FARMERAMA komiks #6 - Dohoda (6.11. - 13.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 5/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lejipa

lejipa Aktivní autor

takže 90% napěstováno,ale řetězy nepadají,chybí na poslední úkol :-( no uvidíme třeba to ještě nějak napade :)

2. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Jelikož jsem včera večer ještě přestavoval farmu a dával jsem dlouhé výrobny a stromy, tak dnešní ranní sklizeň růží na hlavní louce a pár chlívků nedalo plný počet řetězů, takže si budu muset na dokončení akce počkat až do večera, to už by mělo být komplet hotovo :). Chybí už jen 61 řetězů ;).

třpytivý vlčí mák: 15 588 / 15 000 ( chybí 0 )
    čemeřice: 10 334 / 10 000 ( chybí 0 )
    světelný řetěz: 889 / 950 ( chybí 61 )

3. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Dobré ráno všem. Tak mi chybí pouze 13 ks řetězů a akce bude dokončena. Těm , kdo ještě nemají hotovo, přeji úspěšné dokončení akce a těm co akci dokončili gratuluji

4. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce splněna jupí :):):)

F 94 - B 207 - trh BC - 10/2010

5. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

drakobyk:
    Tak ty stáje taky nemáš nejhorší :) Mohly ti přijít třeba taky oranžoví koně, a to by pak bylo extra terno :D Mýválek by mi taky nijak nevadil, ale ty oranžový kozenky by zůstaly v liště. No, každopádně k sakuře gratulka veliká, já si na ní budu muset ještě počkat. No, každý den není posvícení :D

No, jinak u mě už jen 2 sklizně máku a jedna sklizeň čemeřice, a bude napěstováno. Jak už jsem se tady jednou chlubila, tak nespěchám, a tuhle akci si obzvlášť vychutnávám. No nevím, jak nemusím komiksy, tak tenhle mě fakt baví :) Jo, a taky už mi schází jen 137 řetězů. Paráda. Není nad to radovat se ze hry :D :D

6. vecernicek06

vecernicek06 Pisálek fóra

Dobrý den,napěstováno mám ale řetězi na poslední ukol neposbírám,jak je možné že někteří je máte?Můžete mi poradit jak nato, do středy mám posbírat 380 abych splnil poslední ůkol.Daří se mi v ůkolech s vypadávátkama vždy splnit ale toto mě trápí,jak to děláte že dva dny před ukončením akce je máte?

7. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Tak já mám hotovo, už čekám jen na plachty, dodám a fajront :)

čemeřice: Mám 11180. Ideální stav 7400. Plním na 151.1% Celkově hotovo 111.8%
    mák: Mám 15217. Ideální stav 11100. Plním na 137.1% Celkově hotovo 101.4%
    řetěz: Mám 975. Ideální stav 703. Plním na 138.7% Celkově hotovo 102.6%

8. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

vecernicek06:

Tak hlavně mám komplet celou legendu na Stromě moudrosti 30/30. K tomu občas jím velikonoční marmeládu + cukino-jablečný koláč + mrkvový chleba + před sklizní odklikám všechny mazlíky, co mám (6 sov, můra, vraní strom, dráček), a ono se tím zvednou BZ, a tím se i zvýší vypadávání. Navíc mám i 11 kouzelných stromů, takže to je také znát, a samozřejmě nesmím zapomenout na své báječné sousedy. A s tímhle vším ty vypadávatka vždycky nasbírám jak nic :)

Jinak mnoho lidí zde má a používá i Johny Citróny (ty snad dávají myslím +5% BZ na ploše, na které stojí), ale ty já vůbec nemám, takže s nimi ani žádné zkušenosti :)

9. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

akcia uspesne ukoncena ;)
    zelam kazdemu uspesny zaciatok noveho tyzdna :inlove:

10. burds

burds Titán fóra

Tak po sklizni porku a stájí mi chybí 8 řetězů a bude hotovo

11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Z dlouhých přes noc to napadalo a akce zdárně ukončená. TS TCH na ploše, tak se nechám překvapit. Snad se zadaří :music:

12. WeneeWenee

WeneeWenee Rádoby autor

Ahoj,tak už by mohlo byť hotovo,ale nie je,pretože mi chýba viac ako 300 reťazí :cry:

13. aknelsvo

aknelsvo Rádoby autor

Chybí mi 433 řetězů takže je mi jasné ,že to nedám:oops:

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak čekám na poslední dvě lopatky a 61 řetězů. Šoupla jsem na noc cibuli a ibišek. Karafiáty mě už párkrát pěkně vypekly, cibulka se osvědčila. S dráčkem a tou můrou, jen MJS a mrkváčem a jedním JC vypadlo 122 řetězů. To je, myslím, slušné. Takže jsem za vodou :D

Na kopýtku jsem šupla pórek a vyšší obiloviny, po šichtě to sklidim, dopěstim asi 500 máku a budu se modlit. Snad sovička s citrónem pomůžou. Už žádný drahý koláče a marmošky, stejně jsou k ničemu...Hlavně dobrá příprava před akcí :music:

Jéé, a zase jsem zapomněla na tajemnice...Tak je jdu usadit. Papa a neházejte flintu do žita, času stále ještě dost ;)

15. libakos

libakos Polobůh fóra

jsem u 5tého úkolu a nemám ještě ani jedno křídlo,kde ho asi získám?Nějak se v tom ztrácím:-D

16. ..Týna95..

..Týna95.. Zelenáč fóra

Ahoj, co mám dělat když jsem splnila úkol, ale do inventáře se mi nenačetly plachtárny?? na koho se obrátit? jinak teda nemůžu pokračovat.. díky za odpověď

17. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

• Nepíš prosím viac príspevkov po seba, ak chceš niečo dopísať,použi u svojho príspevku voľbu praviť. Ďakujem a prajem peknú hru.
    Tak já už jedu do finále, chybí mi už jen 25 řetězů a je to za mnou. Vám všem co se snažíte držím všechny palce, nebojte to dáte.:)

A vyrobila jsi si je v dílně?

Naposledy upraveno moderátorem: 10/11/14
    zemanka01, evca190 a babioli tohle ocenili.
  18. dadunek

dadunek Aktivní autor

Už mi chybí jen 60 řetězů a bude hotovo. :)
    Držím palce všem kdo ještě finišují.

19. babioli

babioli Osvícený autor

Já mám napěstováno vše, ale stále chybí 157 řetězů. Olí Tobě blahopřeji. Jsi šikulka.:)

zuzánek10 tohle ocenil(a).
  20. liliana3211

liliana3211 Perspektivní autor

tak mne z karafiatov z jedneho pola vypadlo len 14 reťazí a mám zjedene všetko čo sa dá a mazlíčkovia tiež-zakliaty učet už pár hier

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.