FARMERAMA komiks #6 - Dohoda (6.11. - 13.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 5/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

tak mne tiež zmizla časovka, keď som došla domov okolo 17.00 a tak som rezignovane pozbierala maky s cukiovo-jablkovým koláčom, ružovým želé a mrkvovým chlebom, plus sova a vrana, čiže plus 100%, a vypla som komp. Teraz keď som to znovu otvorila, vidím, že časomiera beží, ale tiež nejako divne, lebo som to aktivovala skoro ráno a malo by byť ubehutých asi 12 hodín a a nej ukazuje viac ako 20!!!! samozrejme, že BS z toho popoludňajšieho zberu sa nepripísali, čo mám robiť??? Kto mi vráti stratené BS za všetky maky dnes popoludní a všetkých plochách?

2. 1wolf999

1wolf999 Perspektivní autor

tak jsem na tom jako mnoho hráčů víše píšících, úkol č. 1 se mi ukončil předčasně a to jsem stihl sklidit pouze jednu otočku :cry:

3. vladimir1959

vladimir1959 Pisálek fóra

Mne časovka tiež zmizla,dalo mi 1párty lístok+3hod.kombajn----to čo má znamenať?????? Ešte som tam mal 15 hodín na zber----to si s nás robia načisto bláznov????? a nehovorím už o tých nemožných množstvách rastlín a BZ v akcii.Hrám túto hru už 4 rok ale posledné 2 roky to ide dole vodou----je to už len honba za rýchlym zberom a nie radosť z úspechu. Pozdravujem všetkých,ktorí sú toho istého názoru...

4. galovglas

galovglas Zelenáč fóra

Časovka mi zmizela asi v polovině a jsem zklamaná :mad:

5. hullk1

hullk1 Stálice fóra

no jo starsi clovek to ma viznat a casovka je fuč

6. tamanek1

tamanek1 Pisálek fóra

tak já časovku v pohodě dodělala a maskovací obchod čeká v liště na svůj čas ( až se vrátím k normální farmě )
    jinak všem hodně zdaru při této akci. Mě se jeví jako dost dobrá. Akorát cena hnoje 330 krejcarů !!!!! Já snad pojedu celý víkend slepice?

7. veverčí1

veverčí1 Zelenáč fóra

jsem na tom úplné stejně časomíra zmizela u dvou zahrad tak co teď

8. dakovi

dakovi Zelenáč fóra

časovka mi zmizela po 2 hodinách, dostala jsem jen částečnou odměnu, mám aktivovaný kombajn, snězené produkty a ani restart nepomáhá...:mad:. A všichni tu čekáme na nějaké vyjádření co dál....ale stále nic.

9. Eleonor2014

Eleonor2014 Rádoby autor

Tak se snažím dohledat co s tím,zda sklidit nebo ne když se mě to taky předčasně ukončilo a nějak nikde nemůžu nic najít.Zkusila jsem se opakovaně odhlásit a přihlásit a nic.A to mě zbývala jedna otočka a cukeťák a mrkvový chleba měli vyjít akorát :-((

10. Maky7878

Maky7878 Rádoby autor

Taky se hlásím k těm nešťastným farmářům,kterým zmizel časový úkol ...
    Měla jsem už nasyslenou polovinu BZ ještě zbývalo nějakých 16 hod. do konce:cry:

11. tomasfiser6

tomasfiser6 Pisálek fóra

Časový úkol předčasně ukončen bude to opraveno

12. myskacarodejka

myskacarodejka Rádoby autor

Taky mi zmizela časovka, na takovou akci už kašlu a jdu chovat slepičáky,prodám hnůj a děsně zbohatnu.:mad:

skalara.v tohle ocenil(a).
  13. sluníčko1952

sluníčko1952 Zelenáč fóra

až teď jsem našla, že nejsem sama, komu zmizela časovka...

14. Vesela_krava

Vesela_krava Zelenáč fóra

nejdřív jsem si myslela, že jsem blbá a zastavila jsem si časovku, ale teď koukám, že to nepostihlo jenom mě...jen doufám. že s tímněco budou dělat, protože cukino koláč i jarní věnec jsou tím pádem v ... tam v té tmě

15. Stargies

Stargies Pisálek fóra

myskacarodejka:Nejspíš vůbec nezbohatneš. Spíš naopak. Protože jestli to takto půjde dál, tak většina hráčů se na plnění časového úkolu vykašle a nebudeš mít komu ten drahý hnůj prodávat. A přijdeš jen o poplatky, které musíš zaplatit při vložení své nabídky na trh.

16. _griss_

_griss_ Pisálek fóra

prečo nám RT nenapíše čo mame robiť? či čakať a nezbierať, alebo čo?

17. jajafe45

jajafe45 Pisálek fóra

Také mi zmizel časový úkol.Stále máte problémy.Dělejte něco.

18. munny83

munny83 Rádoby autor

Tak jsem ráda, že problém s časomírou nemám sama. To jediné mne potěšilo. Hlásím se tedy také k těm postiženým. Z časomíry uběhlo jen pár hodin. Přijde mi to, že se vypnula po 24 hodinách běhu akce...

19. malyklaun

malyklaun Zelenáč fóra

Taky se mi ukončil úkol, co s tím, už chybělo jen 10000 a času jsem měla ještě přes 12hodin :-( nakoupeno za draho produkty, puštěn kombajn a vše na nic >:(>:(>:(

20. kamilpuk

kamilpuk Zelenáč fóra

• Používání urážek
    Jak pitomec sedím celý den u PC abych ten časový úkol stihnul a ti ****** mi vypnou časomíru... dají mi pro útěchu 6 párty lístku... to má být vše?!! Počítám teda s pořádnou náhradou za čas strávený u tohoto úkolu zbytečně!!!!>:(:mad::mad::mad:

Edit Pajda361: odstraněna urážka

Naposledy upraveno moderátorem: 8/11/14
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.