.
  9. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

• Prosím nevkládej více příspěvků hned pod sebe. Když chceš něco dopsat nebo změnit, použij u svého příspěvku volbu upravit.
    Tak to jsem tedy pěknej "blb" přilítnu z práce aktivuju možné marmošky na zvýšení BZ - všechny stromy připravené a akce nikde Tak to je dílo.:eek:

To je dobrej čas - 11 nebo 14,jak pro "raňáky" tak "odpoledňáky"ale že mi celej den stojí farma plná stromů to mě štve,obzvlášť když jsem zbaštila marmelády :-(
    A jak píšou ostatní,škoda toho ultrahnojiva

Naposledy upraveno moderátorem: 16/1/15
    Julinka11 tohle ocenil(a).
  10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak ne-start mi nic neztratil, jen jsem sklidil a sel dal... ale zitra v 11 nebudu mit cas, ono se to stejne zpozdi, takze neni problem... jen jsem chtel casovku dat v sobotu a druhou v nedeli, to bych videl sanci dopestovat akcni na druhy ukol, takhle to pada...
    Proc si v ankete preji lidi, aby akce PRESNE TAKHLE dopadly? Protoze se nedari odstartovat casto ani 3 roky opakovanych akci, takze chtit aby akce byly pestrejsi = zmeny = problemy...
    Tak si drzme palec na zitrek a pak na casovku...

nanyblacks a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  11. JMJH

JMJH Znalec fóra

Tak jsem konečně přelouskala všechny stránky příspěvků... a už zase něco přibylo... naskočilo mi to v angličtině...

danda-vnovis - ahoj, díky moc za vysvětlení, PROČ je ten posun akce.. I za vysvětlení Lyžařce, jak je to s těmi úkoly..

Lyzarce, Lucyi a dalším taky díky za příspěvky..

-Pietro1976- - díky moc za komiks.. perfektní..

evainfo - mohla bys mi vysvětlit, CO konkrétně považuješ za hovadiny a PROĆ?

Všem (kdo o to stojí) přeji dobrou noc a taky jen pošlu dárky a další cesta na farmu bude až zítra...

Lyzarka tohle ocenil(a).
  12. gemin1

gemin1 Aktivní autor

No nic, od 14hod jsem to už trochu rozdychal a jdem se chystat na 11hod (snad) - at žije závislost

13. gazela52

gazela52 Aktivní autor

Tak drzost RT nezná mezí. Místo omluvy za zkaženou akci si dovolí chtít peníze za zlevněné párty lístky v nové slevové akci. Asi si máme koupit ty, co bychom dostali jako odměnu.Nad tím už zůstává rozum stát

14. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Tak po tom všem co jsem dnes na farmě zažila se začátkem akce a po konečném rozhodnutí to teda teď ještě narychlo předělat jinak ,,,,,tak to už opravdu nemá chybu ;) http://prntscr.com/5sy35e

15. kachy1

kachy1 Zelenáč fóra

Tak jsem se snažila jak blázen a prd. Bohužel, zítra (defacto dneaska) mam narozeniny, tak budu slavit a tuhle akci asi nezvladnu.Jinak hráčům ZDAR :)

16. -Tonda1-

-Tonda1- Rádoby autor

Tak nějak nechápu, proč je šťastný den plodin, když má skoro každý hráč zaseté stromy a připravenou farmu na jejich sklízení. To někdo asi nedomyslel nebo je to záměr, aby nám zavřeli klapačky, že jsme otrávení z akce, která měla včera začít a nezačala? Že by to bylo odškodnění ??? xD:pxD Tak to bych tedy pěkně poděkoval.....

skalara.v tohle ocenil(a).
  17. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

všude zasazené stromy všemožně vylepšené - a pochopitelně zralé, od včerejška se plácám přes ruce, abych je náhodou nesklidila (naštěstí stromy neshnijou) - tolika vrtulek by mi bylo líto:).Na akci byl asi připravený kdekdo z nás a tenhle podraz se nás dotknul všech. Šťastný den plodin to tedy skutečně nevylepšil - nejsou kam dát:). Tak tedy přeji hezkou hru všem a nenechte se otrávit :)

skalara.v a Julinka11 tohle ocenili.
  18. JessikaJessika

JessikaJessika Rádoby autor

tak jsem zvědavá jestli dneska akce začne přesně, ale vsadila bych se o čokoládu že ne ;)

skalara.v tohle ocenil(a).
  19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

A začne vůbec ???xD
    Jak tak bloumám po farmě,zjišťuji, že bych dal nejraději někomu přez hubu.:p Na 11 hodinu mám pouhých 13 polí 2x2, na pěstování akční plodiny.Zbytek bude k dispozici až kolem 13:30!:oops:

20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj kaolín11,

bohužel Ti na tohle odpověď nedám, je to prostě stejné jako by jsi se po přečtení předpovědi počasí ptal a bude tady vlastně pršet, sněžit nebo bude slunečno.
    No asi budu muset poděkovat našim úředníkům, že jsem včerejšek strávil zbytečným cestováním mezi Moravou a Prahou. Vyjímečně nervová soustava trpěla na D1 méně než na farmě.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.