FARMERAMA komiks #6 - Dohoda (6.11. - 13.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 5/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. perutyn1

perutyn1 Pisálek fóra

MadamBůů
    32BZ je iba za pole 2x2. Za 1x1 je polovica bodov 16 a v Tvojom prípade ešte + 30 %. Čiže nie je to chyba hry.

2. hansicek

hansicek Expert fóra

zistil som dalsiu nezrovnalost v ulohe 1, nezapocitava spravne body skusenosti, podla mojich vypoctov by mi malo pripisat za zber 18162,9 BZ, co presne sedi ak to porovnam z vypisom logov z dolnej rozbalovacej listy, v ulohe mam vsak pripocitanych iba 18025BZ, presne to iste cislo ma pripocitane aj manzelka, ktora vsak mala mat 18147,2BZ....skuste si to odkontrolovat ci to nie je nejaky BUG, rozdiel sice nie je velky, ale pri zopar otockach to uz moze znamenat aj to, ze bude nutna 1 sadba navyse.
    ...
    tak som kontaktoval hernu podporu a dostal som klasicku odpoved:
    "Dobrý deň,Váš účet prošel manuální kontrolou a neobsahuje žádnou chybu ani nesrovnalost, vše se chová naprosto korektně.S pozdravom,..."

takze to ze v logoch hry mam napisane ze:
    7.11. 16:54 ziskal si 3376,80 x Baharama BS
    7.11. 16:55 ziskal si 5090,40 x BS
    7.11. 16:56 ziskal si 5090,40 x BS
    7.11. 16:57 ziskal si 4611,60 x BS
    co spolu cini pokial kalkulacka neklame: 18169,2 BS a v ulohe cislo 1 komixu 6 mam uvedene:
    vybavene 18025 zostava 41975
    v bocnej casomiere 18025/60000
    to su vypisy z hry, kde jeden tvrdi nieco ine ako druhy, ale podla hernej podpory to "neobsahuje žádnou chybu ani nesrovnalost, vše se chová naprosto korektně", tak to sa potom nedivme ze ani jedna akcia poslednou dobou nefunguje ako ma
    PS: mozno za tento prispevok dostanem BAN, ale tak ma nas...li, ako uz davno nie, keby som ja tak riesil tikety v byvalej praci tak som do tyzdna nezamestnany

Naposledy upraveno: 7/11/14
  3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nakonec jsem teda trochu prehnal hnojeni ale casovy ukol hotov...
    - na noc dlouhe akcni na 1*1, cukinak+velikonocni+mrkvovy chleba, 2*20%, 4*10%, 2*5%
    - start ukolu, sklizeni, zbourani policek = 21000 BZ
    - nasazeni 2*1 a jen co neslo tak 1*1, zasazeni dlouhych akcnich, voda, SH = 2:33 cas
    - sklizeni s 4*10% = 18000 BZ
    - opakovani, takze dalsich 2:33 hodiny, ale uz to nebylo treba
    - treti setba jsem se spis splet, mel to byt jen kratka akcni bez SH
    - po splneni ukolu sklidit, jit splnit ukol na plany, vyrobit mlyny, usadit na uvolnenou plochu mlyny
    - vytrhat a dat 1*1 pole, dat si jako chci akcni

Takze hotovo s tim problemem casovym, ted jen cekam na ty mlyny...

Vypadavat ma 159 retezu/den, v tuto chvili ma byt 184 ([1.ukol]+184 ) nebo chybet 766, mam 474 (chybi 476 ), mam 49% hotovo.
    Stav cemeric : idealne 1931 kusu (1667/den, [0.ukol]+1931 kusu ), mam 1710 z 10000 (17% ).
    Stav makovic : idealne 2896 kusu (2500/den ), mam 6158 z 15000 (41% ).
    Zatim uplynulo 19% casu, zbyva 116 hodin.
    Nezapomenout na mlyny, chce jich 11 otocek po 5 hodinach (s vodou 3:14) at pak neni problem!

evca190 a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  4. anuska09

anuska09 Pisálek fóra

já jsem sklidila a dala další,nemůžu si dovolit prostoje,taky mne to štve,neb zítra máme akci se školkou a tudíž nevím,jestli to stihnu,ani já nemám všechny odměny,jen adekvátně k cca 30000 BZ,jsem na tři etapy naštvaná a to to píšu slušně,abych nedostala kartu

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  5. frufrukat

frufrukat Pisálek fóra

Tak mě se také časovka ukončila dříve, už po 9h, no to je zas akce, sem zvědavá jestli se nám někdo k této chybě vyjádří

6. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

No, tak doufám, že se vše vyřeší. Nevěděla jsem, že je zas nějaký problém, takže jsem časovku zapla přes chvílí. Sklízela jsem akční vlčí mák, přičemž jsem před sklizní zdlábla cukíňák, mrkvový chléb, a velikonočku + odklikala všechny mazlíky, a dalo mi to + 210% BZ. Z první sklizně mám teda přes 21.500 BZ hotových. Dál pojedu jen čemeřici a vidím to tak na necelé 4 otočky, abych to měla všechno, tak doufám, že se u mě nic nepodělá, a to co už se podělalo u ostatních, takže RT zas rychle napraví. To už snad ani není pravda. Není akce, aby něco nepodělali :(

Iwuska, Mersi7 a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  7. Pabloponty

Pabloponty Zelenáč fóra

Také se mi předčasně ukončil sběr BZ po cca 9 hodinách. Bude nějaké řešení??
    Díky za odpověď

8. Michalka8383

Michalka8383 Perspektivní autor

Skvělý, ani ne po dvou hodinách se mi úkol nastavil na hotovo a dostala jsem jeden párty lístek. Opravdu super hra.

9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím,

chyba v akci opravena. Prosím všechny hráče, kteří byli chybou postiženi o restart hry.

10. burds

burds Titán fóra

Časovku mám hotovou.Ted jsem postavila plachtárny.Musela jsem čekat přes 1/2 hodiny než se mi zobrazily v dílně abych je mohla postavit.Už jsem chtěla psát na podporu ale nakonec se ukázaly.Není v této akci trochu moc chyb ? Mám dojem,že to RT trochu překombinovalo.

11. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

tak prave som pozberala urodu a vyskocilo na mna okno v ktorm bolo napisane-ze som splnila ulohu a ziskala som vsetky odmeny
    takze pravdepodobne uz to je opravene

Mersi7 a kometak96 tohle ocenili.
  12. -KOKMA-

-KOKMA- Pisálek fóra

no a já už něco měla a vynulovalo se mi to opět na start.....fujtajbl a už je to zase samo startované:mad:

13. Michalka8383

Michalka8383 Perspektivní autor

Prosím o info jak provést restart hry. Zkoušela jsem F5 a pak odhlásit a znovu přihlásit a pořád nic. Děkuji

14. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Sice opraveno, ale nějak podivně - spouštěla jsem po šesté ráno a teď mám odpočítáné 21.32 hodin a sklizeň z doby, kdy to nešlo se samozřejmě nezapočítala, takže nestíhám. Opravte to pořádně, prosím :( Tak koukám, že jsem naopak čas dostala, že je to ten zbývající, no hlava mi to nebere

15. babča2011

babča2011 Pilný autor

já začala časovku kolem 9 ráno a na ukazateli mám 22,38, ten čas ale utíká

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Kvuli ruznym figlum prohlizecu doporucuju restartnout i pocitac - urcite se tim nic nezkazi a nekdy je to jediny reseni zaseku kdyz si pamatuje pocitac co nema...

Mersi7 tohle ocenil(a).
  17. mkukurice

mkukurice Zelenáč fóra

Mě to pořád nejde, restart hry jsem udělala, úkol zmizel (po 10hodinách), mám 2 párty lístky a jednu tajemnou sazeničku... co s tím?

18. Feris1

Feris1 Expert fóra

zdravim chcem sa spitat mal som pustenu 1 ulohu od 4:00 rana a teraz pridem k pc pozbierat a uz tam casomieru nemam a uz mi dalo druhu ulohu ale prvu som nemal dokoncenu prosim mozete mi pisnut kde sa mam obratit? diky moc a to som uz aj pozbieral a nevsimol si ze uloha mi nebezi diky moc

p.s.
    mal som nazbierane okolo 39500 bz a teraz som pozbieral bez pripisu 20 000+/- takze dufam ze mi vratia hodiny a aj tych 20 000bs inac seru ma

a restart hry nefunguje

uz mi to nabehlo a nepripisalo mi asi 6000 bs a cas by mal byt do rana 4 :00 a mne dalo ze za 1,30 je koniec tak ma okradlo o 10:00 hodin takze ak to nestihnem chcem adekvatnu nahradu

19. vyton

vyton Zelenáč fóra

Jsem na tom úplně stejně (((((

20. muchotrávka22

muchotrávka22 Pisálek fóra

Po reštarte časovka spät, ale BZ s posleneho zberu nenačítalo prosím čo s tým diky?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.