FARMERAMA komiks #6 - Dohoda (6.11. - 13.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 5/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

Ja mám aktivované všetko čo sa dá aby som nazbierala vypadávatká no ale fakt je to nejaké čudné ani za máčny mak mi nepadajú..

Julinka11 tohle ocenil(a).
  2. 1wolf999

1wolf999 Perspektivní autor

no všichni kompenzování nebyli. např. já jsem také problém s brzkým ukončením akce. Ještě, že jsem ji tak někak stihl dodělat.

3. perutyn1

perutyn1 Pisálek fóra

vinea05
    Mne sa zdá, že čím viac toho využijem - mamelády atď. - tým je menej vypadávok. Je to môj pocit. Už chodím načisto

veselékopýtko tohle ocenil(a).
  4. dasa717

dasa717 Aktivní autor

ahoj, taky mám ten pocit, že když při akcích něco použiji, tak je méně vypadávátek.

5. veselékopýtko

veselékopýtko Aktivní autor

Taky mi to nepadá, připomíná mi to mývalí akci a ten ukrutný nervák, zda to dám a získám výrobnu...Dala...Tak snad to dopadne i tady...Asi ze začnu modlit...JC stěhuju před sklizní jak trubka z plochy na plochu, pak F5 a vůbec nevím, jestli se to tak má dělat. Zatím jsem moc informací neposbírala....A na řetězy teda moc vliv asi nemá - teda aspoň u mě:(. Včera jsem na něj zapomínala a výsledky byly stejně ubohé jako dnes..Tak nevím, ale času ještě dost, tak to musí dolítat i kdyby čert na koze jezdil, no ne?:D

6. xjana69

xjana69 Pisálek fóra

hráči, kteří ještě první úkol nespustili žádnou kompenzaci nedostali, to mám ověřené z vlastní farmy

7. WeneeWenee

WeneeWenee Rádoby autor

Ahoj,no ja som práve dokončila tretiu úlohu a vypadávatiek do štvrtej mám presne 0 ks. Dobré nie? Neviem,kde a kedy mi napadajú na ďalšie úlohy.Fakt odveci :(.

8. mijinka73

mijinka73 Aktivní autor

A co se dostalo za kompenzaci docela by mě to zajímalo, úkol jsem puštěný měla a na dvou našich rodinných farmách problém byl a úkol se ukončil, jenže nevím kde hledat kompenzaci v řemeslných produktech, v kombajnu nebo v počtu plodin ????

9. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Tak koukám, že nejsem jediná,které řetězy nepadají. Tak málo vypadávátek ani nepamatuji.A to chybí poslední sklizeň akčních plodin.Nevím zda tímhle tempem vypadávátek akci vůbec dokončím :(

papulice a veselékopýtko tohle ocenili.
  10. dododo53

dododo53 Expert fóra

K vypadávátkům: Snažím se co nejrychleji napěstovat akční a pak tam házet dlouhodobky , stejně to zas bude s vodřenejma ušima.

veselékopýtko tohle ocenil(a).
  11. xjana69

xjana69 Pisálek fóra

mijinka73 kompenzací byly kompletní odměny z prvního úkolu - přišly včera odpoledne

12. hokus002

hokus002 Pisálek fóra

Odpoledne budu mít akční napěstované a potom hurá na dlouhodobky. Snad ty řetězy napadají. :sleepy: Tentokrát je to bída.

13. flexka

flexka Hrabě fóra

Včera byl divný ten první úkol - nemám SH ani Zuzinu, tak jsem to dávala přes čemeřici, napřed na pohopolích a pak s vodou na velkých, vždycky se přihlásím, sklidím, zasadím a odhlásím. Když to bylo 57260BZ, 14:10 do konce, odhlásím se, za 3 a půl hoďky jdu sklízet poslední a jukne na mě celá odměna???
    Nezlobila jsem se :)
    No a teď jdu dělat 2. úkol a zamrzlo to při dodávání, šla jsem si udělat kafe a ono to schroustalo a mám i 2.úkol.
    Snad to stihnu dopěstovat a dopadají vypadávátka (nemám čas na dlouhodobky) a nebude už žádná porucha...

