FARMERAMA komiks #6 - Dohoda (6.11. - 13.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 5/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jana563

jana563 Dozorce fóra

Já jen čekám na dopadání řetězů.Jinak farma už v normálu a tak je šance.Na noc dám růže nebo cibuli.Z obojího dobře padá.Tajemné stáje jsem už usadila,ale sazeničky nechám na noc.Párty lístky nechám jen když se objeví něco......lepšího.I když při mým štěstí mi padnou i tam ponožky xD

BAMBULKAJIŘINKA, evca190 a Mersi7 tohle ocenili.
  2. bamper10

bamper10 Zelenáč fóra

• Používání urážek
    Takže vy umělci díky vaší neschopnosti jsem přišel o 4 hodiny kombajnu, bonusů na bz za 200 000krejcarů, ale hlavně o 4 hodiny v plnění časového úkolu. Tudíž ho stihnu jen zkácením pěstování pomocí SH. Přoč kašpaři děláte tak komplikované plnění úkolů když jste naprosto neschopní? Nebo je to záměr donutit hráče utrácet reálné peníze za SH. Což je snad ještě horší.

3. Libik54

Libik54 Pisálek fóra

tak akce prodloužena, to je dobře, jelikož mi chybí 208 ks řetězu, někdo tady píše, že z akčníc má kolem 20 řetětů, tak na moji farmě jenom kolem 10 ks a to jsem 87 LV, jinak z TS mám radost akorát z cukrového, jinak katalpa XXL, vajcový XXL, kamenná pinie, a mandlový XXL, kromě cukrového vše šlo do lišty, ze stájí medvěd, tak toho ještě nemám a krtek, již 4, za párty lístky kotlárna základ, kotlárna žlutá, 2 x 8 SK, katalpa XXL, svetříková ovečka, operní osel, a krejcary, něco jsem si ještě schovala, tak tady jsem měla radost, 2 x se mi objevila veselá lilie, tu bych moc chtěla, ale nemám štěstí, tak snad příště.
    Přeji všem , aby jsme tuto akci zdárně dokončili a hezký večer :)

evca190 a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  4. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ahoj můžu se zeptat o jaké továrny jde jak tu někdo píše kdo už má akci hotovou že dal továrny na pole . ty plachtárny se daly přeci do úkolu děkuji

5. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

babicka38 když odevzdáš všechny 3 plachtárny do posledního úkolu, tak jedna přijde do řádku v nebi a dvě se ti promění v továrnu na plachty - ta bude chtít nejenom krmivo, ale i dva krtky a najdeš je jako všechny výrobny v bedně mezi ostatními

Naposledy upraveno: 10/11/14
    skalara.v tohle ocenil(a).
  6. -jujula-

-jujula- Perspektivní autor

Ahoj,mě je prodloužení k ničemu,protože dělám dvanáctky a končím večer v 18hod.Vypadávátek mi chybí 380,tak opět akci nedokončím:cry::(

7. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

babicka38,ano dali sa do ulohy ale sa ti zase vratili
    5. úkol
    Dodej: 8000x třpytivý vlčí mák, 5000x čemeřice, 450x světelný řetěz, 3x plachtárna (nelze dokoupit za Floreny) - plachtárny je třeba mít v inventáři, nikoliv umístěné na farmě
    Odměna: 500x váš level BZ, 50x superkrmivo,
    Řada na magickém stonku
    Kouzelná moc co 20 hod. 40x váš Bahamarama level BBZ
    3x továrna na plachty
    po skončení akce zůstane ve hře, 1 ks bude potřeba do řady na magickém stonku
    Při umístění na farmě:
    dostupnost: 1. level
    vyžaduje: 1x krmivo pro krtka, 2x krtek
    základní doba růstu: 24:00 hod.
    základní zisk: 280 BZ + 4x hnojivo + 1x křídla větrného mlýna (produkt, protihodnota 345)

lacrima a Mersi7 tohle ocenili.
  8. babicka38

babicka38 Magnát fóra

• Prosím nevkládej více příspěvků hned pod sebe. Když chceš něco dopsat nebo změnit, použij u svého příspěvku volbu upravit
    čarodějko děkuji za odpověd ale jsem asi natvrdlá prosím tě v jaké bedně mezi ostatními díky

ježíš já se omlouvám opravdu jsem natvrdlá no ale snad to omlouvá můj věk už jsem je našla amoc děkuji za pomoc díky a mějte se všichni fajn ahoj

Naposledy upraveno moderátorem: 10/11/14
  9. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

jů prodloužení akce vítám, alspon jí stihnu v klidu.
    ze sazineček padli SAKURY prima, chyběli mi

10. -bober9-

-bober9- Zelenáč fóra

tak to je cool teď už to bude v pohodě

11. katulka78

katulka78 Zelenáč fóra

Já to asi nepochopila, kde získám tu plachtárnu?

12. PARAŠUT

PARAŠUT Pisálek fóra

... tak z "vypadávatiek" mi chýba posledných 55 ks. Na polia som nasadil bavlnu, takže zajtra ráno bude aj posledná úloha splnená :) Pekný zvyšok večera všetkým prajem :)

13. Dfder

Dfder Zelenáč fóra

katulka78

Ve městě, v dílně, pod krtkem, jako ostatní výrobny

14. Iwuska

Iwuska Stálice fóra

Ahoj. Tak akce je prodloužena, což vítám. Hodně hráčů v nižších levelech tak díky vypadávátkům dokončí akci.

farmaEviky, evca190 a Mersi7 tohle ocenili.
  15. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

katulka78 plachtárna je akční výrobna - tu sis musela postavit (po splnění druhého úkolu a získání stavebních plánů) v dílně ve městě. Až budeš mít hotové ty lopatky, zbouráš akční výrobny do lišty a dodáš je do posledního úkolu. Jedna plachtárna přijde do řádku v nebi a dvě se ti promění ve stálé výrobny, Továrny na plachty.

16. papulice

papulice Veterán fóra

tak mě z párty lístků napadalo samé hnojivo,hm nemám štěstí a snad když prodloužili vypadají i řetězy,které mi tedy padají málo:(

17. bebga

bebga Rádoby autor

taky se těším z prodloužení :) chybí mi 310 vypadávátek, na farmě mám karafiáty se superhnojivem a budík natažený na 23:45h Akci bych moc ráda stihla když už jsem na ni vyplýtvala tolik kupónu na kombajny. Hezký večer všem

skalara.v a evca190 tohle ocenili.
  18. karolinka79

karolinka79 Perspektivní autor

Také jsem velmi ráda za prodloužení akce, protože jsem pozadu se sklizní. Což o to, to by až tak nevadilo, akční kvítí bych dala i tak, ale také mám problém s vypadávátkama, tak snad to dám, držím si palce ;)

evca190 tohle ocenil(a).
  19. WeneeWenee

WeneeWenee Rádoby autor

Ahoj,na baharame mám same chlieviky,stajne,proste samé zvery+po krajoch stromy a po zbere mi padla JEDNA reťaz,tak to je určite rekord o_O

skalara.v tohle ocenil(a).
  20. D.NIKKA

D.NIKKA Rádoby autor

ahojte u mňa už asi pred hodinkou akcia splnená :)
    chlieviky aj stromky na ploche...no to som teda zvedavá čo za super vecičky sa mi vykľujú .... ako vždy počítam xl stromky a oranžové chlievy :) :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.