FARMERAMA komiks #6 - Dohoda (6.11. - 13.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 5/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

A co ten maskovací obchod, ví někdo?

2. rickrock

rickrock Zelenáč fóra

pinda-ada
    Maskovací obchod je výrobna, potřebujete i mývaly. :) :D

3. immortal666

immortal666 Pisálek fóra

Aha takze kompenzace,no ja vzkazy od
    RT nectu takze nevim

4. immortal666

immortal666 Pisálek fóra

No a ted me tak napada,ze jsem za debila,jelikoz ja to splnil vcera za prispeni 1500 ks superhnojiva a na druhym uctu jsem na to zapomel a stejne ceny dostal,takze to je vazne fajn tohle.

Yantcha tohle ocenil(a).
  5. evca190

evca190 Vážený autor

Právě jsem odtajnila tajemné sazenice a chlívky z úkolu a musím uznat, že jsem po dlouhé době mile překvapena ;)

ježek
    liška

citron xl
    mandlovník xxl
    třešeň xxl
    datlovník xxl
    vajíčkovník xxl

No a pomalu jedu poslední úkol ;) Ať se všem daří ;)

6. -jednohubka-

-jednohubka- Pisálek fóra

A vrátí mi RT i superhnojivo, které jsem vyplácala, abych časovku stihla? Kdybych to věděla,že to nakonec dostanou všcihni, tak jsem ani nehla brvou, v noci nevstávala a stejně bych dostala všechny odměny a ještě bych měla to SH. To vám jako přijde spravedlivé jo?

7. pinda-ada

rickrock mývaly mám ale výrobnu nevidím ve městě

8. immortal666

immortal666 Pisálek fóra

jednohubka
    no já tam vlozil 1500 ks a vstaval ve tri rano,takze vitej v klubu.Na druhym uctu u manzelky jsem na to zapomel a hups,ma to taky

9. rickrock

rickrock Zelenáč fóra

pinda-ada
    A neměl by být Maskovací obchod v inventáři? :D Ve městě (v dílně) se přeci staví jen plachtárna (vyrábějící lopatky do akce), to ano, ale maskovací obchod jakožto odměna za úkol by nejspíš měl ležet v inventáři. Anebo jsem špatně pochopil otázku. ;)

10. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

pinda-ada maskovací ochod hľadaj vo svojom inventári

11. pinda-ada

Jo už ho mám , pochopil si to dobře, to mě nenapadlo díky a pěknou hru

12. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Co máte pořád s těma mývalama ???:)

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, kdyby chyby... my jsme taky používali SH, koláče apod. a úkol byl díky zmatkům v nedohlednu.
    Berte, dokud dávají, moc nehudrujte a ani nechvalte :)
    To je zase název plachtárna, to bych myslel, že vyrábí plachty pro lodě a najdete ji ve městě, kde se dají postavit ostatní výrobny. Mezi zvěří je přidaná hlava krtka (bez přilby):) pokud máte dost nářadí postavíte 3 a vyrábíte

nebo si pořádně přečtěte první stránku této diskuze nebo FAQ-AKCE

Naposledy upraveno: 8/11/14
  14. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

Tak jo, také hlásím, že kompenzace dorazila, čímžto Rt děkuji.

mousicka tohle ocenil(a).
  15. bebga

bebga Rádoby autor

tak jsem pěkně nakoupila a snědla všechno, co mi zvyšovalo BZ, nastavovala jsem si budík, abych nezapoměla sklidit a jdu sklidit naposled a kokám odměny jsou tady. Všem odměny přeji, ale fakt je to nespravedlivé, stejně jako kino, stejně jako čekám, kdy můžu být mentorem.... stejně jako celá hra :-(

Mikeš a evca190 tohle ocenili.
  16. papulice

papulice Veterán fóra

lidi nemudrujte,budte rádi že to tak dopadlo,také sem vyplácala vše co šlo a splnění v nedohlednu,tímto chci RT poděkovat...

17. nona2222

nona2222 Perspektivní autor

ahoj, jednohubka - myslím si, že táto kompenzácia je najspravodlivejšia, aká sa dala vymyslieť - čítať na fóre tých 28 strán nešťastných reakcií ľudí, ktorí by za 24 hod splnili - a zrazu nemohli - nebolo veselé čítanie. Vyplácať SH bolo tvoje rozhodnutie, časovka sa dala aj bez SH stihnúť za 7 hodín - prečo by hráči, čo časovku robili, nemali byť odškodnení ?

18. beruška1966

beruška1966 Rádoby autor

Prosím nejde mi dodávat do druhého úkolu nejde mi to odkliknout i když jsem hru restartovala!!Díky

19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Zas další pěkně povedená a spravedlivá akce. Že já jsem se vůbec namáhal. A toho SH a ZH, které jsem vyplácal!
    To fakt potěší.
    :(:cry:

nona2222 - to doufám nemyslíš vážně

20. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Tak jsem odtajnila sazenice mišpule, broskev xxl, cukrový, slaný xxl a jeřáb xxl jsem velice spokojená . Horší je to z chlívků orel a medvěd, těch mám opravdu dost a dost, ale což pořád se zlobit a nadávat je zbytečné.

evca190 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.