FARMERAMA komiks #6 - Dohoda (6.11. - 13.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 5/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. silviec

silviec Mistr fóra

jelikož jsem tez včera pocitala, pocitala, pocitala, něco me matlo, a prave musim odjet, tak časovku hazi az na sobotu, aspoň něco bude napestovano, a myslim, ze ji pak s 2,5 otočkami 4.h.dam, , nooo uvidi se , preji stesti ostatním a jen mile prekvapko

Lyzarka a Mersi7 tohle ocenili.
  2. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Dobré ráno...tak i přesto,že se tu radilo aby se časomíra raději nepouštěla tak já nemohla čekat a pustila jsem jí...dnes je jedinej den kdy časovku můžu splnit,protože o víkendu jdu do práce a netuším do kolika hodin budu pracovat a nechtěla jsem to prošvihnout....při ranní sklizni s mazlíčkama+velikonoční+cukinák a mrkváč mi to dalo 19 000BZ zasadila jsem tedy krátkou která mi tet po sbírání dala 11 000BZ za 3 hodinky jí seberu a dám dlouhou kterou seberu opět s mazlíčkama...myslím si,že to dám,protože toto mám po jedné sklizni dlouhé a po jedné krátké[​IMG] :D:D

skalara.v, Lyzarka a evca190 tohle ocenili.
  3. verner1971

verner1971 Zelenáč fóra

Dá se časomíra zopakovat až doběhne? Nějak jsem si špatně spočítala a nestíhám to.

4. evca190

evca190 Vážený autor

verner1971 nedá, takže se snaž napěstovat nejvíc co půjde ;)

5. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Tak já časomíru spustila teď ráno, sebrala jsem hlavní a divošku. S pomocí 4 sov, vrány a dvou dráčků,cukiňáku, velikonoční a chleba mě to hodilo 14925 BZ. Nasadila jsem na pidi mák s vodou a letím k doktorce. Na zbytku mám pohopole, ty budou až se vrátím.

A běda mě, běda mě,:wuerg: jak to nepude

alexandrakerulova00 a mousicka tohle ocenili.
  6. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tak jsem to taky spustila . Po ranní sklizni 14712 BZ... no uvidíme .

7. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

No, tak já jsem si včera vše propočítala, rozpěstovala co se dalo (začala jsem až kolem šesté večer), zasela na noc na pohopole s SH, že ráno spustím časovku. S roztržitostí sobě vlastní jsem aktivovala kombajn, slupla cukiňák, mrkváč a MJS, na to pinkie a asi tak pikosekundu před tím, než jsem klikla na "sklidit", jsem si uvědomila, že jsem si já kometa nespustila tu časovku. Uff! Ještě že mi to do toho mozku dorazilo včas.
    Takže vše OK a po ranní sklizni mám 27.884 BZ. Pokud jsem něco nezmastila, tak do večera by mělo být v klidu hotovo.
    Musím říct, že mně se akce docela líbí. Jsem vděčná za jakoukoli změnu a oživení.

nona2222, evca190 a mousicka tohle ocenili.
  8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Sice mi akce připadá překombinovaná a vůbec nemám ráda komix (comics komiks?), ale jsem měkkota, neodolala jsem. Až na to, že jsem včera zapomněla zasadit.:music:xD

alexandrakerulova00 a mousicka tohle ocenili.
  9. WeneeWenee

WeneeWenee Rádoby autor

Evča 190-ahoj,dík za podporu,no nie sú peniažky na veľkonočnú marmeládku,som rada,že mám MJS,mrkváč a cukiňák,ale neva,koľko stihnem,toľko bude :),škoda,že nemám ani jedného mazalíčka,no,čo už,o chvíľu ma čaká druhý zber,tak uvidíme :) a reťazí mám zatiaľ 167.

evca190 tohle ocenil(a).
  10. julinka64

julinka64 Rádoby autor

• Tu je diskusia k akcii, prosím nevytváraj nám tu OT-písanie mimo témy. Ďakujem.
    Prosím o radu:( Můžu použít koláč když nejsem pekař?Budou bonusové body připsány??? Moc děkuji . Všem krásnou hru!

11. disla

disla Pisálek fóra

• Neodpovedaj prosím na príspevky, ktoré sú OT. Ďakujem.
    julinka64 ano, můžeš a body budou připsány

12. mousicka

mousicka Guest

Ahoj julinka64,
    áno môžeš. Je úplne jedno či máš dané remeslo alebo nie . Prosím nabudúce podobné otázky smeruj do Nováčci alebo všeobecné dotazy. Tu je diskusia ku komixu. Ďakujem a peknú hru.

