FARMERAMA komiks #6 - Dohoda (6.11. - 13.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 5/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dadunek

dadunek Aktivní autor

15 min. před poslední sklizní zmizela časomíra, skočilo mi to hned na úkol č.2 a odměny mám jen částečné. Škoda podpůrných prostředků a Zuzihnojiva. Maskovací obchod samozřejmě nemám.:cry:
    Podpora je v pohodě a mám vyčkat . Do ukončení časomíry jsem měl čas ještě 11 hod.
    Pevné nervy a farmě nazdar.

2. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Pro dnešek už končím :p. Stihl jsem vše, co jsem měl v plánu, takže teď o víkendu bude hlavní úlohou napěstovat toho co nejvíc :). Aktivoval jsem 3 plachtárny a už jsou na mýtině ;). Je čas je začít otáčet ať s tím nemám pak problémy. Jelikož je dost řetězů, tak jsem dal přes noc akční dlouhý. Uvidím, kolik toho stihnu zítra těch krátkých, ale doufám, že takové 3 otočky udělám :p.

třpytivý vlčí mák: 7506 / 15 000 ( chybí 7494 ) + zaseto na všech plochách
    čemeřice: 3564 / 10 000 ( chybí 6436 )
    světelný řetěz: 480 / 950 ( chybí 470 )

evca190 tohle ocenil(a).
  3. žufánek

žufánek Rádoby autor

Zdravím,musím napsat,protože mám takový vztek,že bych neusnula.Ráno jsem si aktivovala časomíru,vše šlo v pohodě.1.sběr byl 20380 BZ, 2.sběr byl 33862 BZ, 3.sběr byl 47380 BZ,tudíž mi chybělo 12620 BZ. Ze všech nasazených polí jsem průměrně sbírala 13518 BZ.Když jsem šla sbírat celkem po čtvrté a tudíž naposledy,protože na časovku by to stačilo,tak časovka zmizela a sběr se mi nepřipsal a hned mě to hodilo na 2.úkol a připsaly se mi z odměn jen 3 sazeničky,3 kpóny na 3 hodiny,5 párty lístků a maskovací obchod nikde.Přitom do vypršení časovky mi zbývalo ještě 12 hodin.Čí neschopností jsem přišla o to co jsem měla doslova hotové a měla jsem odměnu dostat celou,veškeré mé úsilí věnované hře je v háji.Snažte se mi tuto odměnu vrátit,nebo už opravdu nemá cenu se s touto propadákovou hrou zabývat,je to už opravdu nechutné,není ani jedna akce bez problémů.Kruci buďto jako podnikatel budu mít vše promyšlené,vyzkoušené,nežli to dám do placu a chci za to peníze,anebo pokud to nefunguje tak jak má,tak jít raději od toho,pro něčí neschopnost.Já ale svoji zaslouženou odměnu určitě chci!!!!!!!!!Dobrou noc!

4. papulice

papulice Veterán fóra

jsem toho samého názoru!!!!

5. .ADRASTEA.

.ADRASTEA. Rádoby autor

:) mno, tak se řadím ke zbytku bez časovky - nejprve mě to trochu překvapilo, že nemám vpravo nahoře takovou tu lištičku značící, že mám "ON" časový úkol a pak jsem si hned řekla, že to zas nejspíš bude chyba v matrixu... :sleepy: Jsem zvědavá, na co to svedou a co nám za to zas slíbí. :p

6. m2707

m2707 Znalec fóra

V životě jsem nepsala nic ošklivého na forum,ale tentokrát musím říci,že jsem pěkně nasr... V 16.40 jsem aktivovala v práci přes mobil časovku a sklidila na všech plochách 8 hod akční.Teď jsem přiletěla domů z práce,časovka splněna nebo lépe řečeno zmizela a odměny nikde.Hlavně jsem chtěla ten maskovací obchod,který je nyní v pr.....!Klidně mi dejte kartu,ale chci buď možnost časovku dokončit nebo mi dejte maskovací obchod.Párty lístky si klidně nechte.Myslím,že nás je celkem dost,co se takto zlobí.Prachy chce RT věčně,ale kompenzaci za zpackaný úkol nedá.

martinek000000 tohle ocenil(a).
  7. form22

form22 Rádoby autor

m2707
    Nerozčiluj se sousedko,škodí to zdraví.
    Jsem na tom stejně.
    RT to určitě zařídí ke spokojenosti všech hráčů:D:D
    Taky možná dostanu kartu a možná jen žlutou,a nebo bude červená?

8. Feris1

Feris1 Expert fóra

tak casovka hotova musel som sice dodat o 6000 bs viac ale nevadi som rad ze to mam za sebou a dalej vhre uz dufam nebude ziadna chyba lebo by ma uz asi piclo ;)

9. slootr

slootr Baron fóra

Vůbec nevim, jestli ten časový úkol zvládnu nebo ne.

Milý realizační týme, nápad s časovou akcí byl jistě dobrý, jako zpestření hry. Ovšem my, co chodíme do práce, abychom vydělali těch pár šlupek, co ti pak pošleme za pomocníky, superkrmivo, premium atd., musíme plánovat. Abych stihnul to, co se po mě chce, musím vymyslet, kdy a jak co zasít, kdy na to dát superhnojivo, atd. Pokud dojde k takovému fatálnímu selhání jako dnes, je to všechno v háji. Odmítám svů život podřizovat tvé neschopnosti. Opravdu si myslíš, že prodloužení časového úkolu může kompenzovat tvojí neschopnost tuto akci realizovat bez problémů? Z mojí strany je reakce jednoznačná. Minimální investice do hry. Nebudu platit za něco, co je zfušované. Kvůli mnoha věcím, co mi vadí, jsem přestal kupovat TS všeho druhu. Za co ještě mám přestat platit, abyste se konečně probrali a začali pracovat zodpovědně?

