FARMERAMA komiks #6 - Dohoda (6.11. - 13.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 5/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .Krakonoš.

.Krakonoš. Perspektivní autor

Tak já kromě vypadávátek, které mi chybí cca. 300. Tak mám vše.
    Jo a co dostaneš za ten bonusový kod v akci komiksu dohoda?

Naposledy upraveno: 12/11/14
  2. Iwuska

Iwuska Stálice fóra

Ahoj.
    • 15x Zuzino superhnojivo
    • 30x superhnojivo
    • 3x velikonoční marmeláda
    • 3x cukino-jablečný koláč
    • 3x jarní věnec
    • 3x mrkvový chléb

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

martyksk
    Zajímavé, plachtárny jsem taky odklidil už dřív a dnes jsem je pohodlně dodal do úkolu. Zkus se ještě jednou pozorně podívat do lišty, já vím možná zbytečná rada, ale pak už ti zbývá jen dotaz na podporu.
    Díky moc za užitečné věci z bonus.kódu.

hviezdička
    zkus napsat do posílání dárků, chtěl jsem ti poslat, ale píše mi to, že neexistuješ

4. .PRALINKA.

.PRALINKA. Pisálek fóra

• O zaslání dárku požádej v tématu tomu určeném tj. Zasílání a výměna dárků. Děkuji danda-vnovis
    Ahoj,prosím vás nenašel by se někdo kdo má dárek navíc a poslal mi řetěz,vůbec mi to nepadá. Budu všem moc zauzlovaná,Předem mockrát děkuji.;)

5. hviezdička

hviezdička Rádoby autor

• O zaslání dárku požádej v tématu tomu určeném tj. Zasílání a výměna dárků. Děkuji danda-vnovis
    PROSÍÍÍÍM, kto mi môže poslať "reťaze" ?
    Chýba mi ich ešte 150 ks... sama to určite nezvládnem...

Ďakujem.

6. smatrelka31

smatrelka31 Pilný autor

Konečne hotovo :) Dakujem za predlzenie akcie, inak by som to nestihla ;)

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  7. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Tak jsem se rozhodla jednou do akce vrazit všechno,použila jsem všechno rychlosklízení, jedla marmelády až je mi špatně, měla malé plochy,v noci ke hře vstávala. Plodiny nasbírány 3 dny před koncem. Bohužel poslední dva dny se snažím o 200 chybějících řetězů...skoro mi přestali padat. Stále mi jich chybí tak 150...nemám šanci. Poučení z toho plynoucí???? Příště se na akci vykašlat(napadají mě ovšem zcela jiné výrazy) a raději jít ven a vyspat se.... Takže příště? Ani náhodou........Díky A jak vidím výše, nejsem s řetězy sama..

hviezdička tohle ocenil(a).
  8. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

iwuska,prepac,nevsimla som si,ze to odpovedas krakonosovi
    toto je vlakno o komikse,ked uz kopirujes- odkopiruj to cele-

Bonusový kód: THEDEAL2014
    Začátek platnosti: 12. listopadu
    Konec platnosti: 30. listopadu ve 23:59 hod.
    Obsah:
    • 15x Zuzino superhnojivo
    • 30x superhnojivo
    • 3x velikonoční marmeláda
    • 3x cukino-jablečný koláč
    • 3x jarní věnec
    • 3x mrkvový chléb
    a aby som nebola mimo temu,do teraz mi este napadali 506 retaze,akcia ukoncena uz skor
    tym co este dokoncuju drzim palecky,ak mate dostatocny pocet plodin,nasadte si dlhodobky-je moznost,ze este retaze povyskakuju ;)

Lyzarka, Mersi7 a tenista99 tohle ocenili.
  9. 19janoti60

19janoti60 Rádoby autor

Hlásím hotovo. Děkuji všem , kteří mi zaslali řetězy. Bonus jsem si také stáhla, ale bohužel nedostala jsem superhnojivo. Tak možná ještě naskočí. Jinak bezva hra, ale nervy byly na pochodu.

10. zmel

zmel Pilný autor

Nakoniec som to stihla, aj keď na začiatku to bolo všeliaké. Ďakujem susedom za zaslané reťaze, dnes z ruží ich tiež napadalo habadej 8);)

11. 19janoti60

19janoti60 Rádoby autor

Opravuji předešlou zprávu - z bonusu mám vše, popletla jsem si superhnojivo se superkrmivem. Ach jo, už blbnu

12. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Ještě mám dotaz...na padání řetězů jste použili nějaký fígl? Sklidila jsem všechny ne zrovna krátkodobé plodiny ze všech 4 ploch a mám 15 řetězů.Při jednoduchém výpočtu bych potřebovala ještě tak 10 sklizní....několik dní....díky za radu..

13. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak já mam od včera hotovo takže jak jsem říkal brnkačka ted se připravuju na to BB :p

čeměřice: 12.523/10.000 chybí 0
    Třpytivý vlčí mák: 16.141/15.000 chybí 0
    řetězy: 1.039/950 chybí 0

Lyzarka, Mersi7 a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  14. -Lenka34-

-Lenka34- Perspektivní autor

tak akcia ukončená, včera mi chýbali do úplného ukončenia 2 svetelné reťaze, tak som to dokončila až dnes :D, z tajomných sadeníc nevyšlo nič zvláštne, tajomné chlievy som akurát dala na plochu

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

tenista99: Myslíš, že bude stopro BB? RT ho vždycky nasadí až když už nějaký čas běží chov kukaček.

16. DvaMazlici

DvaMazlici Zelenáč fóra

časovej úkol je na h.... když se zahraje z jinýho počítače tak zmizí.

17. modrýslon

modrýslon Zelenáč fóra

ahoj tě všichni úkol dnes splněn ještě ,že prodloužily akci jinak bych to nedala,komu nepadají řetězy dejte dlouhodobky aspoň u mě to fungovalo s každé louky tak 20 jsem měla jinak příjemné dokončení :);)

18. pusinka2011

pusinka2011 Rádoby autor

Ač jsem to nečekala a ani neplánovala, tak jsem všechno stihla dokončit. A z tajemných stájí mám ježky. Jo jo, chodí štěstí dokola))))

skalara.v a Lyzarka tohle ocenili.
  19. panzerkoby

panzerkoby Rádoby autor

Ahoj, mi řetězy a padaly nejlíp z lískových ořechů a z cibule. Tak kdo může, zkuste. Budu vám držet palce.:)

20. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Ahoj no nevim ale pokaždý když byly kukačky bylo o víkendu i BB ne? A navíc si myslim že když má být nějaku nový balíček se SK takže nevim ale vždycky to tak bylo.

alexandrakerulova00 a tomokoco tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.