13. Betty

Betty Pisálek fóra

Tak 1. úkol splněn, 3 plachtárny na ploše. Tak pohoda. Jde lépe než jsem čekala.
    Časomíru jsem pustila včera večer kolem 19 hod. když jsem ještě rozpěstovávala na velkých polích se zuzi. potom jsem sklízela ve 23 hod. 4 hod. a ráno 8hodinovky na všech polích. Ted v 10hod. 4hodinovky a je to. Mám cukyňám, velikonoční a mrkový.
    Přeji ať se daří.
    Jo a plachtárna s vodou trvá 3.16 hod

skalara.v a Laca-25 tohle ocenili.
  14. julinka64

julinka64 Rádoby autor

Moc děkuji za odpověď ,jste skvělí a přeji krásný den :inlove:

15. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Tak já po přečtení několika rad jak na časovku dala na noc poho pole s 8 hod , šoupla na to super hnojivo a ráno vybrala s mazlíkama , velikonoční mar. , cukiňák , mrkváč a ejhle hned bylo kolem 30000 bz a to jsem jela jen na 3 polích + půl lesní ...mám tam stromy , teď po další otočce kdy jsem zasadila na pidi pole 8 hon. a pohnojila SH , mi chybí okolo 10000 Bz do konce , nasazena 4 hod . a za necelé 3 hodky hotová časovka . Teď mi do konce zbývá ještě 21 :25 času , tak se to dá dokonce stihnout za půl dne . Všem přeji hezký den a pohodové hraní .

Naposledy upraveno: 7/11/14
    evca190, Lyzarka a Mersi7 tohle ocenili.
  16. Monicka79

Monicka79 Vycházející hvězda fóra

Tak já časovku pustila až ted tak zatím mám něco kolem 17 000 BZ tak snad to dám.Jinak je to docela podařená akce musela jsem zapojit i svůj mozek:D.A to se tu nestává často abych ho zapojovala

P.S. kdo potřebuje velikonoční nebo cukínák tak at si písne ráda pošlu mám ještě 4 volné dárky

skalara.v a evca190 tohle ocenili.
  17. disla

disla Pisálek fóra

Dobré dopoledne všem pro ty z vás co ještě soutěží jsem pracně rozklíčoval jak to v mém případě na mé farmě spočetlo body BZ.
    Zjišťoval jsem to podle toho jak jednotlivé bonusy v průběhu času odpadávaly. Snad to někomu pomůže.
    1) použil jsem poho pole celkem 169 polí. Zjistil jsem, že poho pole připisují u každého bonusu včetně základu 100%.
    2) použil jsem Zuzi hnůj 50%
    2) použil jsem cukeťák velikonoční marm., mrkvový chléb. Víc se do slotů nevejde. Celkem 110%
    3) dostal jsem od bambule 50%
    4) mazlíci 2draci a můra celkem 60%
    5) základ a runa 110%

Výsledek
    BZ % BZ x 2 %
    (součtem) za poho pole(souč.) za poho pole(součtem)
    základ 48 100 96 200
    runa 52,8 10 105,6 220
    Zuzi hnůj 76,8 50 153,6 320
    marmošky 129,6 110 259,2 540
    bambule 153,6 50 307,2 640
    mazlíci 182,4 60 364,8 760

Jednoduše: pokud vezmeme součet procent všech bonusů a nezapomeneme na základ tak v případě poho polí toto vynásobíme 2 a dostaneme výsledné BZ. V mém případě to bylo 364,8BZ za celkem 760% ( 48x 760% = 364,8 Protože se na všechny louky vešlo 169 poho polí vyšlo mi za první sklizeň 364,8 x 169 = 61651,2BZ a úkol splněn. Hovk Bohužel sloupce se mi slily tak se to trochu méně přehledné zajímavé je že v textu který upravuji sloupce jsou ale když to dám do uložit změny, tak se bohužel ztratí. Takže první číslo jsou BZ postupně součítáno,druhé číslo je procento, třetí číslo je BZx2 za poho pole součít.,poslední číslo je procento za poho pole postupně sčítáno.

Naposledy upraveno: 7/11/14
  18. janahumlik

janahumlik Zelenáč fóra

ahoj lidi, nevím, jestli tady už tento dotaz byl. Chtěla jsem se podívat na další úkoly, ale mám je uzamčené. Budou se otvírat postupně po jejich splnění? Teď mám aktivovanou časovku. Bohužel jsem si to špatně přečetla a aktivovala dříve, než jsem si začala rozmnožovat. Vrátit to asi nejde nebo ano?

19. D.NIKKA

D.NIKKA Rádoby autor

janahumlik- ahojky ak si si už spustila prvú úlohu časovú vrátiť to už nejde späť :) ale neboj hádam to stihneš :) ja som práve zistila, že to nie je až tak náročné :) spustila som ju včera v noci mala som iba tri zbery a už mi chýba iba nejakých 6000 BS :)

20. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Protože zatím není moc času, tak jsem před nějakou chvílí zasela opět delší třpytivý mák, a protože se mně zdála sklizeň s vodou až kolem půl šesté docela za dost dlouho, tak jsem myslela, že pohnojím. Ale jak jsem vběhla na trh, tak jsem z něj zas rychle s prázdnou utíkala pryč, hnůj za 275 KR za kus >:(. To by mně pohnojení vyšlo na všechny políčka víc jak 209 tis. KR a to tedy ať raději mák roste jen s vodou.
    Takovou cenu u hnoje ještě nepamatuji, teď jako potencionální kupující nadávám, ale být prodávajícím tak se samozřejmě raduji :music:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.