FARMERAMA komiks #6 - Dohoda (6.11. - 13.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 5/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Mam dost zpozdeni, co se da delat... takze start bude az nekdy pozdeji - pojedu ted kratky a pak az bude akce spustena tak dlouhy s SH, protoze o vikend spim dlouho a nemuzu to moc odkladat, at mam pak cas na ty akcni chlivky... chjo, komplikujou mi to!
    Akorat padatka, ty jsou jako vzdycky diky uvodni sklizni pekne na maximu :)

Vypadavat ma 159 retezu/den, v tuto chvili ma byt 32 ([1.ukol]+32 ) nebo chybet 918, mam 134 (chybi 816 ), mam 14% hotovo.
    Stav cemeric : idealne 505 kusu (2500/den, [0.ukol]+505 kusu ), mam 133 z 15000 (0% ).
    Stav makovic : idealne 337 kusu (1667/den ), mam 0 z 10000 (0% ).
    Zatim uplynulo 3% casu, zbyva 139 hodin.

Mersi7, alexandrakerulova00 a evca190 tohle ocenili.
  2. karolinka79

karolinka79 Perspektivní autor

Tak já tedy teprve rozpěstovávám, dřív jsem to nestihla :p. Akce vypadá moc zajímavě a jsem zvědavá jestli jí stihnu celou, ráda bych. Moc mě potěšila informace, že na Baha bude akční kvítí dávat BBZ ;)to je super.

3. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Prosím vás, nevíte jestli na akční výroby budou platit řemeslnické produkty na zkrácení času? Jestli to tu už někde je tak se omlouvám.

4. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Tak časovku budu spouštět večer až se budu dívat na fotbal. Zároveň dám cukiňák a prodloužím pinkie pie. Na noc 8 hodinovka, ráno přidám marmeládu z růží a pak otočky ze 4 hodinovky a úkol bude v pohodě doma. Zároveň budu mít napěstováno 4 hodinovku a bude zbývat 8 hodinovka - něco přes víkend, zbytek v pondělí a úterý. Budu to prokládat dlouhodobkami kvůli vypadávátkům.

5. Pavukl

Pavukl Zelenáč fóra

jelikož jdu do práce tak mam akční plodiny na super polích už tedˇmě dává jedno pole 150BZ a to ještě nemám rozjetý cukino jeblečný koláč tak jsem zvědavá kolik to hodí BZ

6. danushka96

danushka96 Zelenáč fóra

no muzu se zeptat nejak nechapu proc v ukolu dostanu za 3 plachtarny 3 vyrobny plachet kdyz uz peri do ukolu potreba neni a stejne po skonceni akce zustane jen 1 jako dekorace do stonku nebo to blbe chapu

7. LukasBonni3

LukasBonni3 Pisálek fóra

Mám dotaz. Perníky dávají mínus 5 % pro výrobny a svatodušní kytice mínus 10 %. Mohu je použít obojí najednou a sečte se mi jejich zkracovací efekt dohromady na moje plachtárny? Kolik pak bude případně trvat výroba křídel? Díky za odpověď a radu.

8. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem dal poklizené vlčí máky na pole 2*2 s vodou, hnojivem, SH a některé Zuzi, abych tady nemusel být až do noci. Mělo by mi to vyjít, abych pak zasázel na všechny plochy přes noc a od zítřka už jel normální sklizně dlouhých a když bude čas na odkliknutí, tak i krátkých ;). Vypadávátka jsou docela na vysokém čísle a mám teď 188 světelných řetězů :).

alexandrakerulova00 a Mersi7 tohle ocenili.
  9. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

danushka96
    jednu výrobnu dáš do stonku aby jsi ho mohla aktivovat
    no a dvě ti zbydou
    po skončení akce zůstane ve hře,
    a budeš ji moc využívat jako jinou výrobnu dokonce už KŘÍDLA NA PÁRTY jsou v nabídce na trhu
    na výrobu tohodle jednoho produktu budeš potřebovat - 1x krmivo pro krtka, 2x krtek
    základní doba růstu: 24:00 hod.
    základní zisk: 280 BZ + 4x hnojivo + 1x křídla větrného mlýna (produkt, protihodnota 345)

Mersi7 tohle ocenil(a).
  10. mousicka

mousicka Guest

ahojte tomokoco,LukasBonni3,
    áno, svatodušná kytica a perníky majú účinok na skrátenie akciovej výrobne. Na rastliny určite nie-žiadny remeselnícky produkt neplatí, lebo tieto produkty sa nevzťahujú na akciové rastliny.
    A čo sa týka skrátenia výrobne po použití svatodušnej kytice a perníkov, mohlo by to byť okolo 3.45h.

