FARMERAMA komiks #6 - Dohoda (6.11. - 13.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 5/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pavlí

Pavlí Pisálek fóra

Ahoj, ráda bych plnila úkoly, ale bohužel mi to nějak nefunguje. Přejdu k úkolu a dám uložit, bohužel to nereaguje, přestože mám dostatek zboží. Nevíte kde je problém? Díky za radu
    Nechala jsem i hru znovu načíst a nic.

2. .Krakonoš.

.Krakonoš. Perspektivní autor

Já nevím jak to děláte, že vám vypadává vypadávátka tak v hojném počtu. Přilepšuju si produktama, dávám dlouhodobky už nevím jak na to.:(
    Mám momentálně cca 250 z 950.

papulice tohle ocenil(a).
  3. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

A co když má další farmu kam vůbec nechodil a teď jí otevřel ? Jinak k tomu hnoji nemůže přijít, ještě jedna varianta je, že je to kuře a hnůj má od mentora. A co když měl staré pokusy ? Jiné vysvětlení není, ale určitě ten hnůj má nastřádaný ze starého kola štěstí.

4. evca190

evca190 Vážený autor

.Krakonoš. dobrá příprava na akci, cukino-jablečný koláč, velikonční marmeláda, mrkvový chléb, mazlíčci a taky nesmím zapomenout na spolehlivé sousedy co posílají dárky ;) Tímto všem děkuji :)

5. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahoj, tak já první úkol začala včera odpo, a dodělala bez problémů dneska k ránu. Jsem ráda, že bez problémů, protože nervačit se u farmy by už na mě bylo moc :D Nyní jedu 3.úkol, protože nijak nespěchám, a užívám si to. Ještě 6 lopatek a budu ve čtyřce. Akce mě baví, a těším se na ten řádek v nebíčku. Jelikož jsem na Baha level 206, tak u mě to bude 8.240 BBZ, což už je docela hezká hromádka :)

Všem, co problémy měli, a vyřešily se k jejich spokojenosti gratuluju, a přeju vám to :) Užívejte kompenzace, a na závistivce se vyprdněte. Přesně jak píše lyzarka, kolikrát byly problémy ve hře, a mnozí dostali kompenzaci, i když jich se to nedotklo. Například i já. Jednou RT jedná spravedlivě, kompenzaci dostanou jen ti postižení, a to je pláče. Že se někteří tady fakt nestydíte :(

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Z jedné plochy čemeřice ( 202 pidipolí) mi vypadne tak 5 řetězů - i s veškerou podporou ( viz evca190)- takže bída s nouzí. Ale byla dobrá příprava a při časovce jsem hojně používala pohopole a tam jsem si dost nahrabala. Ale zase padlo veškeré SH. Tak tak...

Mersi7, alexandrakerulova00 a evca190 tohle ocenili.
  7. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Pavlí,
    môžem sa spýtať, na ktorej úlohe ti nejde dodať?

8. nona2222

nona2222 Perspektivní autor

súhlasím s tebou, tak len malú poznámočku: ten, kto akciu nerobí, kompenzáciu nedostal. Teda aspoň môj syn nie ;)

michnaj tohle ocenil(a).
  9. wertina

wertina Zelenáč fóra

:pFajn, tak jak většina těch, co dostali kompenzaci, jsem ji dostala i já, bohužel. V této chvíli nemůžu plmit 2. úkol. A tak nemůžu postavit ty plachtárny, tudíž, i kdybych je pak nacpala superkrmivem, nemám šanci úkoly dodělat. Bude kompenzace i za toto?

Amalka1070 tohle ocenil(a).
  10. .Krakonoš.

.Krakonoš. Perspektivní autor

Wertino tys mě opravdu rozesmála.xD Já jsem se ještě nepokoušel dodávat do 2. úkolu.;)

11. mousicka

mousicka Guest

Ahoj wertina,
    riešiť sa to bude zajtra- pozri tu - a na 3 plachtárne potrebuješ 55 hodin (bez vody)a akcia potrvá ešte 88 hodin., takže stále tam je rezerva, aj keď nebudeš zbierať presne na minútu.
    Prajem peknú hru.

