FARMERAMA komiks #6 - Dohoda (6.11. - 13.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 5/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Rano sklizeno a mam komplet, nejakych 200 retezu navic a je jeste tretina casu na dokonceni...
    Ted spis teda zda se stesti unavilo :
    - krutnik oranzovy, k cemu, cerveny mam uz dva, ruzovy nikde nenabizej
    - pracecik oranzovy, zase nanic, k cemu to clovek ted potrebuje?
    - slany XXL na vymenu, SAKURA - supeeeer! javor japonsky - SUPER! druha sakura, no dobre :) a medovnik

Tak to je dobry, hned to zpracuju, konecne aspon stromy jsou lepsi :)

skalara.v, nona2222 a evca190 tohle ocenili.
  2. antigona00

antigona00 Perspektivní autor

Svatý patrone farmářů, za co?????? Zase myši !!!!! Vždyť už jich mám pět :cry:

Witchy.D tohle ocenil(a).
  3. nulka68

nulka68 Zelenáč fóra

Ahojte farmári, tak aj ja už mám od rána akciu ukončenú....na noc som dala cibuľu a z párty lístkov vytočila +200%BS, takže chýbajúce reťaze mi vyskočili pri raňajšom zbere. Z tajomných chlievikov sa vykľuli myši a bobry C++, z tajomných sadeničiek 2x čerešnaXXL, vajcový XXL, strom s kozím mliekom a slaný....no mohlo to byť aj horšie. Momentálne sa venujem chovu sliepok a predávam hnoj, lebo je ešte stále za dobrú cenu.... nech sa mi aspoň nejaké tie investície vrátia.

Držím všetkým palce, ktorí ešte finišujú, aby čo najskôr dokončili úlohu....;)

4. Štika

Štika Mistr fóra

Ahoj jsem na tom stejně,napěstováno a chybí mě 405 řetězů,já jsem nic nejedla a jak vidím u tebe, moc to nepomáhá.Nejvíc mě štve ta zbytečná honička a pak to zkončí na něčem co neovlivním.Taky mě to přestává bavit.

5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak u mňa už hotovo,zmákol som to.Môžem sadiť cibuľku,lieskové oriešky také čo treba do MJZ keď že jej nemám veľa.Musím si narobiť zásoby,lebo sa blíži zima a v stodole treba urobiť zásobu na ďalšiu akciu.

6. Helnkat

Helnkat Pisálek fóra

Tak napěstováno a stále chybí 337 řetězů, asi se dam na modlení :/

7. iveek

iveek Pisálek fóra

Ahojky farmáři a farmářky.
    Tak po mém včerejším fiasku, kdy se mi podařilo dodat do úkolu veškeré mnou vypěstované máky, a přitom stačila už jen jedna sklizeň máků na všech plochách, se i já zdárně hrabu ke konci - už jen 4 ks řetězu a hurá - bude hotovo =)
    Příjemný zbytek všem a žádné nervy, je to přeci jenom hra :)

skalara.v, nona2222 a 182BAMBULKA tohle ocenili.
  8. jachym1970

jachym1970 Pisálek fóra

tak už mi chybí jen 227 řetězů, to bude adrenalin až do konce. Jak tak vidím nejsem sama. Dopadnu asi jako miluška se štikou. Kdyby nebylo zpívající květinky, kterou jsem moc chtěla a konečně padla, tak za akci velké mínus. Ano hra, která má dát radost, ale vyhlížet každý řetěz je síla.

skalara.v tohle ocenil(a).
  9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Sazeničky nebyly tak špatné: SAKURA, mandlovník, vaječný a datlovník vše xxl, citroník xl, zato chlévy? Medvědi a oranžová prasátka 8)

10. janmil

janmil Perspektivní autor

Prečo mi pripísalo iba 3 sadeničky keď som splnila celú 1. úlohu namiesto 5 sadeničiek

11. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

Akce je to super až na ty řetězy,padá jich zoufale málo.

12. -bober9-

-bober9- Zelenáč fóra

ahoj čím jste nahnali ty řetězy? vůbec nechápu ... i když jedu růže tak stejně je jich furt málo ...

13. barboraslancova

barboraslancova Zelenáč fóra

Časomíra pro první úkol zmizela a nemohu otevřít ani akci ve městě ačkoliv jsem několikrát se přihlásila a odhlásila :-(

14. bamper10

bamper10 Zelenáč fóra

Co se zase děje mám spuštěný časový úkol a nejde otevřít. Proč vy umělci zadáváte úkoly které nejdou plnit? Hlavně, když nutíte lidi kupovat potřebné nesmysly do hry.

15. Jany51

Jany51 Pisálek fóra

Stále nechápu,jak může mít někdo 200 řetězů navíc a já hru určitě hru nedodělám,protože mi vůbec nepadají.

16. bamper11

bamper11 Zelenáč fóra

Kdo mi nahradí bonusy, které se vyčerpají díky vaší neschopnosti. Protože nejde otevřít rozjetý časový úkol.

17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Vypadavani - sousedi, runa, John Citron, nahodne cislo...

1. ukol ma splneny kazdy, podivej se do inventare, zda jsou tam listky do kola stesti a tajemne chlivky, ktere jsi nemel/a... kdyby ne, tak opet nezbyva napsat na podporu hry...

skalara.v, nona2222 a Mersi7 tohle ocenili.
  18. Feris1

Feris1 Expert fóra

tak uloha skoncena akurat chcem opravit info ze kuzelna moc stonky je 24 hodin a nie 20 hodin teda aspon mne to pise 24

nona2222 tohle ocenil(a).
  19. CATO-CZ1

CATO-CZ1 Zelenáč fóra

Mám asi dotaz mimo mísu ale nechápu že když mám 3 plachtárny a ty dám na splnění páté
    ho úkolu tak kde pak vezmu plachtárnu do řádku na stonku??

20. Feris1

Feris1 Expert fóra

CATO-CZ1
    ziskas az 3 ked dodas do 5 ulohy ako odmenu , jednu das do stonky a dve ti ostanu na ploche na vyrobu kridel len sa nepitaj naco ti budu lebo to mozeme povedat o syroch a maskach a lp platnach atd.

-bober9-
    ruze sa mi neosvedcili skus nasadit ine veci

nona2222 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.