dadushka96, áno, chápeš to správne. Po skončení akcie nám ostanú tieto výrobne a môžeš si jednu dať do stonku a zvyšné dve nechať na ploche a výrabať :)

Prajem peknú hru.

tomokoco a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  11. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Tak já mám po chuti do akce. Spustila jsem před minulou sklizní časovku a po nějakém čase jsem si kontrolovala, kolik mám splněno, abych si propočítala jak dál. Nevím jestli jsem někde něco odklikla nebo co se stalo, ale najednou na mne vyskočila cedule, že jsem úspěšně splnila úkol a dostala jsem poměrnou část odměn za úkol. O tom, že by šel úkol přerušit dřív jak za 24 hodin jsem tedy nikde nečetla. Ne že by mne mrzelo, že budu mít míň ultrahnoje za párty lístky a stromků XL z tajemnic, ale tohle jsem tedy nečekala, chtěla jsem to plnit komplet, takovýhle konec časovky mne pěkně štve.

12. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tak umna odstartovane...uz plnim na cas ukol...dnes este mam jeden zber zo vsetkych poli 4h akciovku a na noc dam 8h mak a rano zber bude aj s mazlickami ,,tak to pohode do 14h zajtra dam....vsetkym nech sa dari:music:

http://www.ulozisko.sk/obrazky/707702/komix.jpg

Naposledy upraveno: 6/11/14
    alexandrakerulova00 a mousicka tohle ocenili.
  13. nulka68

nulka68 Zelenáč fóra

Tak ste ma navnadili spustením časovky, že aj ja som ju predsa len spustila dnes pri rozpestovávaní akciovky a podarilo sa mi nazbierať pekných 22 765 BS....celkom slušne sa to rozbehlo. Už mám posadené na komfotných poliach, takže zostávajúce BS pozbieram pri raňajšom zbere.:D Držím palce, nech to aj Vám odsýpa....:)

ezzra a mousicka tohle ocenili.
  14. skrabalovamartina

skrabalovamartina Zelenáč fóra

no to sem pekne v haji spustila jsem hru a na forum jsem se podivala, az po tom co mi bezi nejaka 20 hodina no to asi nestihnu co? No tak nic a to jsem se tesila na novou dilnu. Neslo by mi nejak poradit? Moc prosim farmarka Martina

15. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Ten časoví ukol to se sadí obě akční plodiny nebo je jen jedna na sázení na tu časovku.

16. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahoj, jestli jsem dobře pochopila, nemám teď moc čas nic dlouho studovat, když neudělám časovku pustí mě to dál jen s poměrnou částí odměny podle počtu BZ za stanovenou dobu. V tom případě, musí se ta časovka dělat? O odměny co za ní jsou nestojím, jdu čistě jen po stonku.

17. davidson00

davidson00 Baron fóra

skrabalovamartina - neboj se, ty výrobny na křídla jsou až ve 2 úkolu
    zatím 192 světelných řetězů,
    rampusak - Petka03 píše v příspěvku 112, že nějakým způsobem, neví čím se jí časovka ukončila, přečti si to, příjemnou hru

18. mousicka

mousicka Guest

Pre všetkých , ktorí nevedia zopakujem a prikladám screen časového úkolu

To znamená, že ak nenazbierate celých 60 000BZ, nič sa nedeje a nekončíte s akciou. Za časovú úlohu dostanete len určitú časť odmien,podla toho, kolko BZ ste nazbierali.

smoulinek123 - BZ do časovej úlohy zbieraš z oboch akciových rastlín :)

Prajem peknú hru :)

nona2222 tohle ocenil(a).
  19. evca190

evca190 Vážený autor

Měla jsem z toho strach ale už vím že to bude v pohodě :p

20. rampusak

rampusak Veterán fóra

No to vím, ale musím tu časovku dělat? Protože mi je jasný že ji nedám ani náhodou i kdybych těch slotů měla 2x tolik, takže u mě docela zbytečná věc, budu ráda když sklidím jednou denně tak proto mě to zajímá. TS jsem našla v liště z nějaké jiné akce a jinak se mi stejně klubou jen šunty:cry:

No nic, já to odkliknu, tím se stejně nic nezkazí, v mém případě ani nezíská. Tak fajn hru všem.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.