12. -jednohubka-

-jednohubka- Pisálek fóra

jenom kdyby to bylo vaše SH, to byste řvali. Místo toho se čílíte, když to tu napíšu, napsalo to tu víc lidí, že to není spravedlivé a ať si to otočíte jak chcete, je to nespravedlivé. Že to dáváte i bez SH je vaše věc, jsem zvyklá ho používat a na akce si ho našetřit. Nezblázním se a dopěstuju si ho. Ale vy si nehrajte na poslední spravedlivé, až se příště něco dotkne vaší farmy, budete tu první na fóru řvát.
    Jinak souhlasím s Tassadarem a jeho příspěvky, hráčům to přeju, RT mě zase nezklamal. Postupně tuhle hru stejně posílám do kopru. Není akce bez chyby, není motivace, nemít ten florenovník, kterého je mi škoda, tak už dávno nehraju.

Mikeš a evca190 tohle ocenili.
  13. lumat85

lumat85 Osvícený autor

pro jednohubku: já se musím veřejně omluvit. Reagovala jsem na tvůj příspěvek 586.Špatně jsem ho pochopila a myslela jsem, že jsi hráčka, které časomíra vypadla a ke své kompenzaci chceš ještě navíc vrátit i SH za částečně splněnou časovku ;)
    Proto jsem psala, že nemáte remcat a být rádi, že vás RT takto odškodnil včetně bonusu za ztracené nervy.

Kompenzaci všem, ztrátou časovky poškozeným, přeju - ať vám TS udělají radost.
    Myslím, že i Michalka59 si tvůj příspěvek špatně přečetla - proto jsme si tak notovaly:p
    Děkuju Mikešovi - donutil mě pořádně číst a přemýšlet

-jednohubka-, Mikeš a evca190 tohle ocenili.
  14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Wertina -
    Plachtárna - s vodou a snězením perníku to je za 3:04 hod. Nač SK. Hlavně žádnou paniku, to půjde...;)

včela67 a zemanka01 tohle ocenili.
  15. mituli

mituli Polobůh fóra

Uz to prosim nechte spat,ja vam pak pisnu co jsem mela z tech ts,pac ja nemam stesti i kdyz si je koupim, a tady teprve nebude zadny uzitek,na kole jsem ted natrefila kyticku tak jsem zatocila--kozi mlekarna zluta-- a hle jeste jednou a kozi mlekarna zluta,tak tomu rikam vyhra a hned 2x,tak vidite a nemam zadnou radost,ze me odmenili pa

evca190 tohle ocenil(a).
  16. stavitelpyramid

stavitelpyramid Pisálek fóra

Dobrý večer,
    chci poděkovat svému sousedovi hráči Tonda333 za jeho nezištnou pomoc v posílání řemeslnických produktů. Velmi mi v akci pomohlo.
    Na časový úkol jsme se velmi těšil, byla to pro mne výzva a byl jsem zklamán jeho průběhem plným chyb. Oceňuji, že se pokusili pokrýt chybu kompenzací a věřte hráči, že nikdy se nelze zavděčit všem. To je jako v životě. Tato hra mne zatím baví pro svoji pestrost.

nona2222 a mousicka tohle ocenili.
  17. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, ti kdo měli problém s druhou místností by měli nyní mít možnost bez problémů dodávat. Spuštěný script opravil chybu ve hře. Prosím prověřte zejména ti, co zde svůj problém nahlásili.
    Samozřejmě restartujte hru.
    Děkuji danda

nona2222 tohle ocenil(a).
  18. [sandokan]

[sandokan] Zelenáč fóra

19. včela67

včela67 Aktivní autor

no tak ted už snad hra poběží dobře a úspěšně do prokoušeme do konce :)

20. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím [sandokan]
    moderátor a administrátor se řídí instrukcemi, které k probíhající akci průběžně dostává. Nic závadného na příspěvku moderátora neshledávám, jelikož se řídil instrukcemi. Stížnosti patří na herní podporu, nikoliv sem do diskuze, protože zde je nikdo nevyřeší.
    danda

zemanka01 a nona2222 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.