14. janastibi

janastibi Zelenáč fóra

Tak já zrovna patřím asi mezi ty kteří mají problémy.Než obejdu farmu 6x jsem se znova přihlašovala,protože to vždy zmrzne,sází se samo proso,tak dokola bourám pole aby se mě zase mohlo zasadit proso a na Baharamě Maniok.Nejde mě o nějaké kompenzace,když zbytečně přikupuji kombajn,ale o to,že to hru pěkně znechucuje a odnáší to rodina.Navíc tyto problémy trvají pěkně dlouho a nikdo nic nedělá>:(>:(>:(

15. veselékopýtko

veselékopýtko Aktivní autor

janastibi - zkus si dát u kombajnu akční plodinky do oblíbených - mám to odzkoušeno - funguje to - už žádné proso a maniok...

evca190, Lyzarka a nona2222 tohle ocenili.
  16. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak včera večer jsem dala na plochu tajemné stáje a tajemné sazeničky.

Z tajemných stájí jsem jako první odkryla žlutou výrobnu angorské vlny, ale druhé odtajnění moc potěšilo - čapí hnízdo - moje první a fakt mám radost, přesto, že bude v liště, protože chodit krmit jednoho ptáka nebudu.
    Z tajemných sazenic se vyklubala mandle XXL, pichlavý, vajíčkový XXl, obyčejný slaný a obzvláště potěšila jabloň XL. Ale na druhou stranu to byl jediný strom, který získám jen za krejcary, ostatní jsou buď za floreny a nebo z tajemných sazenic. Takže jsem i tady spokojená.

A vůbec jsem byla s akcí spokojená, začátek byl bez problémů, jak jsem již psala, mně se vyhly i problémy s časovkou a nakonec i ty odtajněné odměny byly fajn.

Také jsem v liště měla ještě pár sazenic z vlaku, z nich se vyklubal 4x obr XL na SH, 1x obr zuzana Xl, 1xobr zuzana XXL, 1x obr ultra XXL, mandle XXL a citronovník XXL (ten jsem do sbírky neměla) a 1x nějaký normální XL.
    Není té radosti tady na farmě na nedělní dopoledně nějak moc? :music::music: To se tak často nestává.
    Všem přeji úspěšný den :)

17. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj hezkou neděli,tak po sklizení celé farmy dnes ráno vypadlo 72 vypadávátek,mám obavu že zase nedokončím i když používám co se dá,mohli by to nějak poopravit hmmmm....

18. Alice

Alice Pisálek fóra

A zase vypadávky, blíží se finále a vypadávek chybí ještě 350.Sázím a dělám vše abych to stihla ,ale vypadávek nic moc. S tím by se opravdu mohlo něco udělat, já vím , že je to hra .Ale jak tady na foru sleduji, je to problém více hráčů. Byla by to škoda , že sázíme (i v noci se vstává )a akci nedoděláme jen kvůli vypadávkám.Mám super sousedy se kterými si poctivě posíláme dárky(někteří víc) a těm bych chtěla za tu pomoc moc poděkovat.Přeji všem a to nejen mým sousedům hezkou neděli a také aby tato akce vyšla v pohodě dokončit všem co se snaží a poctivě sází .Jinak by to byla marná snaha a to je škoda.

evca190, Lyzarka a veselékopýtko tohle ocenili.
  19. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

Ahoj, já jsem zaseklá u 4. úkolu, zatím čekám na plachťáky, ale do večera mám hotovo, chybí mi už jen 8 lopatek. A pak jako většina z vás budu čekat v 5. úkolu jen na řetězy. A tak po sklizni růží nasadím na noc karafiáty a ono to půjde. Zatím mám na 5. úkol připraveno
    217 řetězů z celkových 450 kusů. Takže po odečtu mi jich chybí 233 kousků.
    Všem přeji pohodovou akci bez dalších komplikací. Odměny jsou super, tak chválím RT.
    Jen jeden fígl mám, aby šlo vše tak jak má, všechny časy zrání plodin i výroben si píši a pak si jen nastavím na telefonu budík a včas sklízím a nemám prodlevy.

Naposledy upraveno: 9/11/14
  20. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Z růží to vůbec nepadá..katastrofa ty řětězy ..z jedné plochy růží jen 15 nebo 13 řetězů ...už je nesázím:cry:
    Z čeho to padá ?Karafiát taky nic-moc..

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.