FARMERAMA komiks #6 - Dohoda (6.11. - 13.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 5/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Helnkat

Helnkat Pisálek fóra

ach ju řetězů je proklatě málo :(.....člověk se snaží, nařizuje budíka a má nakonec vybouchnout na vypadávátkách? to snad neeeee

papulice tohle ocenil(a).
  2. mousicka

mousicka Guest

Ahoj beruška1966,
    časovú úlohu máš ukončenú? pokial ju nemáš ukončenú,do druhej úlohy sa nedostaneš.

3. kokenalos

kokenalos Zelenáč fóra

Dobrý večer. Také mě dorazila kompenzace. Vše již OK

mousicka tohle ocenil(a).
  4. lili05lili

lili05lili Zelenáč fóra

Tak já dostala jako kompenzaci za potíže 5x party lístek a 2x tajemné sazeničky a šla mi časovka ,tam kde jsem zkončila + čas navíc.
    Ale měla jsem to opraveno ještě včera.
    Při dodělaní jsem dostala plnou odměnu + mi zůstala ta kompenzace 5 lístku a 2 tajemné sazeničky.

5. sluníčko1952

sluníčko1952 Zelenáč fóra

já jsem ráda, že jsem dostala co mi patřilo a dokonce i o něco navíc..,když se časomíra ztratila,tak jsem dostala část výhry a teď jsem dostala úplně vše nanovo..a tak velké díky..,jen kdyby ty řetězy padaly víc..

papulice a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  6. Rony84

Rony84 Perspektivní autor

Tak teď se přesně stala ta nevýhoda těch, co nemají neustále přístup ve všední den k počítači výhodou, protože určitě museli stejně jako já pustit časový úkol dneska ráno a ejhle..

7. beruška1966

beruška1966 Rádoby autor

časovku jsem měla odkliknutou a rozpracovanou a dostala jsem tu kompenzaci deset párty lístky,maskovací obchod atd co je odměna v pro první úkol.Aprvní úkol mi zešedl jako když je splněný..ted mi svítí zeeně druhý úkol a i když mám dostatek rostlin i řetězů...nejde mi to prostě dodat!!Manželovi to jde..Tak nevím co s tím mám dělat!!

8. tonda333

tonda333 Perspektivní autor

Amalka1070: nechci ti brát iluze, ale co je nové kolo štěstí, tak tam hnůj není a ve FAQ, na tvé doporučení prostudovaném, ani zmínka, takto zkus vysvětlit jinak ;).

Co se týče odměn připsaných v půlce časového úkolu, za to musím RT pochválit, určitě to pomohlo hráčům v nizkých LV.

9. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Tak teď to vážně asi moc nechápu. Všichni co se jim časovka ztratila dostali všechny odměny aniž by první úkol splnili, a teď ještě chcete SH tak to opravdu nechápu. Přece kdyby ta porucha nebyla tak by jste to SH taky na pole dali a přišli by jste o něj.

10. silou0071

silou0071 Pisálek fóra

Zaujímave, ja som skončila 1 úlohu a dostala som všetko čo som mala dostať, kamoška prvú úlohu nestihla dokončiť a dostala 4 party lístky plus 10 ako všetci, takže má 14. Ibaže ja mam len tie 10 čo som si stihla sama. Nemala by som aj ja dostať tie 10 darované od RT????? Sa cítim ukrátená. :(

veselékopýtko tohle ocenil(a).
  11. lumat85

lumat85 Osvícený autor

michalka59 : přesně tak, taky nad tím kroutím hlavou. My co jsme měli na časovku "štěstí" jsme do toho taky narvali SH, řemeslné produkty, čas apod.
    Tak buďte rádi, že to takto dopadlo, máte splněno a jak čtu, tak i někteří máte něco navíc. Tak neremcejte a buďte rádi, že vám takto některým kompenzovali i ztrátu nervů.

12. farmenka98

farmenka98 Zelenáč fóra

Prosím, mám nahlásit RT, že se mi předčasně ukončila časovka, nebo dávají kompenzaci automaticky? Díky za odpověď

13. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Čemeřice je hotová :p. Na noc půjdou růže, abych doplnil řetězy a zítra budu pokračovat s vlčím mákem a uvidím kolik toho stihnu ;). Křídla také hezky přibývají a dnes ještě nějaké přihodím :). Jediná plocha, kde bude na noc vlčí mák, tak bude baha.

třpytivý vlčí mák: 10 326 / 15 000 ( chybí 4674 ) + zaseto na baha
    čemeřice: 10 334 / 10 000 ( chybí 0 )
    světelný řetěz: 632 / 950 ( chybí 318 )

alexandrakerulova00, evca190 a Mersi7 tohle ocenili.
  14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Taky nechapu, ztracel jsem cas, suroviny zejmena SH a mam jen to co mam mit... nekdo neinvestoval (nebo malo) a ma stejne nebo vic (castecnou odmenu a znovu plnou)... jako vzdycky, kdo se snazi, ma nejmin...
    Tohle mi stve, to jsou neschopny nebo zamerne chteji aktivni hrace NASTVAT?
    No hlavne ze nikdo nic neztratil, apon to...

15. Jajaxx

Jajaxx Zelenáč fóra

Jé já se nestačím divit - úkol jsem zapla ráno (dodala jsem za 4600 BZ a teď ho mám hotový s plným počtem odměn). Děkuji RT za tuto kompenzaci - snad mi to do konce akce nepokrátí. ;)

16. mousicka

mousicka Guest

beruška1966,
    je to hlásené ako chyba, pozri tu, držím päste,aby to bolo čo najskôr.

farmenka98, kompenzácie dávajú automaticky.

Prajem peknú hru.

17. pacholicek22

pacholicek22 Zelenáč fóra

Bohužel jsem zjistila že chyba je pořád mám nedokončený první úkol po 6 hodinách, jsem naštvaná.

18. farmenka98

farmenka98 Zelenáč fóra

Děkuji za odpověď, odměny již dorazilyxD

19. beruška1966

beruška1966 Rádoby autor

Tak se mi to vážně nějak seklo,protože to jde i synovi už má i splněný druhý úkol a já se pořád nemůžu hnout dál!!první úkol mám splněný odměny jsem dostala a ten druhý mi prostě nejde a nejde odkliknout dodat!! Zeleně mi svítí dodat ale bohužel dodat mi to nejde!!PROSÍM,PROSÍM co s tím mám dělat!!!Děkuji za radu!!Už jsem i restartovala počítač a pořád nic

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

michalka59 a lumat85 - co to melete? Já nepatřím k těm, co se jim časový úkol ztratil a byli odměněni, ale k těm, co jej komplet
    splnili se všemi náklady a úsilím. Přeji jim to, ale neříkejte mi, že je to takhle spravedlivé.

bebga a _yankees_ tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.