FARMERAMA komiks #6 - Dohoda (6.11. - 13.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 5/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mazurec

mazurec Stálice fóra

Ahoj všichni.Tak mi to nedá a musím se pochlubit,po dlouhé době sem udělala celou akci a to hlavně proto že sem chtěla,jinak většinou dělám jen část.

2. palko2007

palko2007 Pisálek fóra

Bonus kod o.k...

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Stromy i stáje vše do lišty nic moc :(:(
    Všem kdo splnil akci gratuluji

Farmerama 94 - Bahamarama 208
    listopad 2010

4. muskalina

muskalina Zelenáč fóra

Ďakujem za radu pajda361, naozaj som to našla v parku po dôkladnom prehliadnutí. Ja som predtým hľadala len na lište.

5. lejipa

lejipa Aktivní autor

hotovo :D a ještě i něco málo zbylo , z tajemných už všechno mám ,ale to je v 92 levlu asi normální a to co bych ráda,bývá málo :music: ale za stonek jsem ráda:D

6. rampusak

rampusak Veterán fóra

Nebýt včerejšího pročítání jak se lidičkám daří plnit nebo neplnit a doufám že spíš to první, tak ani nevím že je nějaký bonusový kód! Nebýt tu dvou hráček tak o něj nezakopnu a co dnes čtu tak i sousedi o něm nevědí. Proč? To je 30 SK pro RT ruinuící záležitost? Jejich praktiky mi začínají lízt pořádně krkem a jak napsala moje sousedka jsou to co napsala a nedá se to tu publikovat. Kdejaká kravina visí v ofiku týden aby náhodou někdo někdo neviděl že chtěj prašule ale tohle ne. Milé RT, laskavě si uvědom že tak trošku jsi náš zaměstanec a podle toho se chovej nebo si chlebodárců nevážíš? Podle kiksů co v poslední době děláš máš naše peněženky hrubě na háku a pár výpovědí by asi nezaškodilo. A jako první příkladem by měl jít ten nejvyšší pokud tam ještě je a já nepřišla o nějakou změnu. A abych nebyla mimo mísu, řetězy se rozpadaly, takže jsem na normálu co se počtu týče jako ostatní akce, skoro jednou tolik. Všem držím pěsti a pokud jste to taky nevěděli, ptejte se na bonusový kód co je někde zašitý. Fajn den. Pro modíky, kritika není na vaši hlavu, cihly bych házela na ty pomazaný.

skalara.v, AknedZ05AknedZ a Pavlahan tohle ocenili.
  7. cancelara66

cancelara66 Zelenáč fóra

přátelé farmáři,já opět nestihnu soutěž do finále,při běžném životě,kdy nemohu sedět u hry 24hod.se to dá opravdu stihnout těžko anebo jsem neschopný farmář,jen taktak co se drží nad vodu....

8. nikisek01

nikisek01 Pisálek fóra

chybí mě ještě 31řetězů...díky všem,co mě zaslali dárkem a vypadá to,že díky Vám to stihnu.....i díky bonusovému kodu,který mě byl zaslán holoubkem.....

9. Nováčci

Nováčci Zelenáč fóra

Ahoj, jak se dají někomu poslat zbylé řetězy? Akci jsem teď dokončila, tak bych ráda někomu pomohla. Díky

10. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Nováčci,
    musíš si najskôr pridať osobu ktorej chceš poslať darček do priateľov(samozrejme ak ju nemáš medzi susedmi), a to tak, že pôjdeš na poštu, napíšeš správu,potom klikneš na odoslané správy,označíš meno a dole ti zozelená možnosť pridať priatela. Prosím podobné otázky nabudúce smeruj do Nováčci, alebo Všeobecné dotazy.
    Ponuky a pýtanie darčekov sa môže jedine tu-posielanie a výmena darčekov.
    Ďakujem a peknú hru.

nona2222 tohle ocenil(a).
  11. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Ahoj, bonusový kod není nikde zašitý,je přístupný všem. Stačí se podívat sem tam do kalendáře. To přece není problém

12. Nováčci

Nováčci Zelenáč fóra

Děkuji za odpověď, myslela jsem, že to jde i nějak jinak.

13. babka7

babka7 Pisálek fóra

Prajem všetkým farmárom pekný deň --i já som dnes ráno mala hotovo -no išla som na magickú stonku no nemám tam továreň na plachty a tak stonka je nepoužiteľná čo s tým ahojte a nech sa vám na farmičkách darí ....

14. majki444

majki444 Zelenáč fóra

Já třeba ten bonusový kód v tom kalendáří nikde nevidím :eek: Bylo by možné ho sem dát?...děkuji... :)

15. mousicka

mousicka Guest

Ahojte.
    Pre všetkých vkladám bonusvý kód aj s odmenami.

skalara.v a nona2222 tohle ocenili.
  16. dana.susa

dana.susa Zelenáč fóra

Bonusový kód byl tam jako vždycky a už od včera 17:00 hod .. . a to hned na 1.stránce fora v "NEWSLETTER producenta". Myslím si, že než neustále kritizovat, tak je lepší se naučit číst!;)

17. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

• K žádostem o zaslání dárku používej téma v sousedech Zasílání a výměna dárků - danda-vnovis
    Moooooc prosím o zaslání řetězů, nestíhám, vypadávání minimální a čas se krátí...Díkyyyy

18. majki444

majki444 Zelenáč fóra

...nikoho nekritizuji... 8) Adminovy mousicka moc děkuji...krásný den všem :)

mousicka tohle ocenil(a).
  19. mousicka

mousicka Guest

Ahoj babka7,
    ak si splnila aj poslednú piatu úlohu, automaticky sa ti výrobne pripíšu do inventára-medzi ostatnými chlievmi a výrobnami. Ak sa však nestalo, že si všetky tri vyložila na plochu, skús sa prosím pozrieť a daj vedieť ;)

Ostatných vás velmi pekne prosím, žiadosti a ponuky darčekov výhradne v téme Posielanie a výmena darčekov., ďakujem za pochopenie a dodržiavanie.

20. dana.susa

dana.susa Zelenáč fóra

majki444, to nebylo myšleno na tebe, ale pro rampusak

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.