Fakt nemám problém vám čas od času poslat nějakou tu korunu. Ale jen pokud to, za co platím, bude fungovat. Zřejmě máte nějakou pracovní nabídku od jiné firmy a potřebujete poslat tuto hru do kopru. Tak to řekněte na rovinu a bude jasno na obou stranách.

Váš stále ještě vytrvalý hráč.

Naposledy upraveno: 8/11/14
  10. Papula163

Papula163 Pisálek fóra

BlackDragon - úvod tejto akcie: Ahoj farmáři, nejdříve nastala "Porucha", potom přišla "Bouře" a teď je čas na "Dohodu"
    Aké príznačné. Dúfam, že aj tá dohoda bude, keď porucha a búrka už prišli.

11. Dfder

Dfder Zelenáč fóra

Zdravím ostatní hráče,
    za 2 roky, co hraji, je tento příspěvek na fórum mým prvním. Pročtením výše uvedených odpovědí, jsem zjistil, že nastaly zajímavé situace v plnění prvního akčního úkolu:

1) někteří hráči prošli časový úkol bez problémů - mají standardní odměny
    2) časový úkol předčasně, samovolně ukončen - částečné odměny za nesplnění
    3) můj případ: spouštěl jsem 7.11. v 6:30 - časový úkol předčasně ukončen v odpoledních hodinách (obdržel jsem částečné odměny za nesplnění), na odstranění chyby se pracovalo a já farmu nesklízel. Po oznámení o nápravě, jsem restartoval celý noťas (nejen farmu), úkol se objevil se stejným počtem BZ, jen čas byl o cca 10 hodin delší než jsem měl před pádem. Vysvětloval jsem si prodloužení možnou kompenzací za problémy, chyběla mi poslední sklizeň, kterou jsem také úkol zdárně dokončil. Překvapení na závěr - odměny nadstandartní - 17 párty lístků (7 za nedokončený+10 za dokončený), 8 sazeniček (3+5), 8 kupónů pomocníků (3+5) a maskovací obchod

Nepředpokládám, že třetí případ se týká pouze mne, jen tady ještě nebyl uveden. Chtěl jsem tím poukázat na fakt, že splnění jednoho a téhož není pro všechny hráče stejné. Lístky netočím, sazenice nesázím, pomocníky zatím nechám v liště, myslím, že po nějaké opravě zmizí. Bohužel chyb je na poslední dobu již značné množství a jen trpělivost, pochopení, omluvy, vyčistění PC a kontakt herní podpory nestačí.
    Omlouvám se za délku příspěvku a všem přeji, aby měli hru jen příjemnou.

Naposledy upraveno: 8/11/14
  12. _griss_

_griss_ Pisálek fóra

takže ani ráno časomiera nikde a dalo mi to 4 lístky a vratiť sa na 1ulohu nemožem, -velke sklamanie-nedokončená uloha

13. jaja268

jaja268 Zelenáč fóra

Dobré ráno,
    aj mne časovka 2x zmizla, takže 1. úloha nesplnená, neviem ani aké odmeny som dostala. Som z toho znechutená.

14. Vesela_krava

Vesela_krava Zelenáč fóra

teda takto zbabranou akci jsem už dlouho nezažila...večer už časovka naběhla a ráno zase není:wuerg::wuerg::mad::mad:>:(>:(

15. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

ahojte--Ja mám po prvom zbere na časomiere BZ 25 572 dúfam že mi zostanú bez problémov aj do dalšieho zberu..
    Všetkým veľa zdaru :)

16. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Také mám stejný problém,na farmě dcery časovka zmizela,zřejmě na věčné časy,protože od včerejška se neukázala a za půl hoďky by měla oficiálně skončit.Takže vyplácané podpůrné produkty a čekání kvůli sklizni na půlnoc(co kdyby se časovka objevila) a výsledek?NIC.Já jsem tušila,že to RT nedá.....:wuerg:

veselékopýtko, Monča*** a lumat85 tohle ocenili.
  17. Bjuk

Bjuk Zelenáč fóra

To je užasné......časovka podruhé pryč....to jsem zvědavá,jak to dopadne :cry:>:(

18. shadov30

shadov30 Rádoby autor

Co se se děje, plnila jsem první úkol a ukončil se mi v polovině tj po 12 hodinách bez mého přičinění , pak jsem pokračovala a před poslední sklizní se mi úkol ukončil podruhé a zase nemám splněno . To nemůže aspoň jedna akce jít bezproblémově. A odměny nikde????????????????????,

19. -jaruška54

-jaruška54 Zelenáč fóra

:mad: Ráno jsem použila veškeré dostupné bonusy, dohromady mi to dávalo asi 120 % a při sklizni bác ho pouhých cca 6500 BZ :oops: to snad už ani není možné, co s námi to RT dělá :(

20. -jaruška54

-jaruška54 Zelenáč fóra

Může mi prosím někdo říci kolik má vlastně třpytivý mák BZ? Na liště je psáno 48 BZ, při sklizni mi to dalo 33 BZ a nyní po zasetí má 27,6 BZ, tak kolik vlastně má? :(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.